the great battle

KORESÖZLÜK
Ansi Kalesi kuşatmasını konu alan tarihi-aksiyon Kore filmi, Yang Man-chun ve Goguryeo'nun 88 gün boyunca 500,000 Tang askerine karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. The Great Battle, tarihi-aksiyon filmlerinden zevk alanların keyifle izleyebileceği, kaliteli sinematografisiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Kore filmi.

41.5 milyon dolar hasılat yapan 2018 yapımı Kore filmi The Great Battle için, kalenin bir replikası yapılmış ve çekimler 6 aydan daha kısa sürede bitirilmiş. Bununla beraber The Great Battle'ın, Korean Association of Film Critics tarafından Yılın En İyi 11 Filminden Biri seçildiğini de hatırlatmak isteriz.

sympathy for lady vengeance

yukiko
Lee Geum-Ja ( Lee Young-Ae ), genç bir çocuğu kaçırıp öldürmekten 13 yıl yattıktan sonra hapishaneden serbest bırakılır. Bir vaiz ( Kim Byung-Ok ) dahil olmak üzere küçük bir kalabalık onu beklemektedir. Vaiz ona geleneksel tofuyu yeni, düzeltilmiş hayatının bir sembolü olarak sunar, ancak Lee Geum-Ja onu bir kenara fırlatır ve uzaklaşır. Artık özgürlüğüne kavuştuğuna göre, bahaneleri bir kenara bırakıp işine başlayabilir. Lee Geum-Ja, kendisine komplo kuran ve hayatını mahveden Bay Paek'ten ( Choi Min-Sik ) intikam almak için yola koyulur .

Lee Geum-Ja, hapishanede bağ kurduğu eski mahkumları ziyaret ederek ve onlardan yardım alarak görevine başlar. Ayrıca bir pastanede iş bulur. Geum-Ja ayrıca evlat edindiği kızı Jenny ( Kwon Ye-Young ) ile yeniden bir araya gelir .

youth of may

KORESÖZLÜK
1980 yılının Mayıs ayında, Gwangju Ayaklanmasının çalkantılı zamanlarında, Hee-Tae ( Lee Do-Hyun ) ve Myung-Hee ( Go Min-Si ) birbirlerine aşık olurlar. Aşkları kader tarafından belirlenmiş gibi görünüyor.

Hee-Tae tıp fakültesine sınıfının en üstünde girmiş bir tıp öğrencisidir. Uysal bir insana benziyor, ama aynı zamanda boyun eğmez bir ruhu ve inatçılığı var. Myung-Hee son 3 yıldır hemşire olarak çalışıyor. Adil olmayana karşı duran sevimli bir insandır.
youth of may

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

dali and cocky prince

KORESÖZLÜK
Küçük bir çocukken, Moo Hak pazarda bir seyyar satıcı olarak büyüdü. Cahil olmasına rağmen iradeli ve para kazanmayı biliyor. Şu anda ailesinin küçük bir gamjatang lokantası olarak başladığı küresel bir restoran zinciri olan Dondon F and B'nin genel müdürüdür. Ancak, onurlu değildir ve sadece parayı önemser. Sanat galerisi işleten üst sınıf bir ailenin tek kızı ve çocuğu Da Li ile tanışır. O şeyler hakkında derin derin bilgiye sahiptir. Babasının ani ölümü nedeniyle iflasla karşı karşıya kalır ve zor bir hayata başlar. Moo Hak ve Da Li, sanat galerisinde alacaklı ve borçlu olarak bir ilişkiye başlar. Bu iki zıt kutup birbirini anlayıp aşık olacak mı?

bts

btsxjimin
BTS üyesi RM
gerçek adı:kim nam-joon
pozisyonu: lider, ana rapçi
doğum tarihi .12 eylül 1994
burcu.başak
boyu.1.81
kilosu:67
kan grubu:a
doğum yeri: ılsan ,gyeonggi-do
kardeşleri:1 kız kardeşi var
hobisi: bisiklet sürmek, parkta yürüyüş yapmak, internette sörf yapmak
eğitimi: apgu jeong lisesi, global cyver üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler:siyah, pembe ve mor
en sevdiği yemekler:et yemeklerini çok seviyor. özellikle samgyeopsal (domuz göbeği) kalguksuya bayılıyor

on the verge of ınsanity

KORESÖZLÜK
Choi Ban-Seok ( Jung Jae-Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. Aynı zamanda bir mizah anlayışı var ama 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Dang Ja-Young ( Moon So-Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban-Seok, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
on the verge of ınsanity

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol