true beauty

KORESÖZLÜK
Im Ju-Kyung bir lise öğrencisidir. Küçüklüğünden beri görünüşüyle ​​ilgili bir kompleksi vardı. Çıplak yüzünü saklamak için Im Ju-Kyung her zaman makyaj yapar. Mükemmel makyaj becerileri onu güzel kılıyor ve çıplak yüzünü başkalarının önünde saklıyor. 2 erkekle ilişkiye girer; Lee Soo-Ho ve Han Seo-Joon.
true beauty

lady of the storm

KORESÖZLÜK
Han Jung Im, kocası Moo Yeong ve ailesiyle birlikte Jeju'dan Seul'e yeni taşınan genç bir kızı olan evli bir kadındır. Kayınvalidesinin stresine rağmen, Jung Im bir eş ve anne olarak elinden gelenin en iyisini yapar. Seul'de zengin bir ailenin gayri meşru kızı olan arkadaşı Do Hye Bin ile tekrar bir araya gelir. Hye Bin de genç bir kız çocuğu annesidir ve onun şirketinde kardeşi Do Jun Tae ile birlikte çalışan Park Hyeon Seong ile evlidir . Park Hyoen Wu, avukat olarak çalışmaktan çok film yapmakla ilgileniyor, ancak ağabeyi Park Hyoen Seong'a karşı güçlü bir sevgisi var. Han Jung Im'in fakir ama basit mutlu hayatı, bir gün Hye Bin'in karşısına yıkıcı bir haberle çıkmasıyla parçalanmaya başlar

girls' generation

KORESÖZLÜK
2007'deki çıkışlarıyla herkesi Girls' Generation'ın yeni dünyasına getiren bu kızlar kısa sürede etkilerini yayacak ve dünya çapında sayısız insana ilham verecekti.

Çok çeşitli konseptler sergileyerek ve özgüven ve güçlendirme mesajları paylaşarak sadece zamana direnmekle kalmadılar, aynı zamanda sevilen “Ulusun Kız Grubu” unvanını da kazandılar.
girls' generation

strong heart

KORESÖZLÜK
SBS tarafından yayınlanan Güney Koreli bir talk-show veya talk- war'dır . Salı günleri 11:50'den Çarşamba 00:30'a kadar yayınlandı. Bu ev sahipliği yaptı Kang Ho-dong ve Lee Seung-gi ve daha sonra tarafından Lee Dong-wook ve Shin Dong-yup ile Boom , Süper Genç 'in Leeteuk , Shindong ve EunhyukAltı sabit konuk olarak bilinen Kim Hyo-jin , Jung Ju-ri ve Yang Se-hyung ile birlikte özel bir bölümün ev sahibi ve düzenli misafirleri olarak. Program Şubat 2013'te Shin Dong-yup ve yeni sunucular, aktris Kim Hee-sun ve şarkıcı Yoon Jong-shin ile ikinci sezon olarak yeniden başladı

hücre 7 mucizesi

KORESÖZLÜK
Kızını çok seven zihinsel özürlü bir baba (Ryoo Seung-Ryong), yanlışlıkla bir suçla suçlanır ve cezaevine gönderilir. Daha sonra hukuk fakültesi öğrencisi olan kızı Ye-Sung (Park Shin-Hye) babasını kurtarmak için çalışır. 1997 ; Yong-Goo kızı Ye-Seung (Kal So-Won) ile zeka özürlü olmasına ragmen mutlu mesut yaşarlar. Onlar hergün bir dükkana uğrayıp kızına sarı Sailor Moon sırt çantası alacağına dair söz veriyor. Bir gün, son sarı Sailor Moon sırt çantasının satılmakta olduğunu farkederler. Yong-Goo satışı engellemek için magaza içine gider, ama çantayı satın alan babanın tokat atmasıyla olay biter.Ertesi gün çalıştığı otaparkta sarı Sailor Moon sırt çantası almış bir kız görür. Kız çantanın satıldığı bir magazayı bildiğini söyler. Yong-Goo kızı geleneksel açık pazara kadar takip eder. Kısa bir süre sonra kız bilinçsizce yere yığılır ve Yong-Goo kıza CPR yapmaya çalışır. Yanlarından geçen bir kadın polis çağırır. Yong-Goo Çocuk kaçırmak ve cinayetle suçlanır. Ölen kızın babası da Ulusal Polis Ajansı şefidir. Yong-Goo'ya ölüm cezası verilir ve hapsedilir. Hapishanede 5 mahkumla Yong-Goo bir hücreyi paylaşır. Bir gün, Yong-Goo hapishane çete lideri So Yang-Ho (Oh Dal-Su)'nın hayatını kurtarır. So Yang-Ho minnettarlığını elinden geldiğince göstermekte ve Yong-Goo'ya her şekilde yardım etmektedir. Yong-Goo kızını görmek istediğini So Yang-Hoya söyler. Beş tutuklu bir muzice gerçekleştirmek için plan yapmaya başlarlar.
hücre 7 mucizesi

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

remember

KORESÖZLÜK
Jin-Woo ( Yoo Seung-Ho ), neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlayan Hiperthymesia durumuna sahiptir. Jinwoo, babasının masumiyetini kanıtlamak için avukat olur. Babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak Alzheimer nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar.

alone in love

koreanturk
Lee Dong-Jin ( Kam Woo-Sung ) ve Yoo Eun-Ho ( Son Ye-Jin ) 2 yıl önce boşandı, ancak bir şekilde garip bir nedenle birbirleriyle tanışmaya devam ediyorlar. Boşandıktan sonra bile, birbirlerinin aşk hayatını kontrol etmek için eskiden çıktıkları donut dükkanında buluşmaya devam ederler. Evlilik, boşanma yıl dönümü gibi buluşmak için çeşitli bahaneler üreterek ilişkilerini sürdürürler. Ancak, kolayca evlenip boşanan diğer genç çiftlerin aksine, bu ikisi birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Bununla birlikte, diğerleri onları bekar olarak temyizlerinde yalnız bırakamıyor gibi görünüyor. Birbirlerini sevseler de, gururları içinde birbirlerini başka biriyle tanıştırırlar…
alone in love

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol