k-pop

btsdaily
3ye

k-pop
GH Entertainment tarafından 2019'da kurulan 3YE kpop kız grupları arasında yer alıyor. 21 Mayıs 2019'da “DMT” adlı ilk teklisini piyasaya süren grubun bu zamana kadar 1 Ep'si, 5 teklisi ve 1 de ödülü (KY Star Awards'tan) bulunuyor. 3YE, diğer k-pop gruplarına göre daha az üyeye sahip. Üç kişiden oluşan grupta ana vokalde ve Rap'te Yuji, vokalde Yurim ve ana Rap'te ve vokalde ise Haeun yer alıyor.

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

just dance

KORESÖZLÜK
Güney Kore, Güney Gyeongsang Eyaleti, Geoje'de, şehrin ana endüstrisinin gemi yapımı olduğu yerde yer almaktadır. Oradaki gemi inşa sektörü düşüşte.

6 kız aynı liseye gidiyor. Onlar okuldaki dans sporları kulübünün üyeleridir. Amaçları dans sporları yarışmasını kazanmaktır. Bu altı kız Si-Eun ( Park Se-Wan ), Hye-Jin ( Lee Joo-Young ), Na-Young ( Joo Hae-Eun ), Ye-Ji ( Shin Do-Hyun ), Do-Yeon ( Lee Yoo) -Mi ) ve Young-Ji ( Kim Soo-Hyun ).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol