k-pop magazin

minny
Starship Entertainment bu yıl yeni bir kız grubu çıkarmaya hazırlanıyor ve kadroda eski IZ*ONE üyeleri Jang Won Young ve An Yu Jin olabilir!

22 Ağustos'ta Star News, Jang Won Young ve An Yu Jin'in Starship Entertainment'ın bu yılın ikinci yarısında çıkış yapması planlanan yeni kız grubunun bir parçası olarak yeniden çıkış yapacaklarını bildirdi. Rapora göre, üyelerin geri kalanı diğer genç Starship Entertainment stajyerlerinden oluşacak, ancak grubun adı, üye sayısı ve grup konseptine henüz karar verilmedi.

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

hello monster (remember you)

KORESÖZLÜK

Dizi, bir adamın (Seo In-Guk) ve ona bir davayı çözmek için gizlice yaklaşan bir kadının (Jang Na-Ra) etrafında dönmektedir. İkisinin de farklı nedenleri olmasına rağmen suç vakalarını çözmek için birlikte çalışmaya başlarlar. Aralarında Aşk-Nefret ilişkisi başlayan bu ikili gerçek duygularını gizlerken suç vakalarını çözer.
hello monster (remember you)

w two worlds

mrs angel
W,2016 yılında MBC kanalında yayınlanan Güney Kore dizisidir
Zengin,yakışıklı ve W isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir doktor olan Oh Yeon Joo arasında geçen bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.
Yazarın notu:çok güzel ve anlamlı olan bir dizi kesinlikle izlemelisiniz.

robot sori

KORESÖZLÜK
Hae-Gwan'ın ( Lee Sung-Min ) kızı Yoo-Joo ( Chae Soo-Bin)) kayıp. Çevresindeki insanlar ona kızının Daegu'daki bir metro istasyonunda çıkan yangında öldüğünü söyler, ancak Hae-Gwan onun öldüğüne inanmayı reddeder. Yoo-Joo'yu bulmak için her yere gider. Bir gün, arayanın Yoo-Joo'yu bir adada gördüğüne dair bir telefon alır. Hae-Gwan o adaya gider ama onu orada bulamaz. Geceleri, Hae-Gwan deniz kenarındaki kayaların üzerinde oturur. Okyanusa düşen bir ışık görür ve sonra büyük dalgalar tarafından süpürülür. Hae-Gwan kendini sahilde bulur. Olağandışı bir şey görür ve önce bunun bir mayın olduğuna inanır. Aslında bir telefonda yapılan her konuşmayı kaydeden bir AI uydu robotu olduğu ortaya çıktı. Hae-Gwan, robotun yardımıyla kızını bulabileceğini düşünür. Robota Sori ("Ses") adını verir.
robot sori

365 repeat the year

KORESÖZLÜK
Kusursuz bir hayata sahip olmanın hayalini kuran 10 kişi, zamanda 1 yıl öncesine yolculuk ediyor. Orada hayatlarını sıfırlayabilirler, ancak hayatlarını tehdit eden gizemli vakalar gerçekleşir.

Ji Hyung-Joo ( Lee Joon-Hyuk ) deneyimli bir dedektiftir ve 7 yıllık iş tecrübesine sahiptir. Geçmişe bir yıl seyahat etme fırsatı bulur. Sıfırlanan hayatından hoşlanır, ancak kendisi gibi zamanda geriye giden insanların gizemli vakalara karıştığını öğrenir. Bunun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.

Shin Ga-Hyun ( Nam Ji-Hyun ) bir web çizgi romanı yazarıdır. Son 3 yıldır popüler web çizgi roman dizisi “Gizli Katil”i yayınladı. Shin Ga-Hyun, işkolik ve hassas bir mükemmeliyetçidir. Bir gün ani bir kaza geçirir. Kaza hayatını cehenneme çevirir. Bu sırada, zamanda bir yıl öncesine yolculuk yapmak için bir teklif alır. Shin Ga-Hyun hayatını sıfırlar ama beklenmedik bir davayla karşı karşıya kalır.
365 repeat the year

the best hit

kore
Gerçekten başlanılmaması gereken bir dizi. Tamam konusuna eyvallah ama senarist maalesef diziyi nasıl mahvedebilirim çabalarına girmiş resmen. Dizinin başları gerçekten güzeldi fakat gerek aşk üçgeni olsun gerek dizideki bazı mantık hataları olsun diziyi izlenilmez yapıyor. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

got7

yukiko
2014'te “7 şanslı insanın bir araya gelmesi” anlamına gelen bir isimle çıkış yapan bu 7 adamın, dünyanın dört bir yanındaki insanların dikkatini çekmek için şansa ihtiyacı yoktu.

Farklı bir ses ve deneysel stil ile donanmış ve dövüş sanatlarından hile yapmaya, müzik yazmaya ve üretmeye kadar her şeyi içeren bir beceri setine sahip, sizi bir sonraki adımda neyle şaşırtacaklarını asla bilemezsiniz.
got7

jung soo-jung

koresozluk
Profil
İsim: Kristal
Hangul: 크리스탈
Doğum Adı: Jung Soo-Jung (정수정)
Doğum: 24 Ekim 1994
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Yükseklik: 165 cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: vousmevoyez

Filmler
Tatlı ve Ekşi | Saekomdalkom (2021) - Han Bo-Yeong
Aileden Daha Fazlası | Aebigyuhwan (2020) - To-Il

Drama dizisi
Çılgın Aşk (KBS2 / 2022) - Lee Shin-A
Polis Üniversitesi | Gyeongchalsoeob (KBS2 / 2021) - Oh Kang-Hee
Arama (OCN / 2020) - Son Ye-Rim
Oyuncu | Oyuncu (OCN / 2018) - Cha A-Ryeong
Hapishane Oyun Kitabı | Seulgirowoon Gambbangsaenghwal (tvN / 2017-2018) - Kim Ji-Ho
Habaek'in Gelini | Habaekui Shinboo 2017 (tvN / 2017) - Moo Ra
Mavi Deniz Efsanesi | Pooreun Badaui Junsul (SBS / 2016-2017) - Uçuş Görevlisi Bae Min-Ji (ep.1)
benim güzel kızım | Naegen Neomoo Sarangseureowoon Geunyeo (SBS / 2014) - Yoon Se-Na
Patates Yıldızı 2013QR3 | Kamjabyeol 2013QR3 (tvN / 2013-2014) - Soo-Jung (ep.81)
Mirasçılar | Sangsokjadeul (SBS / 2013) - Lee Bo-Na
Yüksek tekme! 3 (MBC / 2011-2012) - Ahn Soo-Jung
tatlı turta | Bolsurok Aegyomanjeom (MBC / 2010) -Jung Soo-Jung

Ödüller
En Popüler Kadın Oyuncu (" My Lovely Girl ") - 2015 (51.) BaekSang Sanat Ödülleri - 26 Mayıs 2015
Yorumlar

seul

yukiko
Seul veya resmî adıyla Özel Seul Şehri, Güney Kore'nin başkenti ve en büyük şehridir. Dünyanın en kalabalık 13. şehri Seul'un şehir merkezinin nüfusu 10 milyonun üstündedir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol