work later drink now

KORESÖZLÜK
An So-Hee ( Lee Sun-Bin ), Han Ji-Yeon ( Han Sun-Hwa ) ve Kang Ji-Gu ( Jung Eun-Ji ) işten sonra buluşup birlikte içmekten keyif alırlar . Üç kadın bekar ve 30'larında. İşleri, bir yayın yazarı olarak An So-Hee, yoga eğitmeni olarak Han Ji-Yeon ve bir YouTuber olarak Kang Ji-Gu'dur.

Bu arada, Kang Buk-Gu ( Choi Si-Won ) TV varyete şovunun PD'si olarak çalışıyor. 3 kadınla takılıyor.

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

on your wedding day

yukiko
Lisedeki ilk yılının yazında, Woo-Yeon ( Kim Young-Kwang ) zamanını dövüşlere ayırarak geçirir. Ders çalışmakla ilgilenmiyor. Daha sonra yeni transfer öğrencisi Seung-Hee ( Park Bo-Young ) ile tanışır ve ilk görüşte ona aşık olur. Seung-Hee, Woo-Yeon ile ilgilenmiyor. Diğer erkek öğrencilerden kaçınmak için Seung-Hee ve Woo-Yeon çıkıyormuş gibi yapar. Seung-Hee de ondan dövüşmeyi bırakmasını ister. Sözünü tutar ve ilişkileri gerçek bir romantik ilişkiye dönüşür. Bir gün, Seung-Hee Woo-Yeon'u arar ve ona dikkat etmesini söyler. Daha sonra kasabayı terk eder.

Bir yıl sonra, Woo-Yeon bir tavuk restoranında çalışıyor ve üniversiteye gitmedi. Seung-Hee'nin Seul'deki Hankook Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu öğrenir. Woo-Yeon çok çalışır ve aynı üniversiteye kabul edilir.

3rd hospital

KORESÖZLÜK
Güney Kore'de Seohan Ulusal Tıp Merkezi açılıyor. Hastane, batı tıbbı ile geleneksel doğu tıbbını birleştiren türünün ilk örneğidir. Hastanenin açılış törenine giderken, Dr. Doo-Hyun ( Kim Seung-Woo ) trafik kazasında yaralanan bir kişiyi kurtarır. Seung-Hyun ( Oh Ji-Ho ) hastanede doğulu bir doktor olarak çalışmaya başlar ve batılı bir tıbbi prosedür uygulayarak bir çocuğun hayatını kurtarır. Seung-Hyun, batılı tıbbi prosedürleri uygulamak için lisanslı olmadığı için, diğer batılı tıp doktorları öfkeyle protesto ediyor. Hastane, batılı eğitimli doktorlarla doğulu doktorlar arasındaki bölünmeden kurtulabilecek mi?
3rd hospital

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:14
To World of My 17:
Odd girl out webtoonundan uyarlanan bu mini dizimizde 17 yaşındaki ana karakterimiz hep hayal ettiği lise arkadaşlık ilişkilerini kurmaya çalışırken olaylar pek istediği gibi gelişmez ve asla arkadaş olmak istemediği okulun en güzel kızlarından oluşan bir arkadaş grubunun içinde bulur kendini

bts

KORESÖZLÜK
2013'te Bangtan Sonyeondan olarak çıkışlarını yapan bu 7 öncü, daha önce hiçbir Kore gösterisinin yapamadığı şekilde dünya sahnesine çıkacaktı.

Kökleri başlangıçta hip hop olsa da, çeşitli ve genellikle deneysel bir müzik tarzıyla kendi benzersiz tarzlarını yarattılar. Eşi benzeri olmayan bir grup olarak BTS, olağanüstü hikaye anlatımı ve merak uyandıran konseptlerinin yanı sıra tutarlı pozitiflik ve kapsayıcılık mesajlarıyla daha da öne çıkıyor.

Kendimi sev, kendini sev.
bts
2

park chan-yeol

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Chanyeol
Hangul: 찬열
Doğum Adı: Park Chan-Yeol (박찬열)
Doğum: 27 Kasım 1992
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 184cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: real__pcy
notlar
K-pop grubu "EXO" üyesi.

Filmler
Kutu (2021) - Ji-Hoon
Salut D'Amour | Jangsoosanghwe (2015) - Min-Sung (A-Young'un erkek arkadaşı)

Drama dizisi
Elhamra Anıları | Alhambeuraui Gungjeonui Chooeok (tvN / 2018-2019) - Jung Se-Joo
Kayıp Dokuz (MBC / 2017) - Lee Yeol
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - EXO-K üyesi

ınspiring generation

KORESÖZLÜK
Çin'in Şangay şehrinde 1930'lu yıllarda geçmektedir. Bir grup Koreli gencin arkadaşlıklarını, sevgilerini ve vatanseverliklerini, çirkin ve beceriksiz olmasına rağmen ülkesini ve ailesini koşulsuz seven, Şangay sokaklarının en iyi savaşçısını anlatmaktadır.
ınspiring generation

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol