vagabond

aslimser
Dizi çok güzel,konusu, aksiyonu harika; ama hep söylediğim bişey var bu Koreli senaristler final baglayamiyorlar. Acaba hayalgucumuze mi birakiyorlar sonucu:)) gene de tavsiye ederim izlenir👍

bad and crazy

KORESÖZLÜK
Soo-Yeol ( Lee Dong-Wook ), Mooui Polis Departmanında polis memuru olarak çalışmaktadır. İşinde yetkindir, ancak aynı zamanda sorgulanabilir etiğine de sahiptir. Başarıya ulaşmak için her şeyi yapacaktır. Hırslı kişiliğinden dolayı kısa sürede terfi almıştır. Pürüzsüz hayatı, K'nin ( Wi Ha-Joon ) ortaya çıkmasıyla aniden değişir . K, doğru bir insandır, aynı zamanda çılgın bir insandır. Ne zaman bir haksızlıkla karşılaşsa onu yumrukla karşılar. Kahraman olmayı hayal ediyor.

Bu arada, Hee-Gyeom ( Han Ji-Eun ), Mooui Polis Departmanındaki uyuşturucu ekibinde polis teğmeni olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda işini severek yapan ve dürüst bir insandır. Bir keresinde Soo-Yeol ile çıkmıştı.

bts

btsxjimin
BTS üyesi jin
gerçek adı :kim seok jin
pozisyonu: vokal, dansçı, visual
doğum tarihi:4 aralık 1992
burcu:yay
boyu:1.79
kilosu:63
kan grubu:0
doğum yeri: Gwacheon, gyeonggi -do
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: yemek yapmak,yemek tariflerine bakmak
eğitimi: konkuk üniversitesi ,hanyang cyber üniversitesi
favori sayısı:4
en sevdiği renkler:mavi
en sevdiği yemekler:BULAMADIM

successful story of a bright girl

KORESÖZLÜK
Yangsoon sert, cesur, havalı ve parlak bir genç kızdır. Ailesinin başı her zaman belaya girdiğinden, kendine bakabilmek için hizmetçi olarak çalışmak üzere Seul'e taşınır. Kitae, aynı zamanda Yangsoon'un işvereni olan küstah, inatçı bir kozmetik şirketi CEO'sudur. Küçük hatalardan sahneler yapar ve Yangsoon'u azarlamaya çalışır ama bunun yerine ondan bir ders alır. Birbirlerini sık sık tartışarak tanıdıkça Kitae, Yangsoon'un çekiciliğini yavaş yavaş fark eder. Bununla birlikte, Kitae, Juntae tarafından sevilen Nahee tarafından ateşli bir şekilde takip edilmektedir. Aşk oyunlarını oynarken Kitae, ailesinin ölümünün ardındaki sırrı keşfeder...

man from the stars

KORESÖZLÜK
Man From the Stars dizisinde UFO ile seyahat ederken dünyaya gelen ve Joseon Hanedanlığından bu yana dünyada yaşayan, olağanüstü görselliğe ve yeteneklere sahip Do Min-Joon adlı bir uzaylının hayatı anlatılmaktadır.

man from the stars

check out the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama o aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.

on the verge of ınsanity

KORESÖZLÜK
Choi Ban-Seok ( Jung Jae-Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. Aynı zamanda bir mizah anlayışı var ama 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Dang Ja-Young ( Moon So-Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban-Seok, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
on the verge of ınsanity

dizi

btsdaily
Cheese in the Trap (2016) IMDb: 7,5
üniversite öğrencisi Hon Seol ile Yung Yoo arasında yaşanan komik ve aşk dolu hikayeye anlatmaktadır. Hong Seol üniversitenin sıradan bir öğrencisiyken, Youn Soo ise okulun en popüler öğrencisidir.

love wish

KORESÖZLÜK
Son Da-Eun ( Choi Ye-Bin ), kaderin cilvesi olan bir aşk bulmayı uman bir lise öğrencisidir. Ailesiyle birlikte Incheon'dan Seul'de yeni bir daireye taşınır. Yeni dairesindeki ilk gününde, kendisiyle aynı asansöre binen bir çocuk görür. Güzel görünüşü nedeniyle ona aşık olur.

Son Da-Eun, yeni okulundaki ilk gününde, yeni okulundaki dairesinin asansöründen çocuğu fark eder. Çocuk onun sınıf arkadaşı ve adı Kim Seung-Hyu ( Choi Young-Jae ).

great seducer

yukiko
Kwon Shi-Hyun ( Woo Do-Hwan ), Eun Tae-Hee'yi ( Joy ) baştan çıkarmak için hayatıyla tehlikeli bir oyuna bahse girer . Hedefi 20 yaşında ve aşka kapılan insanların acınası olduğuna inanıyor. Eun Tae-Hee, Kwon Shi-Hyun ile tanıştıktan sonra aşka bakışı değişir.
great seducer

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol