okul konulu kore dizileri

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:1
Revenge note:Ho Goo-Hee'nin telefonuna bir uygulama mesajı gelir.Kötü geçen ortaokul yıllarından sonra liseyi iyi geçirmeyi umar aksilikler bu isteğini gerçekleştirmesine izin vermez.Her sıkıntı anından yüklemiş olduğu "intikam notu" adlı uygulamaya kullanarak intikam alıp istediği sonuca varır.

lee min-ho

btsdaily
Lee Min-ho, Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. İlk oyunculuk kariyerine 2002 yılında Romance diziyle başladı. 2009'da ilk kez Boys Over Flowers'da Gu Jun-pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da popüler oldu. 45. Baeksang Arts Awards'da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü aldı. Vikipedi
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987 (34 yıl yaşında), Heukseok-dong, Seul, Güney Kore
Boy: 1,87 m
Kardeşleri: Lee Yun-jeong
Aldığı ödüller: En İyi Çift Dalında SBS Drama Ödülü, Popüler Erkek Yıldız Dalında Mavi Ejderha Film Ödülü, Diğer
Plak şirketleri: Euphoria Seoul, STARHAUS Ent., UNIVERSAL MUSIC

lee min-ho

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

dizi

btsdaily
Romance is a Bonus Book, IMDb puanı: 8.1
dizi
Dizide başarılı ve yakışıklı bir yazar olan Cha Eun Ho'nun çocukluk arkadaşı Kang Dan Yi ile kesişen öyküsü anlatılıyor. Boşanmış ve işsiz bir anne olan Kang Dan Yi, Cha Eun Ho ile aynı şirkette işe başlayınca ikilinin arasında aşk başlayacaktır.

dizi

btsdaily
Hotel Del Luna, IMDb puanı: 8.3
dizi
Dizide seçkin bir otel işletmecisinin ölü ruhlar için bir oteli yönetmeye davet edildiğinde, işletmenin eski sahibini ve onun tuhaf dünyasını tanımaya başlaması anlatılır. Eğer fantastik Kore dizileri seviyorsanız bu diziyi seyredebilirsiniz :) ♡

ghost

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci olarak girdi ve akademiden birinci olarak mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol