the penthouse

koresozluk
100 katlı lüks Penthouse Daire çevresinde yer almaktadır.

Shim Su-Ryeon ( Lee Ji-Ah ) zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Artık üst sınıfın zarif bir kadını ve Penthouse Apartmanı'nın kraliçesi gibi. Kocası Joo Dan-Tae'dir ( Uhm Ki-Joon ). Ticarette ve gayrimenkulde başarılıdır.

Cheon Seo-Jin ( Kim So-Yeon ) varlıklı bir ailede doğdu. O kibirli. Kocası Ha Yoon-Cheol'dur ( Yoon Jong-Hoon ). Genel bir hastanede baş cerrah ve hırslı bir adam.

Oh Yoon-Hee ( Eugene ) fakir bir aile geçmişinden gelmektedir. Çocuklarının başarısı için çok çalışıyor. Çocukları için üst sınıfa ait olmak istiyor.

lady of the storm

KORESÖZLÜK
Han Jung Im, kocası Moo Yeong ve ailesiyle birlikte Jeju'dan Seul'e yeni taşınan genç bir kızı olan evli bir kadındır. Kayınvalidesinin stresine rağmen, Jung Im bir eş ve anne olarak elinden gelenin en iyisini yapar. Seul'de zengin bir ailenin gayri meşru kızı olan arkadaşı Do Hye Bin ile tekrar bir araya gelir. Hye Bin de genç bir kız çocuğu annesidir ve onun şirketinde kardeşi Do Jun Tae ile birlikte çalışan Park Hyeon Seong ile evlidir . Park Hyoen Wu, avukat olarak çalışmaktan çok film yapmakla ilgileniyor, ancak ağabeyi Park Hyoen Seong'a karşı güçlü bir sevgisi var. Han Jung Im'in fakir ama basit mutlu hayatı, bir gün Hye Bin'in karşısına yıkıcı bir haberle çıkmasıyla parçalanmaya başlar

red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

topik sınavı

koreanturk
Aramızda giren arkadaşlar varsa umarım hepsi çok iyi geçmiştir. Kore dilini öğrenmek İngilizce, Alamanca kadar artık rağbet görüyor. Asyaya yoğunlaştıkça asya dilleri önemi de artıyor. her sene giren sayısıda artıyor.

artificial city

KORESÖZLÜK
Yoon Jae-Hee ( Soo-Ae ), Sungjin Grubunu yöneten chaebol ailesinin ikinci gelinidir. Sanat galerisi Space Jin'de çalışıyor. Geçmişte, yıllardır birlikte olduğu bir erkek arkadaşı vardı, ama onu Jung Joon-Hyeok ( Kim Kang-Woo ) ile evlenmek için terk etti . Jung Joon-Hyeok, chaebol ailesinden evlilik dışı dünyaya geldi.

Yoon Jae-Hee, kocasını Güney Kore başkanı yapmak istiyor. Bunun için bir sonraki başsavcı ile işbirliği yapar ve kayınvalidelerine karşı bir savaş başlatır.

lee min-ho dizileri

minny
1) The King: Eternal Monarch
The King: Eternal Monarch

Tür: Fantastik, Gizem, Romantik
Yapım Yılı: 2020
Bölüm Sayısı: 16 Bölüm
IMDb Puanı: 8,3
Dizi, iki paralel dünyaya ait kişinin kaderlerinin ve zamanlarının tesadüfü sonucu aralarındaki aşkı konu alıyor.

1994'te Kora Krallığı şiddetli hainlik olayıyla karışır ve kral, kardeşi Lee Lim tarafından öldürülür. Kral'ın oğlu Lee Gon boynundan bıçaklanır ancak hayatta kalır. Hain Lee Lim, doğaüstü güçleri elinde tutan efsanevi flüt “Manpasikjeok”a sahip olmak istemektedir. Olay gecesi kralın oğlunu korumaya gelen silahlı gizemli kişi göründükten sonra Lee Lim, kırılan flütün yarısıyla kaçar. Genç Lee Gon, gizemli kurtarıcıdan aldığı polis rozetini tutar.

Küçük yaşta Kora Krallığı'nın başına geçen Lee Gon, 25 yıl sonra 2019 sonbaharında hala kurtarıcısı tarafından bırakılan polis rozetinin sahibini arıyor olacaktır. Kore Cumhuriyeti'nde ise Sonbahar 2019'dur. Jeong Tae Eul, Seul Jongo karakolundaki Şiddetli Suçlar Bölümü'nde dedektiftir. Kral Lee Gon ile dedektifin yolları nasıl kesişecek? Soluksuz izleyeceğiniz “The King: Eternal Monarch”ı çok seveceksiniz.

to all the guys who loved me

KORESÖZLÜK
İki adam, webtoon yazarı olmak isteyen bir kadının kalbini kazanmak için yarışır. Ama kadın, evliliğe tövbe etmiş ve tek hayat arkadaşının kendisi olduğunu ilan etmiştir.
Başroldekiler:Hwang Jung-eum,Yoon Hyun-min,Seo Ji-hoon
Yaratıcılar:Choi Yoon-seok,Lee Ho,Lee Eun-young
to all the guys who loved me

seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol