all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

second husband

KORESÖZLÜK
Sun-Hwa ( Uhm Hyun-Kyung ), Sang-Hyeok ( Han Ki-Woong ) ile yıllardır birliktedir ve bir bebekleri vardır, ancak Sang-Hyeok'un babası bir iş yeri sahibi olan Jae-Kyung ( Oh Seung-A ) ile bir ilişkisi vardır. şekerleme şirketi. Sang-Hyeok, kişisel hırsları için Sun-Hwa'yı ve bebeklerini terk eder. Sun-Hwa için işleri daha da kötüleştiren bebeği ölür ve haksız yere cinayetle suçlanır. Sun-Hwa daha sonra Jae-Kyung'un üvey kardeşi Jae-Min ( Cha Seo-Won ) ile tanışır . Sun-Hwa'ya aşık olur.

midnight runners

KORESÖZLÜK
Ki-Joon ( Park Seo-Joon ) ve Hee-Yeol ( Kang Ha-Neul ) Kore Ulusal Polis Üniversitesinde yeni öğrencilerdir. En iyi öğrenciler değiller ama önemli olduğunda samimiler. Bir akşam dışarı çıkmaya karar verirler. Gecenin sonuna doğru genç bir kadının kaçırıldığına tanık olurlar. Ki-Joon ve Hee-Yeol polisi dahil etmeye çalışır, ancak ilgisizlik ve bürokrasi ile karşılaşırlar. İki polis öğrencisi çok geç olmadan genç kadının hayatını kurtarmaya karar verir.

rich man

KORESÖZLÜK
Lee Yoo-Chan ( Suho ) IT şirketi Next In'in CEO'sudur. Şirketi kurdu ve şimdi genç profesyoneller için çalışmak için en arzu edilen yer. Kibirlidir ve genel olarak insanlara güvenmez. Lee Yoo-Chan ayrıca yüzleri tanıyamama sorunu yaşıyor.

Kim Bo-Ra ( Ha Yeon-Soo ) Jeju Adası'nın kırsal kesiminde doğdu. Ailesinin gururu ve memleketinde akıllı olduğu için ünlü. Üniversiteye gitmek için Seul'e gider ve ailesinin onun için yüksek beklentilerini taşır. Üniversitedeki son yılında Kim Bo-Ra, işini bulmakta zorluk çeker. Onun hayali Next In'de çalışmak. Kim Bo-Ra, Lee Yoo-Chan ile tanışır ve hayatları değişir.

the k2

kore
Millet girin izleyin muazzam bir diziydi çok geç kaldım izlemek için her sahnesi her dakikası şahaneydi o dövüş sahnelerindeki gerilim müziği off efsaneydi
Karakterler desen zaten on numara herkes çok güzel oynamış ahh K2 sen var ya kralsın
Hanımefendi rolündeki kadın yeri geldi delirtti beni sinirlendim lakin şahane bir oyunculuk ve finaldeki sahneleri bayılıyorum sana
İzleyin kardeş izlettirin aksiyon isteyenler buyurun önden başlayın

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:11
At a Distance, Spring is Green : dizisinin konusu yirmili yaşlarında gençlerin üniversite hayatlarını ve hayatla yaşadıkları mücadeleleri anlatmaktadır. Hikayenin merkezi Myeongil Üniversitesinde okuyan Yeo Jun olup hikaye onun çevresinde dönmektedir. ... Nam Soo Hyun zeki ve mükemmeliyetçi bir üniversite öğrencisidir

artificial city

KORESÖZLÜK
Yoon Jae-Hee ( Soo-Ae ), Sungjin Grubunu yöneten chaebol ailesinin ikinci gelinidir. Sanat galerisi Space Jin'de çalışıyor. Geçmişte, yıllardır birlikte olduğu bir erkek arkadaşı vardı, ama onu Jung Joon-Hyeok ( Kim Kang-Woo ) ile evlenmek için terk etti . Jung Joon-Hyeok, chaebol ailesinden evlilik dışı dünyaya geldi.

Yoon Jae-Hee, kocasını Güney Kore başkanı yapmak istiyor. Bunun için bir sonraki başsavcı ile işbirliği yapar ve kayınvalidelerine karşı bir savaş başlatır.

park yoo-na

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Yoo-Na
Hangul: 박유나
Doğum: 23 Aralık 1997
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Instagram: youna_1997

Drama dizisi
Çaylak Polisler | Neowa Naui Gyeongchalsoeob (Disney+ / 2022) - Ki Han-Na
Gerçek Güzellik | Yeoshingangrim (tvN / 2020-2021) - Kang Soo-Jin
Hotel Del Luna (tvN / 2019) - Lee Mi-Ra
SKY Kalesi (JTBC / 2018-2019) - Cha Se-Ri
Kimlik: Gangnam Beauty | Nae Aidineun Gangnammiin (JTBC / 2018) - Yoo-Eun
yabancı | Bimilui Soop (tvN / 2017) - Kwon Min-A / Kim Ga-Young
Paket (JTBC / 2017) - Na Hyun
Tahtın Kökleri | Yookryongi Nareusha (SBS / 2015-2016)
Neşelendirmek! | Balchikhage Gogo (KBS2 / 2015) - Kyung-Eun (Dance Club Real King)

Tv ve filmler
Özel Drama: Çok Yakın, Henüz Çok Uzak | Daeul Deuk Mal Deuk (KBS2 / 2018) - Joo Young-Joo

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol