enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

lee min-ho dizileri

minny
Shinui (Faith)
Shinui (Faith)

Tür: Dram, Fantastik, Tarih
Yapım Yılı: 2012
Bölüm Sayısı: 24 Bölüm
IMDb Puanı: 8,0
Goryeo'nun (Kore) Ortaçağ kraliçesi olan Prenses Nogoog (Se – young Park) suikastçılar tarafından ciddi şekilde yaralanır. Bunun ardınan Kral, aslında 21. Yüzyıl Kore'sine uzanan ve efsaneye ait “Tanrı'nın doktoru”nu geri getiriyor. Ancak bu kutsal doktor yerine isteksiz ve şımarık cerrah olan Dr. Yoo Eun – Soo'yu (Hee – Seon Kim) getirmiştir. Bu acemi cerrah prensesin hayatını kurtarır ve cennetten geldiğine inanılan o büyük doktor Eui Seon olarak tanınır.

old boy

KORESÖZLÜK
İhtiyar Delikanlı, yıllarca hapis tutulan bir adamın serbest bırakılmasının ardından intikam arayışını konu ediyor. Oh Dae-Soo adında bir adam, bir gün kaçırılır ve 15 yıl boyunca eski püskü bir hücrede tutuklu kalır. Hiçbir açıklama yapılmamıştır. Sonra bir gün serbest bırakılır. Eline, para, cep telefonu ve pahalı kıyafetler verilir. Bu adam başına gelen bu durumun nasıl ve neden olduğunu anlamak ve gereken intikamı almak konusunda kararlıdır. Bu sırada Oh Dear-Soo aslında kendisini kaçıranların daha da büyük bir planının olduğunu keşfeder. Ancak bu planın özü acı dolu bir yoldan geçmektedir. Gerçeği bulmak ise bu yolun ta kendisidir.
old boy

to all the guys who loved me

KORESÖZLÜK
İki adam, webtoon yazarı olmak isteyen bir kadının kalbini kazanmak için yarışır. Ama kadın, evliliğe tövbe etmiş ve tek hayat arkadaşının kendisi olduğunu ilan etmiştir.
Başroldekiler:Hwang Jung-eum,Yoon Hyun-min,Seo Ji-hoon
Yaratıcılar:Choi Yoon-seok,Lee Ho,Lee Eun-young
to all the guys who loved me

gu family book

KORESÖZLÜK
2013 yılında toplam 24 bölüm olarak yayınlandı. Dizi, efsanevi yaratıklardan korkulan bir dünyada duyguları için savaşan yarı insan, yarı efsanevi bir yaratık ile bir lordun kızının aşk hikayesini anlatıyor.
gu family book

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

loving you

KORESÖZLÜK
Bu, Jeju Adası'nda geçen bir aşk hikayesidir . Da-rae, babasının ölümünden sonra ve annesinin kalp rahatsızlığından dolayı bayılmasından sonra ailesinin başına geçen güçlü bir kızdır. Bir arkadaşının ölümünden sonra kendini suçlu hisseden Hyuk, bir Chaebol'un varisi olarak kimliğini gizleyen bir çiftlikte işçi olarak çalışmaktadır. Bu iki insan bir fırtına sırasında denizde tanışır ve birbirlerini kurtarırlar. Da-rae ve Hyuk her türlü engeli aşar ama tamamen farklı iki dünyadan olduklarını anladıklarında bir aksilik yaşarlar. Ancak Da-rae, kötü geçmişinden utanmıyor ve kendisini kurtaran kişiyi güvenle sevebileceğini hissediyor. Ayrıca Hyuk cesaretle hayatını seçebilir ve hayalini arayabilir. Da-rae ve Hyuk, hayatlarının içinden geçen fırtına sırasında birbirlerine olan hislerini unutmazlar.

the all-round wife

KORESÖZLÜK
Seo Cho-Hee ( Han Da-Gam ) bir reklam şirketinde AE ​​(hesap yöneticisi) olarak çalışmaktadır. 12 yıl orada çalıştı. Seul'ün Gangnam bölgesinde bir daire satın almak istiyor ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ediyor. Mücadeleleri sayesinde, gerçek mutluluğun bir apartman dairesinden değil ailesinden kaynaklandığını fark eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol