9 end 2 outs

KORESÖZLÜK
Hong Nan-Hee ( Soo-Ae ) hayatında hiçbir zaman evden kaçmadı, 30 yaşına geldiğinde tek bir bekardan bahsetmiyorum bile. Hayatta ilerlemek için çok çalıştığını düşündü ama sahip olduğu tek şey banka hesabındaki küçük bir birikim. ve evlenmesi için dırdır eden bir anne. Ama hayatında mutlu olacağı bir şey var. Şu anki erkek arkadaşı, Amerika'daki büyük liglerde oynamayı hedefleyen ve kendisinden sekiz yaş küçük olan yetenekli bir beyzbol atıcısı olan Jung-joo'dur. Ancak annesi, kızının çılgın seçimini onaylamaz.

Bir gün Nan-Hee'nin çocukluk arkadaşı hayatında belirir. Ve o Hyung-Tae ( Lee Jung-Jin ). Hyung-Tae, Nan-Hee'yi unuttuğunu düşünüyor ama bu gerçekten doğru mu? Bir arkadaşı Hyung-Tae'ye hayatın dokuzuncu devrenin sonunda iki çıkışla başladığını söylerken, hayat oyununun nasıl gelişeceğini göreceğiz.
9 end 2 outs

little women

KORESÖZLÜK
Dört kız kardeşin aşkı ve tutkusu Oyuncular: Park Ye Jin, Yu Sun, Park Eun Hye, Kim Ho Jin. Hye-deuk ( Park Ye-Jin ) En büyük kızı. Aşkın acısını paylaşarak ve açılarak ifade edilmesi gereken bir şey olduğunu, tıp fakültesine girememesi, özverili evlilikler, boşanıp geri dönüş, doktor yerine kimyager olarak yeniden başlaması ve tüm çabalarıyla öğreniyor. aileyi yeniden inşa et.

Mideuk ( Yoo-Sun ) İkinci kızı. İçinde dünyaya karşı o kadar çok öfke ve öfke var ki, ona mantıklı gelmiyor. Liseyi bırakır ama daha sonra hukuk öğrencisi olur. Ailesini korumak için kaçınamadığı şiddet nedeniyle cinayet zanlısı olur.

Hyundeuk ( Park Eun-Hye ) Üçüncü kızı. Sempatik ve şefkatlidir. Katı babası ve sert kız kardeşlerinin yanında sessiz ve pasif bir insan olarak büyümüştür ama aşkı için savaşırken daha iddialı ve kendinden emin olur. Indeuk ( Lee Youn-Mi ) En küçüğü. Doğumunun üzücü sırrına rağmen sevimli, dışa dönük bir rapçi.

Babası, erkek çocuk sahibi olma arayışındayken onu evlilik dışı bırakmıştır. Sunwoo ( Kim Ho-Jin ). Fakir, çalışan bir öğrencidir. O sırada lise öğrencisi olan Haedeuk'a aşık olur. Önce belirsiz geleceği, daha sonra arkadaşının kadını olurken arkadaşlığı için sessizliğini korumak zorundadır.

mr. queen

KORESÖZLÜK
Günümüzde, Jang Bong-Hwan, Başkanın Mavi Evinde şef olarak çalışmaktadır. Özgür bir ruhu var ama ruhu bir şekilde Joseon döneminde Kraliçe Kim So-Yong'un ( Shin Hye-Sun ) bedenine girmenin yolunu buluyor .

Kral Cheoljong'un ( Kim Jung-Hyun ) sırları vardır. Nazik ve kolay davranan bir figür gibi görünüyor. Aslında güçlü yönlerini gizler. Kraliçe Sunwon ( Bae Jong-Ok ), merhum Kral Sunjo'nun karısıdır. Ülkedeki gerçek gücü elinde tutuyor ve bu nedenle Kral Cheoljong'u sadece bir figür olarak görüyor. Kim Jwa-Geun ( Kim Tae-Woo ) Kraliçe Sunwon'un küçük erkek kardeşidir. O son derece iddialı.

you who came from the stars

KORESÖZLÜK
Do Min-Joon (Kim Soo-Hyun) 400 yıl önce Joseon Hanedanlığı döneminde dünyaya gelen bir uzaylıdır. Yakışıklı olmasının yanında olağanüstü yeteneklere sahiptir. 400 yıl sonra, Do Min-Joon insanlara alaycı bir şekilde yaklaşmasına rağmen bir oyuncu olan Chun Song-Yi'ye (Jun Ji-Hyun) aşık olacaktır.
you who came from the stars

kore dizileri

btsdaily
Descendants of The Sun

Dizi çekimlerinde tanışıp sonradan evlenen Soon Jong-ki ve Song Hye-kyo'nun başrolünü üstlendiği dizi, yurt dışında Birleşmiş Milletler barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin ile ünlü cerrah Kang Mo-Yeon'un kader yoluyla, savaş tarafından harap edilmiş Uruk ülkesinde tanışmasıyla başlayan aşk hikayesini anlatıyor.

matrimonial chaos

KORESÖZLÜK
Jo Seok-Moo ( Cha Tae-Hyun ) prestijli bir üniversiteden mezun olmuştur, ancak geleneksel bir iş bulmak yerine müzisyen olma hayalinin peşinden gitmiştir. Jo Seok-Moo müzisyen olmadı ve ileri yaşı nedeniyle düzgün bir iş bulamadı. Daha sonra bir güvenlik hizmeti şirketinde çalışmaya başladı. Orada, müşterisi olarak ilk kez Kang Whee-Roo ( Bae Doo-Na ) ile tanıştı . 3 yıldır evliler ama Jo Seok-Moo boşanmak istiyor. Çok fazla ortak noktaları yok. Jo Seok-Moo inatçı bir kişiliğe sahip ve yalnız vakit geçirmekten hoşlanırken, Kang Whee-Roo kolay huylu ve olumlu bir kişiliğe sahip.

Önlerinde Jin Yoo-Young ( Lee El ) ve Lee Jang-Hyun'un ( Son Suk-Ku ) evli çifti belirir. Jin Yoo-Young, Jo Seok-Moo'nun ilk aşkıdır.

kore kültürü

ilyada
Kore ve Türkiye'nin aile ilişkilerini çok benzetiyorum. Aile büyüklerine olan saygıları ve bunu araştırırsak daha fazla şey bulabileceğimizi düşünüyorum

school 2021

KORESÖZLÜK
"School 2021", Gong Ki-Joon ( Kim Yo-Han ) ve Jin Ji-Won da dahil olmak üzere bir meslek lisesindeki öğrencilerin yaşamını ve büyümesini takip ediyor .

Gong Ki-Joon bir zamanlar tekvando oyuncusuydu ve Ulusal Atletizm Yarışmasında bronz madalya kazandı, ancak ciddi bir ayak bileği sakatlığı geçirdi. Bu sıralarda babasının işi iflas etti. Gong Ki-Joon tekvandoyu bıraktı ve meslek lisesine girdi. Yaşına göre olgun bir kişiliğe sahip ama hoşlandığı kızların karşısında ne yapacağını bilemiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol