navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

the man from nowhere

KORESÖZLÜK
Cha Tae-Sik (Woo Bin), mahallesinde "Ajusshi" olarak bilinen esrarengiz ama çevresine zararı dokunmayan bir adamdır. Bir rehine dükkanı işleten Cha Tae-Sik, komşusunun kızı olan So-Mi (Kim Sae-Ron) ile aralarında bir bağ oluşur. Esrarkeş annesi sorun çıkardığında ona göz kulak olur. Küçük So Mi, annesinin çalıştığı yerde karıştığı bir uyuşturucu işinden dolayı kaçırılır. Bunun üzerine Cha Tae-Sik ,mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için çekildiği köşesinden dışarı çıkar.
the man from nowhere

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:8
The 100%Era :Gençlerimiz, dünyanın artık insan eline ihtiyaç duymadığı daha rekabetçi bir dünyada yaşıyor. İnsanlar için zirveye çıkma rekabeti yoğunlaşıyor. Okulların ortadan kalktığı ve temassız kaldığı bir çağda çocukları gizlice sevmenin yolları. Hee Jae ve Shi Dae aynı üst düzey eğitim akademisine katılır.

behind cut

KORESÖZLÜK
Ki Jin, büyük hayalleri olan tomurcuklanan bir moda tasarımı öğrencisidir: Dünyaca ünlü bir giyim tasarımcısı olmak istiyor. Ancak Güney Kore'nin moda ağacının zirvesine çıkan yolculuk kolay değil ve doğru yolu bulmak için mücadele ediyor. Bir gün sokakta, sürekli iyimser yarı zamanlı teslimat işçisi Yeong Woo ile karşılaşır. Tanıdığı herkes hakkında büyük bir plan hazırlamış gibi görünse degelecekleri nasıl şekillenecek, Yeong Woo'nun bir hayali yok. Diğerleri hayatta bir yere varmak için acele ederken, kendi hayatı birinci vitese takılmış gibi görünüyor. Ki Jin ve Yeong Woo için işler sarsıntılı bir başlangıca sahip olsa da, birbirlerine bir düşkünlük geliştirmeye başlarlar ve görünüşte zıt olan kararlılık ve kabul karışımının bir "zıtların çekimi" durumu olup olmadığını merak etmeye başlarlar. Ancak Lee Bin adlı önde gelen bir model sahneye çıktığında işler karmaşık bir hal alır. Ki Jin'e aşık olmaya başlar. Bu gelişme, Ki Jin ve Yeong Woo arasındaki acemi romantizmin sonunu getirebilir mi?

the lover

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, aynı apartmanda yaşayan dört çiftin hayatlarını anlatıyor.

Daire #609: Do-Si ( Oh Jung-Se ) ve Doo-Ri ( Ryoo Hyoun-Kyoung ) 2 yıldır birlikte yaşıyorlar. Çılgın aşık değiller ama birbirleriyle rahat hissediyorlar. Do-Si bir yayın istasyonunda seslendirme sanatçısı olmak istiyor ve Doo-Ri bir internet sitesinde stajyer muhabir olarak çalışıyor. Ailesi tarafından evlenmesi için baskı görüyor.

Daire #610: Young-Joon ( Jung Joon-Young ) bir müzik grubunda gitaristtir. Jin-Nyeo ( Choi Yeo-Jin ) ile birlikte yaşıyor . Ondan 12 yaş büyük. Garnitür dükkanı işletiyor. Bazen erkek arkadaşıyla yaşamaktansa bir oğul yetiştirdiğini düşünüyor.

Daire #510: Hwan-Jong ( Park Jong-Hwan ) ve Sul-Eun ( Ha Eun-Sul ) birlikte yaşamaya başladılar. Yeni daireleri taşınmaya hazır olduğunda evlenmeyi planlıyorlar.

Daire #709: Takuya ( Takuya Terada ) bir dünya gezginidir . Bir oda arkadaşı için bir ek görür ve Joon-Jae ( Lee Jae-Joon ) ile yaşamaya başlar . Takuya, Joon-Jae için üzülüyor çünkü o daireden çıkmıyor. Takuya, Joon-Jae'yi onunla bir şeyler yapmaya çalışır. Bu arada, Joon-Jae ilk başta Takuya'dan rahatsız olduğunu hisseder, ama o değişmeye başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol