you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

police university

KORESÖZLÜK
Yoo Dong-Man ( Cha Tae-Hyun ) eski bir dedektiftir. Şiddet suçları ve siber suçlar da dahil olmak üzere çeşitli departmanlarda 20 yıl dedektif olarak çalıştı. Çoğu zaman dürtüsel davranırdı. Yoo Dong-Man şimdi polis üniversitesinde profesör olarak çalışıyor. Çaylak öğrencileri arasında Kang Sun-Ho ( Jin Young ) ve Oh Kang-Hee ( Krystal ) bulunmaktadır. Kang Sun-Ho bir bilgisayar korsanıydı ve zekiydi. Oh Kang-Hee dürüst ve dürüst.
police university

five children

KORESÖZLÜK
Sang-Tae ( Ahn Jae-Wook ), karısı öldükten sonra iki çocuğuyla birlikte kalır . O zamandan beri iki çocuğu ve kayınvalidesi ile birlikte yaşıyor. Bir moda markası için pazarlama ekibi lideri olarak çalışıyor.

Mi-Jung ( So Yu-Jin ) aynı moda şirketinde müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır. 3 yıl önce kocası arkadaşıyla bir ilişki yaşadı ve onu terk etti. Çocuklarına babaları hakkındaki gerçeği söyleyemedi ve babalarının Amerika'da işe gittiği yalanını söyledi. Bu güne kadar çocuklar hala babalarının Amerika'da olduğuna inanıyorlar.

Sang-Tae ve Mi-Jung bir daha aşık olmayı hiç düşünmediler ama birbirlerine aşık olurlar.
five children

behind cut

KORESÖZLÜK
Ki Jin, büyük hayalleri olan tomurcuklanan bir moda tasarımı öğrencisidir: Dünyaca ünlü bir giyim tasarımcısı olmak istiyor. Ancak Güney Kore'nin moda ağacının zirvesine çıkan yolculuk kolay değil ve doğru yolu bulmak için mücadele ediyor. Bir gün sokakta, sürekli iyimser yarı zamanlı teslimat işçisi Yeong Woo ile karşılaşır. Tanıdığı herkes hakkında büyük bir plan hazırlamış gibi görünse degelecekleri nasıl şekillenecek, Yeong Woo'nun bir hayali yok. Diğerleri hayatta bir yere varmak için acele ederken, kendi hayatı birinci vitese takılmış gibi görünüyor. Ki Jin ve Yeong Woo için işler sarsıntılı bir başlangıca sahip olsa da, birbirlerine bir düşkünlük geliştirmeye başlarlar ve görünüşte zıt olan kararlılık ve kabul karışımının bir "zıtların çekimi" durumu olup olmadığını merak etmeye başlarlar. Ancak Lee Bin adlı önde gelen bir model sahneye çıktığında işler karmaşık bir hal alır. Ki Jin'e aşık olmaya başlar. Bu gelişme, Ki Jin ve Yeong Woo arasındaki acemi romantizmin sonunu getirebilir mi?

doom at your service

KORESÖZLÜK
Tak Dong-Kyung ( Park Bo-Young ) bir web roman şirketinde editördür. Myul-Mang ( Seo In-Guk ), sıradan hayatında aniden belirir. Myul-Mang ile hayatını ve aşkını riske atarak 100 günlük bir sözleşme yapar.

Myul-Mang, Tanrı ve insanlar arasında bir orta yöneticinin varlığıdır. Tak Dong-Kyung ile bir sözleşme yapar.
doom at your service

the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol