love as you taste

KORESÖZLÜK
Aşk ve yemek - her zaman mükemmel uyum! Aşk hikayeleri ve kalp kırıklıklarından oluşan bir koleksiyon, her birinin aşka düştüğü ve aşık olduğu en sevdiği yemek istekleriyle eşleşiyor. Hayat dolu üniversite öğrencileri, en sevdikleri yemek ve yemekleri paylaşırken aşk ve ilişkilerle ilgili hikayelerini anlatmak için “Daha İyi Lezzet için Yemek Kulübü” kurdular. Hayat denen ana yemeğe hazır olacaklar mı?

the gangster the cop the devil

KORESÖZLÜK
Jang Dong-Soo ( Ma Dong-Seok ) Cheonan'da bir çete patronudur. Seri katil Kang Kyung-Ho'nun ( Kim Sung-Kyu ) hedefi olur . Jang Dong-Soo hayatta kalır ve Kang Kyung-Ho'nun saldırısından kurtulan tek kişidir. Dedektif Jung Tae-Seok ( Kim Moo-Yul ) organize suç üyelerinden nefret eder, ancak seri katil Kang Kyung-Ho'yu yakalamak için Jang Dong-Soo ile birlikte çalışır.

lady of the storm

KORESÖZLÜK
Han Jung Im, kocası Moo Yeong ve ailesiyle birlikte Jeju'dan Seul'e yeni taşınan genç bir kızı olan evli bir kadındır. Kayınvalidesinin stresine rağmen, Jung Im bir eş ve anne olarak elinden gelenin en iyisini yapar. Seul'de zengin bir ailenin gayri meşru kızı olan arkadaşı Do Hye Bin ile tekrar bir araya gelir. Hye Bin de genç bir kız çocuğu annesidir ve onun şirketinde kardeşi Do Jun Tae ile birlikte çalışan Park Hyeon Seong ile evlidir . Park Hyoen Wu, avukat olarak çalışmaktan çok film yapmakla ilgileniyor, ancak ağabeyi Park Hyoen Seong'a karşı güçlü bir sevgisi var. Han Jung Im'in fakir ama basit mutlu hayatı, bir gün Hye Bin'in karşısına yıkıcı bir haberle çıkmasıyla parçalanmaya başlar

bravo my life

demo
çok dizi geldi bu yüzden ne izliyecegimizi şaşırıyoruz ben tesadüf anasayfada han ga in eşini gördüm çok da sevdim bir oyuncu ama şu an ismini aklıma getiremiyorum yeon jung hoondu ismi ,tabi yeong yu mi maids ve dongi,park san mi -giant mi ju abisi rölündeydi anlıyacagınız kadro saglam ve aile melodram severiz bu yüzden ben bazı zorla izledim diileri bıraktım umarım beklentimi karşılar.

kore dizileri

btsdaily
Itaewon Class (2020)

Ünlü aktör Park Seo-joon'un başrolünü üstlendiği ve 2020'nin en popüler dizilerinden biri olan Itaewon Class, dünyanın adaletsizliğine karşı bir başkaldırı hikayesi. Adaletsizce mahkum edilmiş mader kurbanı Park Saeroyi'nin intikam aleviyle yanıp tutuşması ve ölen babasının intikamını alması üzerinden ilerleyen dizi, dürüst, sıkı çalışma ve azim ile başarabileceklerinin sonu olmadığı mesajını veriyor. Kahramanımız elbette bunu kendi başına başarmıyor. Arkadaşlık ve desteğin gücünü vurgulayan ve romantikliği de unutmayan bu dizi, sizi son bölüme kadar ekran başından kaldırmayacak sürükleyiciliğe sahip.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol