she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

just between lovers

KORESÖZLÜK
Lee Gang-Doo ( Lee Joon-Ho ) bir futbolcu olmayı hayal etti, ancak bir kaza bu hayallerini sona erdirdi. Babası kazada öldü ve bacağını kırdı. Lee Gang-Doo rehabilitasyonda 3 yıl geçirdi. Şimdi hiçbir şeyi yok ve sadece günlerini boşa harcıyor. Lee Gang-Doo daha sonra Ha Moon-Soo ( Won Jin-A ) ile tanışır .

Ha Moon-Soo mimari modeller yapıyor. Ha Moon-Soo da küçük kardeşini öldüren aynı kazayı atlattı. Hayatta kaldığı için suçluluk duymuştur. Duygularını bastırırken hayatını ciddiyetle yaşadı. Lee Gang-Doo ile tanıştıktan sonra Ha Moon-Soo, gizli duygularını ifade etmeye başlar.
just between lovers

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Min yoon-gi
pozisyonu: Rapper
doğum tarihi:9 mart 1993
burcu:balık
boyu:1.74
kilosu:59
kan grubu:0
doğum yeri:Daegu
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: basketbol oynamak, çizgi roman okumak,fotoğraf çekmek
eğitimi: liberal sanat lisesi , global cyber üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler: beyaz
en sevdiği yemekler: ET

kore dizileri

btsdaily
Creating Destiny

Başrol kızımız Avustralya'da yaşayan Amerika'da okumuş bir kız ve ailesinin zoruyla Kore'ye bir nevi beşik kertmesi diyebileceğimiz adamla tanışmaya gelir.

ıı ji-mae the phantom thief

KORESÖZLÜK
Ryung bir suçludur ancak onu diğerlerinden ayıran önemli bir fark vardır.O, gündüzleri pazaryerlerinde gangster olarak birçok yasadışı eylem yapsa da gece olunca soylu ve güç sahibi kişileri soyararak fakirlere yardım etmektedir.Ryung, yaptığı soygunlardan sonra olay yerine bir erik çiçeği bırakmaktadır.Bu onun bir nevi imzasıdır.Bong ise yakın dövüş konusunda ustadır ve o Ryung'u sevmektedir.Ancak Ryung'a aşık olan bir tek o değildir.Zengin bir aileden gelen Eun-Chan da ona gönlünü kaptırır.Dizide bu karakterlerin yaşadığı olayları izliyoruz.
ıı ji-mae the phantom thief

a love to kill

demo
K-1 Savaşçısı Kang Bok-Gu ( Rain ) dinamik bir doğaya sahip ve koruyucu bir ailede büyümüş bir adamdır. Sevmemesi gereken bir kadına aşık olur. Kadın yüzünden duygusal olarak yaralanan kardeşi çatıdan düştü ve bir insan sebzesi oldu. Bu yüzden aşkı yasak ve kaçınılmaz olarak trajik.

Kadın, bir TV yeteneği ve sinema oyuncusu olan Cha Eun-Seok'tur ( Shin Min-A ). Kardeşini kasten terk etmemişti, ama bir yanlış anlama temelinde, onun Cha Eun-Seok'a olan nefreti gitgide daha da alevleniyordu.

Bok-Gu, Cha Eun-Seok'un özel koruması olarak ondan intikamını somut olarak uygulamaya devam ediyor. O sadece 'ağabeyinin kadınına diz çöktürmek' arzusundadır. Cha Eun-Seok'u yavaş yavaş yıkıma götürürken, ona olan sevgisinin kalbinde gitgide daha derinlere indiğini hisseder.
a love to kill

her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol