k-pop

btsdaily
3ye

k-pop
GH Entertainment tarafından 2019'da kurulan 3YE kpop kız grupları arasında yer alıyor. 21 Mayıs 2019'da “DMT” adlı ilk teklisini piyasaya süren grubun bu zamana kadar 1 Ep'si, 5 teklisi ve 1 de ödülü (KY Star Awards'tan) bulunuyor. 3YE, diğer k-pop gruplarına göre daha az üyeye sahip. Üç kişiden oluşan grupta ana vokalde ve Rap'te Yuji, vokalde Yurim ve ana Rap'te ve vokalde ise Haeun yer alıyor.

the devil judge

KORESÖZLÜK
Bir kaos döneminde, bir yargıç mahkemeyi bir realite şovuna dönüştürür ve kötü insanları acımasızca cezalandırır.

Kang Yo-Han ( Ji Sung ) bir yargıçtır. Aristokrat bir görünüme ve zarif bir tada sahiptir. Yolsuz ve açgözlü adamları güçle cezalandırır. Kang Yo-Han bir sır.

Jung Sun-A ( Kim Min-Jung ), Sosyal Sorumluluk Vakfı'nın yönetici direktörüdür. O akıllı ve güzel. Aynı zamanda Kang Yo-Han'ın düşmanıdır. Jung Sun-A, siyaset ve ekonomi gibi çeşitli sosyal çevrelerden önemli kişilerle ilgilenmektedir. İlişkilerini kullanarak ülkeyi kontrol etme gücüne sahiptir.

Kim Ga-On ( Jin Young ) çaylak bir yargıçtır. Çocukluğunda anne ve babasını kaybettiğinden beri zor zamanlar geçirmiş, ancak büyük çabalar harcadıktan sonra hakim olabilmiştir.

Yoon Soo-Hyun ( Park Gyu-Young ) bir dedektiftir. Kim Ga-On'un uzun zamandır arkadaşıdır ve Kang Yo-Han'ın sırrının peşine düşer.
the devil judge
1

one day

klip queen
Karısının ölümünden sonra sigorta müfettişi Gang-Soo ( Kim Nam-Gil ) derin bir depresyona girdi. Şimdi işine geri döndü. Gang-Soo, şu anda bitkisel hayatta olan Mi-So'yu ( Chun Woo-Hee ) içeren bir davayı alır . Davasını araştırmak için hastanede onu görmeye gider. Orada kendini Mi-So olarak tanıtan bir kadınla tanışır. Onu görebilen tek kişinin kendisi olduğunu keşfeder.

Mi-So bir araba kazası geçirdikten sonra uyandı. Kendini bir hastane yatağında yatarken görür ve artık bir ruh olduğunu anlar. Mi-So, sigorta müfettişi Gang-Soo ile tanışır ve onu görebilen tek kişinin kendisi olduğunu bilir. Ondan bir dileğini gerçekleştirmesini ister.

one day

the all-round wife

KORESÖZLÜK
Seo Cho-Hee ( Han Da-Gam ) bir reklam şirketinde AE ​​(hesap yöneticisi) olarak çalışmaktadır. 12 yıl orada çalıştı. Seul'ün Gangnam bölgesinde bir daire satın almak istiyor ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ediyor. Mücadeleleri sayesinde, gerçek mutluluğun bir apartman dairesinden değil ailesinden kaynaklandığını fark eder.

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

güney kore hakkında bilinmeyenler

minny
Dışkıya karşı bir takıntıları vardır.

Koreliler, dışkıya o kadar takıntılı haldeler ki her yerde bu şekilde kurabiye veya heykeller görebilirsiniz. Bunun nedeni ise, eski zamanlarda insanların rüyalarında dışkı görmesinin varlıklı olacaklarına yorumlanması...

alone in love

koreanturk
Lee Dong-Jin ( Kam Woo-Sung ) ve Yoo Eun-Ho ( Son Ye-Jin ) 2 yıl önce boşandı, ancak bir şekilde garip bir nedenle birbirleriyle tanışmaya devam ediyorlar. Boşandıktan sonra bile, birbirlerinin aşk hayatını kontrol etmek için eskiden çıktıkları donut dükkanında buluşmaya devam ederler. Evlilik, boşanma yıl dönümü gibi buluşmak için çeşitli bahaneler üreterek ilişkilerini sürdürürler. Ancak, kolayca evlenip boşanan diğer genç çiftlerin aksine, bu ikisi birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Bununla birlikte, diğerleri onları bekar olarak temyizlerinde yalnız bırakamıyor gibi görünüyor. Birbirlerini sevseler de, gururları içinde birbirlerini başka biriyle tanıştırırlar…
alone in love

weightlifting fairy kim bok joo

KORESÖZLÜK
Genç bir yüzücünün yolu, yükselişteki bir halter yıldızı olan çocukluk arkadaşıyla kesişir. Halterci kız, arkadaşının kuzenine gizliden gizliye âşık olduğunu fark eder.
Başroldekiler:Lee Sung-kyoung,Nam Joo-hyuk,Lee Jae-yoon
Yaratıcılar:Oh Hyeon-jong,Yang Hee-seung,Kim Soo-jin
weightlifting fairy kim bok joo
1

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol