k-pop

btsdaily
LOONA
k-pop
LOONA, Blockberry Creative ve Polaris Entertainment tarafından kurulan bir k-pop kız grubu. 2016'da grup olarak çıkış yapmadan önce üyeler solo şarkılarıyla çıkış yaptı. Daha sonra grup olarak 2018'de “Favorite” ve “Hi High” ile çıkış yaptılar. Bu zamana kadar 8 ödül alan LOONA kpop kız grupları arasında gizemli bir grup olarak kabul ediliyor. Grubun son derece kalabalık olduğunu da söyleyelim: HeeJin, HyunJin, HaSeul, YeoJin, ViVi, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won ve Olivia Hye

page turner

KORESÖZLÜK
Yoo-Seul ( Kim So-Hyun ) bir sanat lisesi öğrencisidir. Yetenekli bir piyanist ve çeşitli yarışmalar kazandı, ancak annesi tarafından yönlendiriliyor. Yoo-Seul'ün annesi, gençken piyanist olmak istiyordu. Bir gün Yoo-Seul bir kaza geçirir. Yoo-Seul kaza yüzünden bir daha asla piyano çalamayabilir. Yoo-Seul, arkadaşı Cha-Sik ve Yoo-Seul'ün rakibi Jin-Mok'un yardımıyla yeni bir hayat yaşamaya başlar.
page turner

her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:9
I love revolution:Aşk, dostluk ve lisenin kaosunda gezinen gençler hakkındaki "eşsiz romantizmin" hikayesi. Hikaye esas olarak, soğukkanlı ve popüler Wang Ja Rim'e ilk görüşte aşık olan sevimli ve sevimli bir öğrenci olan Gong Joo Young'a odaklanacak.

tale of fairy

KORESÖZLÜK
Goryeo döneminde Sun Ok-Nam bir periydi. Bu dünyaya geldi ve Gyeryong Dağı'ndaki bir şelalede banyo yaptı. O banyo yaparken bir oduncu peri kıyafetlerini alıp saklamış. Bu nedenle Sun Ok-Nam Cennete geri dönemedi. Daha sonra oduncuyla evlendi ve iki çocukları oldu, ancak kocası uçurumdan düşerek öldü. Sun Ok-Nam peri kıyafetlerini bulmaya çalıştı ama yine de bulamadı. Peri kıyafetlerine ihtiyacı olduğu için kocasının reenkarne olmasını beklemeye karar verir.

Şimdi günümüzde Gyeryong Dağı'ndaki bir kafede kahve yapıyor ve reenkarne olmuş kocasını bekliyor. Sonunda, 699 yıl sonra, Seul'den kafesini ziyaret eden iki adamdan birinin reenkarne kocası olduğu hissine kapılır. Sun Ok-Nam, iki adamdan hangisinin kocası olduğundan emin değil. Öğrenmek için onları Seul'e kadar takip etmeye karar verir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol