a mans story

KORESÖZLÜK
Zengin bir ailenin oğlu olan Kim Shin (Park Yong-ha), bir playboy olarak yaşıyordu, ancak bir gün babasının şirketi, birleşme ve iflasla kapanma sürecinde TS Group'un bir komplosuna karıştı. İflastan sonra, Kim Shin'in babası depresyona girer ve kendini asar.

Bu olay nedeniyle Kim Shin hayatında yeni hedefler belirler. Chae'yi (TS Group'un başkanı) para için intihar etmeye karar verir ve borsaya atlar. Soğukkanlı bir M&A uzmanı olur ve kendisi gibi TS Group'a giren Do Jae-myeong ile TS Group'u kırma planları yapar. İntikam almak için TS Group'a girmeye çalışırken, başkan Chae'nin sadece kötü bir adam olduğunu öğrenir. Tüm kötülüklerin arkasında Başkan Chae'nin oğlu Chae Do-wu vardı. Kim Shin ve Chae Do-wu arasındaki fikir savaşıyla, Kim Shin'in eski kız arkadaşı Seo Gyeong-a ve Chae Do-wu'nun küçük kız kardeşi Chae Eun-su ile olan karmaşık ilişkilerinin hikayesi ortaya çıkıyor.
a mans story

mother of mine

KORESÖZLÜK
Küçük bir bip çorbası restoranı işletirken Park Sun-Ja, üç kızı Mi-Sun ( Yoo-Sun ), Mi-Ri ( Kim So-Yeon ) ve Mi-Hye'yi ( Kim Ha-Kyung ) tek başına büyütmüştür . Bu güne kadar restoranı hâlâ o işletiyor ve üç kızı da artık büyümüş durumda. Sun-Ja'nın ilk kızı Mi-Sun evli ve bir kızı var. Mi-Sun çalışmak ve ailesine bakmakla meşgul. İkinci kızı Mi-Ri annesini çok önemsiyor. Kendine güveniyor ve işini iyi yapıyor. Mi-Ri, iş arkadaşı Tae-Joo ( Hong Jong-Hyun) ile romantik bir ilişkiye girer.). Şirketin sahibi olan ailenin en küçük oğludur. En küçük kızı Mi-Hye'dir. Eskiden gelecek vaat eden bir romancıydı, ama artık değil. Restoranda annesine yardım ediyor.

alone in love

koreanturk
Lee Dong-Jin ( Kam Woo-Sung ) ve Yoo Eun-Ho ( Son Ye-Jin ) 2 yıl önce boşandı, ancak bir şekilde garip bir nedenle birbirleriyle tanışmaya devam ediyorlar. Boşandıktan sonra bile, birbirlerinin aşk hayatını kontrol etmek için eskiden çıktıkları donut dükkanında buluşmaya devam ederler. Evlilik, boşanma yıl dönümü gibi buluşmak için çeşitli bahaneler üreterek ilişkilerini sürdürürler. Ancak, kolayca evlenip boşanan diğer genç çiftlerin aksine, bu ikisi birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Bununla birlikte, diğerleri onları bekar olarak temyizlerinde yalnız bırakamıyor gibi görünüyor. Birbirlerini sevseler de, gururları içinde birbirlerini başka biriyle tanıştırırlar…
alone in love

k-pop

btsdaily
LOONA
k-pop
LOONA, Blockberry Creative ve Polaris Entertainment tarafından kurulan bir k-pop kız grubu. 2016'da grup olarak çıkış yapmadan önce üyeler solo şarkılarıyla çıkış yaptı. Daha sonra grup olarak 2018'de “Favorite” ve “Hi High” ile çıkış yaptılar. Bu zamana kadar 8 ödül alan LOONA kpop kız grupları arasında gizemli bir grup olarak kabul ediliyor. Grubun son derece kalabalık olduğunu da söyleyelim: HeeJin, HyunJin, HaSeul, YeoJin, ViVi, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won ve Olivia Hye

the devil judge

KORESÖZLÜK
Bir kaos döneminde, bir yargıç mahkemeyi bir realite şovuna dönüştürür ve kötü insanları acımasızca cezalandırır.

Kang Yo-Han ( Ji Sung ) bir yargıçtır. Aristokrat bir görünüme ve zarif bir tada sahiptir. Yolsuz ve açgözlü adamları güçle cezalandırır. Kang Yo-Han bir sır.

Jung Sun-A ( Kim Min-Jung ), Sosyal Sorumluluk Vakfı'nın yönetici direktörüdür. O akıllı ve güzel. Aynı zamanda Kang Yo-Han'ın düşmanıdır. Jung Sun-A, siyaset ve ekonomi gibi çeşitli sosyal çevrelerden önemli kişilerle ilgilenmektedir. İlişkilerini kullanarak ülkeyi kontrol etme gücüne sahiptir.

Kim Ga-On ( Jin Young ) çaylak bir yargıçtır. Çocukluğunda anne ve babasını kaybettiğinden beri zor zamanlar geçirmiş, ancak büyük çabalar harcadıktan sonra hakim olabilmiştir.

Yoon Soo-Hyun ( Park Gyu-Young ) bir dedektiftir. Kim Ga-On'un uzun zamandır arkadaşıdır ve Kang Yo-Han'ın sırrının peşine düşer.
the devil judge
1

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

the partner

KORESÖZLÜK
"Ortak", sanıkları ve çevrelerindekileri savunmak için mücadele eden iki hukuk firmasını merkez alıyor. Dul bekar bir anne ve avukat olan Eun-ho Kang ( Kim Hyun-Joo ), karizmatik ve acımasız avukat Tae-jo Lee ( Lee Dong-Wook ) ile uğraşır .

İlk iki bölümde avukatlar, üvey kız kardeşini öldürmekle suçlanan bir üvey kardeşi ve zengin bir kayınvalide ile boşanmış gelini arasındaki davayı içeren davalar üzerinde çalışıyorlar.

Birbirini izleyen her bölüm, bunun gibi kışkırtıcı davaları ele alırken, aynı zamanda avukatların cazibesini ve günlük hayatlarını da gün ışığına çıkaracak.

suits

korean
iş hayatımda tavsiyelerini aldığım çok sevdiğim kore dizisi. Artık yaptığın işi değil kendini pazarlamaktan geçiyor işler. suits dizisi kişisel gelişim dersi gibi birşey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol