dizi

btsdaily
Mystic Pop-up Bar, IMDb puanı: 8.0
dizi
Eğer rüyalarla ilgili dizileri, filmleri izlemeyi seviyorsanız Mystic Pop-up Bar'a da bir şans verebilirsiniz. Dizide eşsiz bir yeteneğe sahip genç bir adamın müşterilerinin duygusal sorunlarını hayallerine girerek çözen asırlık bir bar sahibi için çalışmaya başlamasıyla gelişen olaylar ele alınıyor.

kore kültürü merkezi

KORESÖZLÜK
Kore Kültür Merkezi, Kore ve Türkiye arasındaki kültür alışverişini güçlendirmek için 13 Ekim 2011 tarihinde Kore Hükümetine bağlı olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet kurumudur.

stray kids

KORESÖZLÜK
Stray Kids realite şovu ile kurulan bu grup, kendilerine has müzikal tarzları ve estetikleri, sert marşları ve müzik dünyasında kendilerine kolayca yer buldular.

Normdan sapan bu kendi kendini üreten idoller, çoğu zaman birçok insanın günlük olarak karşılaştığı zor konuları ve sorunları ele alır. Aynı zamanda müzikleri aracılığıyla nesillerini temsil ederken bu konuları tartışmaya açıyorlar.
stray kids

eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

18 vs 29

KORESÖZLÜK
Hye-chan, popüler bir film yıldızı olan Sang-yeong'un 29 yaşında mutsuz bir karısıdır. Boşanma davası açmaya giderken, bir trafik kazası hayatını büyük ölçüde değiştirir. Hye-chan, 29 yaşındaki aynı kadın olarak iyileşir, ancak hala on sekiz yaşında olduğunu düşünür! Sang-yeong (çocukluktaki düşmanı) ile evli olduğuna inanamasa da, onların çocuksu tartışmaları kayıp aşklarını yeniden alevlendirir. Sang-yeong, Kore'de yakışıklı, kendini ifade eden ve başarılı bir film yıldızıdır. Ailesinin kötü şöhretli geçmişi nedeniyle, önce ılık ve duygusuz görünür, ancak ruhunun derinliklerinde oldukça savunmasız kalır. Hye-chan ile şiddetli bir tartışmanın ayrılık tehditleriyle sonuçlanmasından sonra, kocasının ayrılık taleplerini yerine getirmek için evden ayrılır ama şaşırtıcı derecede farklı bir zihin yapısıyla geri döner... Görünüşe göre hafızasının son on bir yılı elinden alınmış!
18 vs 29

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol