red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

kore dizileri

btsdaily
The King Eternal Monarch (2020)
kore dizileri
IMDb: 8.5

Tür: Dram, romantik, fantastik

Dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti'nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Exo
Kesinlikle ulusun grubu olmayı hak eden bir grup. yediği linçleri kesinlikle hak etmiyor,vokal King Exo , gruptaki rapçiler bile vokali çok iyi.
Exo nün cb yapmasını istiyorum ama bu pek olası gözükmüyor

Chen'nin vokaline aşığım
Sehun un dansını çok seviyorum, vokali ve rapi hoş
Kai nin dansına hayranım, adam dansı yaşıyor resmen
Beakhyun'un eşsiz ve mükemmel bir sesi var

Xiumin in kendine has bir sesi var ayrıca yıllar geçiyor hiç yaşlanmiyor deliricem

Lay'in çok tatlı bir sesi var ayrıca dansı aynı Kai gibi yaşıyor

Suho gördüğüm en iyi liderlerden biri

D.O nun sesi der susarım ayrıca çok tatlı bir yüzü var

Exo en eğlenceli en samimi gruplardan biri

a poem a day

KORESÖZLÜK
Hikaye bir grup fizyoterapist, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve kursiyeri takip ediyor.

Ye Jae-Wook fizyoterapist olarak çalışıyor ve aynı alanda ders veriyor. Bir hastanede ekip lideri olarak çalışmaya başlar.

Woo Bo-Young, 3 yıldır fizyoterapist olarak çalışıyor. Şair olmak istedi, ancak fakir aile geçmişi nedeniyle fizyoterapist olmak için okudu.

Shin Min-Ho bir stajyer ama fizik tedaviyle ilgilenmiyor. Notları tıp fakültesi için yeterince iyi değildi ve ikisi de doktor olan ebeveynleri ona fizik tedavi okuttu.
a poem a day

guardian the lonely and great godgod goblin

kore
Goblin, Kore hikayelerinde geçen mitolojik varlıklardır.Başarılı oyuncu Gong Yoo dizide, Kim Shin isminde Goblin olan bir karakteri canlandırmaktadır.Kim Shin, sevdiği herkesin öldüğünü görmüştür.Bu durum onu çok fazla üzdüğü için ölümsüz hayatını sonlandırabilmek onun en büyük hayalidir.Bunun gerçekleşmesi için tek bir şart vardır.O da insan formunda bir goblinle evlenmektir.Kim Shin, Lee Dong-Wook'un canlandırdığı bir ölüm meleği karakteri ile tanışır ve olaylar gelişir.Goblin dizisinin 16 bölümü sitemize alternatif izleme seçenekleriyle birlikte yüklendi.İzleme seçeneğinde problem oluştuğu takdirde alternatif seçenekleri deneyiniz.İyi seyirler.
guardian the lonely and great godgod  goblin

oppa

koresozluk
kızların kendilerinden yaşça büyük erkek kardeşlerine veya yine yaşça büyük ama kendilerini yakın hissettikleri erkekler için kullandıkları bir terimdir oppa

miss granny

KORESÖZLÜK
En çok izlenen Güney Kore filmleri sıralamasında önemli bir yere sahip olan Miss Granny, vizyona girdiği 2014 senesinde açılış gününde 850,000 kişiyi sinema salonlarına doldurmayı başarmış ve Güney Kore'de vizyonda olduğu süre boyunca, Hollywood yapımı animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen)'dan sonra ikinci en çok izlenen film olmuştur. Miss Granny dünya çapında 59.6 milyon dolar hasılat elde etmiştir ve gelmiş geçmiş en çok izlenen Kore filmlerinden biri olmuştur.

Listemizin diğer bir gençliğe özlemi konu alan filmi olan Miss Granny'nin konusuysa şöyle: 74 yaşındaki Oh Mal-soon, oğlu ve ailesiyle yaşamaktadır. Bir takım olaylardan ötürü, oğlu onu huzurevine göndermeye karar verir. Oh Mal-soon, mutsuzca sokaklarda gezinirken bir fotoğraf stüdyosu gözüne ilişir. Ölümünün yakın olduğuna inanan Oh Mal-soon, bunun son fotoğrafı olacağını düşünerek stüdyodan içeri girip portresini çektirir. Stüdyodan çıktığında ise gözlerine inanamaz çünkü bir anda 20 yaşındaki haline döndüğünü fark eder. Bu durumun keyfini çıkarmak isteyen Oh Mal-soon'un bu mucizeyi nasıl kullandığını anlatan duygusal ve komik Kore filmi, izleyicilerden de tam not almış gibi duruyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol