my girlfriend is a gumiho

KORESÖZLÜK
Gizemli ancak son derece güzel bir kızla tanışan bir aksiyon yıldızı özentisi, kızın aslında dokuz kuyruklu efsanevi tilki gumiho olduğunu öğrenir.
Başroldekiler:Lee Seung-gi,Shin Min-a,No Minue
Yaratıcılar:Hong Jeong-eun,Hong Mi-ran,Boo Sung-Chul
my girlfriend is a gumiho

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

love wish

KORESÖZLÜK
Son Da-Eun ( Choi Ye-Bin ), kaderin cilvesi olan bir aşk bulmayı uman bir lise öğrencisidir. Ailesiyle birlikte Incheon'dan Seul'de yeni bir daireye taşınır. Yeni dairesindeki ilk gününde, kendisiyle aynı asansöre binen bir çocuk görür. Güzel görünüşü nedeniyle ona aşık olur.

Son Da-Eun, yeni okulundaki ilk gününde, yeni okulundaki dairesinin asansöründen çocuğu fark eder. Çocuk onun sınıf arkadaşı ve adı Kim Seung-Hyu ( Choi Young-Jae ).

miracle in cell no. 7

koreanturk
Zihinsel engelli ama kızını çok seven bir baba ( Ryoo Seung-Ryong ), haksız yere bir suçla itham edilir ve hapse gönderilir. Daha sonra kızı Ye-Seung ( hukuk fakültesi öğrencisi olan Park Shin-Hye , masumiyetini kanıtlamak için çalışır.

1997 yılında Yong-Goo , bir çocuğun zekasına sahip olmasına rağmen kızı Ye-Seung ( Kal So-Won ) ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır . Kızına almayı umduğu sarı bir Sailor Moon sırt çantasına bakmak için her gün bir dükkana uğrarlar. Bir gün son sarı Sailor Moon sırt çantasının satıldığını fark ederler. Yong-Goo davasını savunmak için mağazaya girer, ancak sırt çantasını alan baba, Yong-Goo'yu tokatlar.

Ertesi gün, sarı Sailor Moon sırt çantasını alan kız, Yong-Goo'yu marketin otoparkında çalışırken görür. Aynı sarı sırt çantasını satan başka bir mağaza tanıdığını söyler. Yong-Goo, kızı geleneksel bir açık hava pazarına kadar takip eder. Kısa bir süre sonra kız yerde baygın yatıyor ve Yong-Goo kalp masajı yapmaya çalışıyor. Bir kadın geçiyor ve polisi arıyor.

Yong-Goo adam kaçırma ve cinayetle suçlanıyor. Ölen kızın babası aynı zamanda Ulusal Polis Teşkilatı şefidir. Yong-Goo'ya ölüm cezası verilir ve hapse atılır. Hapishanede, Yong-Goo diğer beş mahkumla aynı hücreyi paylaşıyor. Bir gün, Yong-Goo hücre arkadaşı So Yang-Ho'nun ( Oh Dal-Su ) hayatını rakip bir hapishane çetesi liderinden kurtarır . Böylece Yang-Ho, iyiliğinin karşılığını alabilmek için Yong-Goo'ya elinden gelen her şekilde yardım etmeyi teklif eder. Yong-Goo, So Yang-Ho'ya kızı Ye-Seung'u görmek istediğini söyler. Beş mahkum daha sonra bir mucize gerçekleştirmeyi planlıyor.

personal taste

KORESÖZLÜK
Fragmanı izleİki yaşadığı kötü tecrübenin ardından 28'ine girmekte bir kadın olarak Kae-in (Ye-jin Son) artık en iyisinin bir eşcinsel erkekle beraberlik olduğunu düşünmeye başlamışken Jin-ho (Min-ho Lee) ile tanışır. Bazı tuhaf raslantılar ve yanlış anlamalar sonucu -ki bunların çoğu Jin-ho'nun hatasıdır- Kae-in onun bir eşcinsel olduğunu düşünür. Bunun tam istediği gibi mutlu bir tesadüf olduğuna inanan Kae-in onu oda arkadaşı olarak evine buyur edince Jin-ho kendi yarattığı bu yanlış anlama ağına düştüğünü fark eder.
personal taste

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

k-pop

btsdaily
2PM
k-pop
2008'de kurulan erkek k-pop grubu 2PM, JYP Entertainment tarafından yönetiliyor. “10 Jeom Manjeome 10 Jeom” (Türkçesi “10 Üzerinden 10” demek) şarkısıyla ilk çıkışını yapan grup, “Again & Again” adlı şarkısıyla ilk defa liste başı oldu. Zaman zaman anlaşmazlıklarla gündeme gelen 2PM grubu, her şeye rağmen günümüzde bile ayakta olan k-pop grupları arasındaki yerini koruyor💪! Ayrıca 2Pm'in bu zamana kadar 10 adet konser turu bulunuyor.

2PM grup üyeleri:
– Jun.K (baş solist)
– Nichkhun (vokalist)
– TaecYeon (baş Rapçi)
– Wooyoung (solist)
– Junho (solist)
– Chansung (vokalist, Rapçi)
– Jaebum (baş solist, Rapçi) (gruptan ayrıldı)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol