dizi önerileri (okul konulu)

almina
Okul konulu Kore dizileri
Seri:16
Convenience Store Fling:
Tamamen farklı kişiliklere sahip dört yakışıklı adamla tuhaf, cilveli bir ilişkiye giren bir markette part-time çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

secret garden (special drama)

KORESÖZLÜK
Gi-Rim ( Cha Min-Jee ) lise öğrencisi olduğundan beri romancı olmayı hayal ediyordu. Çok sayıda edebiyat yarışmasına başvurdu, ancak hiçbirini kazanamadı. Hayalinden vazgeçerek bir yayınevine iş başvurusunda bulunmaya karar verir. Yayıncılık şirketi için yaptığı röportaj gününde Gi-Rim, Yeo-Jin ( Baek Jin-Hee ) ve Jong-Hak ( Lee Dong-Kyu ) ile tanışır . Onlar, Gi-Rim'in bir daha asla görmemeyi umduğu iki kişidir. Lise günleri onlar yüzünden mahvolmuştu. Gi-Rim daha sonra görüşme binasından çıkar ve eve gider. Hafızası onu lise günlerine geri götürür.

her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol