madame antoine

KORESÖZLÜK
Ko Hye-Rim ( Han Ye-Seul ) ünlü bir falcıdır. "Madam Antoine" olarak bilinir ve ruhsal olarak Marie Antoinette'e bağlı olduğu konusunda ısrar eder, ancak bu kısım bir yalandır. Zekası ve keskin sezgisi sayesinde insanların hikayelerini görebilir. Romantik bir filmde sevişmeyi hayal ediyor.

Ko Hye-Rim daha sonra psikoterapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen bir psikolojik test projesinde yer alır. Amacı gerçek aşkın olmadığını kanıtlamaktır. Tesadüfen, psikolojik tedavi merkezinin adı Madam Antoine.
madame antoine

romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

bad couple

KORESÖZLÜK
Dang-Ja ( Shin Eun-Kyung ) parlak, yüksek moda dergisinin başarılı bir editörüdür. Şık ve romantik bir romandan fırlamış güzel bir kadın kahraman gibi görünüyor. Ancak, göründüğünden daha fazlası var. İşini sürdürmek ve itibarını korumak için her gün çılgınca bir hızla çalışıyor. İnsanlar ona yaşlı bir hizmetçi diyor ama aklındaki son şey evlenmek. Evlilik sadece kariyerine müdahale ederdi. O, akıllı ve anlayışlı bir kadının özüdür. Yoğun programıyla evlilik karşılayamayacağı bir lükstür. Ayrıca hiçbir arkadaşı evliliklerinde mutlu değildir. Bir gün, Dang-Ja, arkadaşı Han Young'ın ( Choi Jung-Yoon ) kocası Kim Yoon-suk'a ( Park Sang-Min ) tanık olduğunda.) karısını aldatınca öfkelenir. Evlilik? Unut gitsin! Dang-Ja, bekar bir kadın olarak hayatının her anından zevk alır. Ama bazen hayatının geri kalanında yalnız kalacağı konusunda şüpheleri var. Anneleri ya da arkadaşı Dol-Soon'un kızıyla birlikte çocukları gördüğünde, yüreğinde bir boşluk hissetmesine engel olamaz. Bu sırada Dang-Ja, liseden en sevdiği öğretmeninin vefat ettiğine dair üzücü haberi duyar. Öğretmeni hayatı boyunca bekar olduğu için cenazesini kaldıracak bir ailesi yoktu. Dang-Ja bu deneyimle sarsılır ve kendi geleceği için korkmaya başlar. Öğretmeni gibi yalnız bir ölümle ölmek istemiyor. Bu yüzden birdenbire sorunlarının cevabının bebek sahibi olmak olduğuna karar verir. Ama evli bile değilken nasıl birine sahip olabilir? Batı'da bekar, çalışan bir anne olmak oldukça yaygındır. ancak Kore gibi muhafazakar ve katı bir toplumda, sosyal olarak kabul edilemez. Çocuk sahibi olmaya kararlı, bir sperm bankasına gidiyor. Ancak bekar olduğu için reddedilir. Ama bu onun istediğini elde etmesine engel olmayacak. Mükemmel genlere sahip bir bebeğe sahip olmak için akıllı, uzun boylu, atletik ve yakışıklı bir adam bulmak için yola koyulur.

dr. parks clinic

KORESÖZLÜK
Dr. Park Won-Jang ( Lee Seo-Jin ) yakın zamanda kendi dahiliye kliniğini açtı. Amacı, yetenekli bir doktor olarak tanınmak ve bu süreçte çok para kazanmaktır. Kendi kliniğini açarsa paranın yakında geleceğini düşündü. Park Won-Jang için gerçeklik biraz farklı. Kliniğine çok az hasta geliyor ve iflas etmek üzere. Kliniği kurtarmak için mücadele ediyor. İşleri daha da kötüleştiren, saç dökülmesinden de muzdarip. Bu arada, Park Won-Jang, Sa Mo-Rim ( Ra Mi-Ran ) ile evlidir . Karısı, tıbbi TV programlarının tavsiyelerine kocasından daha fazla güveniyor.

the hypnosis

KORESÖZLÜK
Sınırda kişilik bozukluğu çeken Jin-Su ( Kim Hye-Soo ), kocasının ( Yoon Chan ) ilişkisini öğrendikten sonra intihara teşebbüs eden başarısız bir romancıdır . Yakında ayrılacağı bir kuruma kendini adamıştır. Jin-Su, bir yıl sonra tesadüfen Seok-Won ( Kim Tae-Woo ) ile tekrar karşılaşır. Doktorun onu hipnoz kullanarak onunla seks yapması için manipüle ettiği bir ilişkiye başlarlar. Sonuç olarak, onu kontrol etmek ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki yanılsaması yaratmak için hipnozu kullanır. Doktorun kendi özel kargaşası var, hala karısının intiharıyla başa çıkmak için mücadele ediyor.

seo kang-joon

koresozluk
Profil
İsim: Seo Kang-Joon
Hangul: 서강준
Doğum Adı: Lee Seung-Hwan (이승환)
Doğum: 12 Ekim 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 183 cm
Kan Grubu: AB
Instagram: seokj1012
notlar
“5urprise” idol grubunun üyesi.

Filmler
Yıl Sonu Karışık | Mutlu Yıllar (2021) - Yi-Kang
Yaz Kar | Mianhae Saranghae Gomaweo (2015) - Han Sang-Gyu
İçindeki Güzellik | Byooti Insaideu (2015) - Woo-Jin
Aşkım, Gelinim | Naui Sarang Naui Shinboo (2014) - Joon-Soo

Drama dizisi
Izgara (Disney+ / 2022) - Ki Sae-Ha
Hava Güzel Olduğunda | Nalssiga Joeumyeon Chajagagesseoyo (JTBC / 2020) - Lim Eun-Seob
İzleyici (OCN / 2019) - Kim Young-Koon
Hakkımızda | Woorisaineueun (TBA / 2018) - Han Woo-Jin
3. Tılsım | Je3ui Maeryeok (JTBC / 2018) - Joon-Young Üzerine
İnsan mısın? | Neodo Inganini (KBS2 / 2018) - Nam Shin / Android Nam Shin III
Entourage (tvN / 2016) - Cha Young-Bin
eğlence | Ddanddara (SBS / 2016) - Lee Sang-Won (ep.7)
Tuzakta Peynir (tvN / 2016) - Baek In-Ho
Hwajung (MBC / 2015) - Hong Joo-Won
Aileme Ne Oluyor? | Gajokkkiri Wae Irae (KBS2 / 2014-2015) - Yoon Eun-Ho
Daha İyi Bir Yarın | Choegoeui Mirae (Naver TV / 2014) - Choi Go
Kurnaz Bekar Bayan | Angkeumhan Dolsingnyeo (MBC / 2014) - Kook Seung-Hyun (Yeo-Jin'in küçük erkek kardeşi)
Şüpheli Temizlikçi | Soosanghan Gajungboo (SBS / 2013) - Choi Soo-Hyuk
İyi Doktor (KBS2 / 2013) - düzensiz öğrenci (ep.12)
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - öğrenci

Tv ve filmler
Drama Festivali: Haneuljae'nin Cinayeti | Haneuljae Salinsagun (MBC / 2013) - Jung Yoon-Ha

Ödüller
2018 KBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2018
Mükemmel Erkek Oyuncu (orta uzunlukta drama) (" İnsan mısınız? ")
En İyi Çift Ödülü (" Sen İnsan mısın? ")
2015 (8.) Kore Drama Ödülleri - 9 Ekim 2015
Sıcak Yıldız Ödülü (" Hwajung ")

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

dizi

btsdaily
How Are You Bread (2020) – IMDb: 6,7
Yemek severlerin ve iyi bir aşçı olmak isteyenlerin beğeneceğini düşündüğümüz bu eğlenceli kore dizisinde Suho isimli bir gencin gizemli fırınında ürettiği muhteşem pastalarla başlayan bir hikayeyi izleyeceğiz. No Mi Rae isimli yemek programı yapımcısı bir kadının Suho'yu yarışmasına katılması için ikna çalışmalarıyla başlayan macera fantastik sahnelerle süsleniyor.

red sky

KORESÖZLÜK
Joseon döneminde geçen Hong Cheon-Ki ( Kim You-Jung ), resim yeteneği gibi dehaya sahip bir kadın ressamdır. Dohwaseo'nun (Kore Kraliyet Resim Akademisi) ilk kadın ressamı olarak seçildi. Hong Cheon-Ki ayrıca güzel bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Onun için resim her şeydir. Bir gün Ha Ram ile tanışır.

Ha Ram ( Ahn Hyo-Seop ), astronomi, coğrafya, kehanet sanatı ve meteorolojiden sorumlu bir ofis olan Seowoongwan'da bir memurdur. Küçükken geçirdiği bir kaza kör olmasına neden oldu. Hong Cheon-Ki ona aşık olur ve onun kör olmasına aldırmaz. Hong Cheon-Ki, Ha Ram'ın önünde belirmeye devam eder ve Ha Ram kendini onu beklerken bulur.
red sky

lee min-ho

btsdaily
Lee Min-ho, Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. İlk oyunculuk kariyerine 2002 yılında Romance diziyle başladı. 2009'da ilk kez Boys Over Flowers'da Gu Jun-pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da popüler oldu. 45. Baeksang Arts Awards'da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü aldı. Vikipedi
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987 (34 yıl yaşında), Heukseok-dong, Seul, Güney Kore
Boy: 1,87 m
Kardeşleri: Lee Yun-jeong
Aldığı ödüller: En İyi Çift Dalında SBS Drama Ödülü, Popüler Erkek Yıldız Dalında Mavi Ejderha Film Ödülü, Diğer
Plak şirketleri: Euphoria Seoul, STARHAUS Ent., UNIVERSAL MUSIC

lee min-ho

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol