secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

the heirs

KORESÖZLÜK
Farklı sosyal sınıflardan gelen iki genç, Los Angeles'ta şans eseri karşılaşmalarının ardından Kore'nin en zenginlerinin gittiği seçkin bir lisede tekrar bir araya gelir.
Başroldekiler:Lee Min-ho,Park Shin-hye,Kim Woo-bin
Yaratıcılar:Kang Shin-hyo,Kim Eun-sook

the heirs

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

ji chang-wook

yukiko
Ji Chang-wook (d. 5 Temmuz 1987) Güney Koreli oyuncu. Başrol olarak günlük dizi Smile Again (2010-2011),yardımcı rol olarak Warrior Baek Dong-soo (2011) de ayrıca Empress Ki (2013-2014), Healer (2014-2015) ve The K2 (2016) gibi popüler dizilerde de yer almıştır.

Bulunduğu diziler
Backstreet Rookie (SBS, 2020)
Melting Me Softly (tvN, 2019)
Suspicious Partner (SBS, 2017)
First Seven Kisses (NaverTV, 2016 - 2017)
K2 (tvN, 2016)
The Whirlwind Girl 2 (Hunan TV, 2016 (Çin dizisi))
Mr. Right (HBS, 2016 (Çin-Kore dizisi))
Healer (KBS2, 2014)
Secret Love (Dramacube, 2014)
Empress Ki (MBC, 2013)
Five Fingers (SBS, 2012)
Bachelor's Vegetable Store (Channel A , 2011-2012)
Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)
Smile, Dong Hae (웃어라 동해야) KBS, (2010-2011)
Hero (MBC, 2009)
My too Perfect Sons (KBS2, 2009)
You Stole My Heart (KBS2, 2008)

Bulunduğu filmler
Two Policemen (2017)
Punishment (2017)
The Bros (2017) - konuk oyuncu
Fabricated City (2016)
The Long Way Home (2015) – rol aldığı sahnesi silindi
How to Use Guys with Secret Tips (2013)
Death Bell 2: Bloody Camp (2010)
Sleeping Beauty( 2008)

bad couple

KORESÖZLÜK
Dang-Ja ( Shin Eun-Kyung ) parlak, yüksek moda dergisinin başarılı bir editörüdür. Şık ve romantik bir romandan fırlamış güzel bir kadın kahraman gibi görünüyor. Ancak, göründüğünden daha fazlası var. İşini sürdürmek ve itibarını korumak için her gün çılgınca bir hızla çalışıyor. İnsanlar ona yaşlı bir hizmetçi diyor ama aklındaki son şey evlenmek. Evlilik sadece kariyerine müdahale ederdi. O, akıllı ve anlayışlı bir kadının özüdür. Yoğun programıyla evlilik karşılayamayacağı bir lükstür. Ayrıca hiçbir arkadaşı evliliklerinde mutlu değildir. Bir gün, Dang-Ja, arkadaşı Han Young'ın ( Choi Jung-Yoon ) kocası Kim Yoon-suk'a ( Park Sang-Min ) tanık olduğunda.) karısını aldatınca öfkelenir. Evlilik? Unut gitsin! Dang-Ja, bekar bir kadın olarak hayatının her anından zevk alır. Ama bazen hayatının geri kalanında yalnız kalacağı konusunda şüpheleri var. Anneleri ya da arkadaşı Dol-Soon'un kızıyla birlikte çocukları gördüğünde, yüreğinde bir boşluk hissetmesine engel olamaz. Bu sırada Dang-Ja, liseden en sevdiği öğretmeninin vefat ettiğine dair üzücü haberi duyar. Öğretmeni hayatı boyunca bekar olduğu için cenazesini kaldıracak bir ailesi yoktu. Dang-Ja bu deneyimle sarsılır ve kendi geleceği için korkmaya başlar. Öğretmeni gibi yalnız bir ölümle ölmek istemiyor. Bu yüzden birdenbire sorunlarının cevabının bebek sahibi olmak olduğuna karar verir. Ama evli bile değilken nasıl birine sahip olabilir? Batı'da bekar, çalışan bir anne olmak oldukça yaygındır. ancak Kore gibi muhafazakar ve katı bir toplumda, sosyal olarak kabul edilemez. Çocuk sahibi olmaya kararlı, bir sperm bankasına gidiyor. Ancak bekar olduğu için reddedilir. Ama bu onun istediğini elde etmesine engel olmayacak. Mükemmel genlere sahip bir bebeğe sahip olmak için akıllı, uzun boylu, atletik ve yakışıklı bir adam bulmak için yola koyulur.

bad papa

KORESÖZLÜK
Yoo Ji-Cheol ( Jang Hyuk ) iyi bir baba olmak için kötü bir insan olmayı seçer.

Yoo Ji-Cheol eskiden en iyi boksördü ama bir anda her şeyini kaybetti. Bütün parası ve şöhreti yok oldu ve hayatı mahvoldu. Karma dövüş sanatlarıyla hayatının kontrolünü ele geçirmeye karar verir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol