dr. brain

KORESÖZLÜK
Koh Se-Won ( Lee Sun-Kyun ) bir çocukken, annesi bir vur-kaç kazasında öldü. Daha sonra beyin bilimcisi olmaya karar verdi. O bir dahidir ve gördüğü her şeyi hatırlar. Annesinin ölümünden 20 yıl sonra Koh Se-Won, beyin bilimi alanında ünlü bir doktoralı bilim insanı oldu. Bir gün gizemli bir kişi onunla iletişime geçer ve intihar eden bir adamın beyninden bilgi çıkarmasını ister. Koh Se-Won ilgilenir ve teklifi kabul eder. Ölü adamın beyninden bilgi almaya çalışır, ancak başarısız olur. Birkaç gün sonra, kendini farklı davranırken ve olayları farklı görürken bulur. Koh Se-Won, ölü adamın davasına bakar.

red sky

KORESÖZLÜK
Joseon döneminde geçen Hong Cheon-Ki ( Kim You-Jung ), resim yeteneği gibi dehaya sahip bir kadın ressamdır. Dohwaseo'nun (Kore Kraliyet Resim Akademisi) ilk kadın ressamı olarak seçildi. Hong Cheon-Ki ayrıca güzel bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Onun için resim her şeydir. Bir gün Ha Ram ile tanışır.

Ha Ram ( Ahn Hyo-Seop ), astronomi, coğrafya, kehanet sanatı ve meteorolojiden sorumlu bir ofis olan Seowoongwan'da bir memurdur. Küçükken geçirdiği bir kaza kör olmasına neden oldu. Hong Cheon-Ki ona aşık olur ve onun kör olmasına aldırmaz. Hong Cheon-Ki, Ha Ram'ın önünde belirmeye devam eder ve Ha Ram kendini onu beklerken bulur.
red sky

boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:9
I love revolution:Aşk, dostluk ve lisenin kaosunda gezinen gençler hakkındaki "eşsiz romantizmin" hikayesi. Hikaye esas olarak, soğukkanlı ve popüler Wang Ja Rim'e ilk görüşte aşık olan sevimli ve sevimli bir öğrenci olan Gong Joo Young'a odaklanacak.

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

a superior day

KORESÖZLÜK
Lee Ho-Chul ( Jin Goo ) itfaiyeci olarak çalışmaktadır. Karısını ve kızını seven tipik ev reisinizdir. Son zamanlarda, medya çözülmemiş bir seri katil vakasını ele alıyor. Davanın Lee Ho-Chul ile hiçbir ilgisi yok, ancak "Seri katilin kim olduğunu size bildireceğim" yazılı bir metin mesajı ve bir fotoğraf alıyor. Fotoğraf, elinde kanla kaplı bir bıçak tutan bir adama ait ve öldürülen bir kişinin yanında.

Lee Ho-Chul, kanlı bıçağı tutan adamın , yanında yaşayan Kwon Shi-Woo ( Lee Won-Geun ) olduğunu fark eder. Lee Ho-Chul, "24 saat içinde Kwon Shi-Woo'yu öldürün. Bunu yapmazsanız, kızınızı bir daha görmeyeceksiniz" yazan başka bir kısa mesaj alır. Lee Ho-Chul, kızının şimdi kayıp olduğunu keşfeder.

Bu arada, kısa mesajı gönderen kişi Bae Tae-Jin'dir ( Ha Do-Kwon ). Seri katil Kwon Shi-Woo'nun peşinden koşan kiralık bir katildir. Bae Tae-Jin, Lee Ho-Chul'u kullanarak Kwon Shi-Woo'yu öldürmek için bir plan yapar.

Kwon Shi-Woo ( Lee Won-Geun ) yakışıklı bir görünüme sahip nazik bir genç adama benziyor, ama o bir psikopat. İnsanları öldürerek bir üstünlük duygusu hisseder.

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol