boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

successful story of a bright girl

KORESÖZLÜK
Yangsoon sert, cesur, havalı ve parlak bir genç kızdır. Ailesinin başı her zaman belaya girdiğinden, kendine bakabilmek için hizmetçi olarak çalışmak üzere Seul'e taşınır. Kitae, aynı zamanda Yangsoon'un işvereni olan küstah, inatçı bir kozmetik şirketi CEO'sudur. Küçük hatalardan sahneler yapar ve Yangsoon'u azarlamaya çalışır ama bunun yerine ondan bir ders alır. Birbirlerini sık sık tartışarak tanıdıkça Kitae, Yangsoon'un çekiciliğini yavaş yavaş fark eder. Bununla birlikte, Kitae, Juntae tarafından sevilen Nahee tarafından ateşli bir şekilde takip edilmektedir. Aşk oyunlarını oynarken Kitae, ailesinin ölümünün ardındaki sırrı keşfeder...

a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:1
Falling Love



Ayrılık anksiyetesi bozukluğundan muzdarip Kang Pa Rang, her hafta farklı birine olan aşkını itiraf eder. Pa Rang'ın inatçı en iyi arkadaşı Lee Shi Won, son 10 yıldır Pa Rang'ın herhangi biriyle çıkmasına engel oluyor. Zaman zaman kızlar tarafından reddedilen Pa Rang, 10 yıllık arkadaşı Shi Won'a olan aşkını itiraf eder, ancak reddedilir. Sosyal açıdan tuhaf olan ancak 10 yıl üst üste sınıf başkanı seçilen psikopat Shi Eon hakkında tuhaf söylentilerin olmasının bir nedeni var. Gerçek duygularını soğuk yorumlarının ardına gizler, ancak on yıllık arkadaşı Shi Won'a bakışında bir şeyler vardır. 18 yaşında, birçok zorluk ve itirafla karşılaştılar, ancak çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlandı. Tuhaf bir yaş. Aşkı bir girişim olarak bitirmek yerine, aşkı bulabilecekler mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol