moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

matrimonial chaos

KORESÖZLÜK
Jo Seok-Moo ( Cha Tae-Hyun ) prestijli bir üniversiteden mezun olmuştur, ancak geleneksel bir iş bulmak yerine müzisyen olma hayalinin peşinden gitmiştir. Jo Seok-Moo müzisyen olmadı ve ileri yaşı nedeniyle düzgün bir iş bulamadı. Daha sonra bir güvenlik hizmeti şirketinde çalışmaya başladı. Orada, müşterisi olarak ilk kez Kang Whee-Roo ( Bae Doo-Na ) ile tanıştı . 3 yıldır evliler ama Jo Seok-Moo boşanmak istiyor. Çok fazla ortak noktaları yok. Jo Seok-Moo inatçı bir kişiliğe sahip ve yalnız vakit geçirmekten hoşlanırken, Kang Whee-Roo kolay huylu ve olumlu bir kişiliğe sahip.

Önlerinde Jin Yoo-Young ( Lee El ) ve Lee Jang-Hyun'un ( Son Suk-Ku ) evli çifti belirir. Jin Yoo-Young, Jo Seok-Moo'nun ilk aşkıdır.

monsta x

KORESÖZLÜK
Üyeler 2015'te birlikte çıkış yapmak için No.Mercy hayatta kalma programını fethettikleri gibi , MONSTA X tüm dünyanın dikkatini çekti.

Korece, Japonca ve İngilizce dahil olmak üzere birçok dilde müzik yayınlayan ve daha koyu, daha keskin konseptlerden daha hafif, daha kabarcıklı olanlara kadar uzanan bir müzik tarzı ve estetiği sergileyen sanatçılar, benzersiz ve farklı tarzlarıyla sürekli olarak dikkat çekiyor.
monsta x

kore dizileri

btsdaily
Guardian: The Lonely and Great God (2016-2017)

Kore dizisi deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan ve popüler kültürde Goblin ismiyle bilinen bu dizi, biriyle evlenene kadar ölümsüzlük ile lanetlenmiş bir general olan 'Goblin” Kim Shin ile, yıllar önce kurtardığı bir kadının kızı olan 'Goblin gelini” Ji Eun-tak arasındaki dram ile dolu aşk hikayesini anlatır. Ölümsüz Kim Shin, yaşamını yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederek sürdürür. Peki Eun-tak Kim Shin'e aşık olduğu zaman, göğsündeki kılıcı çıkarıp onun lanetine ve dolayısıyla hayatına son verebilecek midir?

emergency couple

KORESÖZLÜK
Jin-Hee ( Song Ji-Hyo ) bir diyetisyen olarak tatmin edici bir hayat sürdü. Daha sonra tıp fakültesi öğrencisi Chang-Min ( Choi Jin-Hyuk ) ile tanıştı . Zengin ailesinin güçlü muhalefetine rağmen, Jin-Hee ve Chang-Min evlenmeye karar verdi. Chang-Min'in ailesi doktorlarla dolu. Chang-Min tıp stajından vazgeçti ve ilaç satıcısı olarak çalışmaya başladı. Evlilik hayatları mutlu değildi. Chang-Min'in ailesi Jin-Hee'ye tepeden baktı ve Chang-Min bile değişmiş gibiydi. Chang-Min, Jin-Hee hakkında çok düşünmeye başladı ve sonunda boşandılar.

Boşanmalarının ardından Jin-Hee tıp öğrencisi oldu ve şimdi stajyer olarak çalışıyor. Chang-Min ayrıca tıp fakültesinden mezun oldu ve stajyer olarak çalışmaya başladı. Bir gün birlikte çalışacakları bir hastanenin acil servisinde buluşurlar.
emergency couple

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

stayc

KORESÖZLÜK
StayC (Korece:스테이씨, açılımı: Star To A Young Culture) High Up Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız grubu. Grup altı üyeden oluşmaktadır: Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon ve J.

Yapımcı Black Eyed Pilseung tarafından oluşturulan grup, High Up Entertainment'ın ilk grubudur.

Grup, 12 Kasım 2020'de ilk single albümleri "Star to a Young Culture" ile çıkışını gerçekleştirdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol