lee jong suk

betul
Lee Jong sukun ilk izlediğim dizisi School 2013 aslında o diziyi kim wobin için izlemeye başlamıştım kim wobini dee the heirs dizisinden sonra kim wobinin tüm filim vee dizilerini izleme kararı almıştım ama school 2013 dizisinde Lee Jong suku görünce kim wobinin değilde Lee Jong sukun tüm filim vee dizilerini izlemeye başladım aslında school 2013 dizisini kim wobin için başlamıştım ama Lee Jong suk hayranı olup çıktım school 2013 dizisinden sonra hızımı alamayıp Lee Jong sukun tüm dizilerini izledim asker den döndükten sonra yeni projeleri olduğunu duyduğumda çok sevindim vee o projelerin en yakın zamanda ekrana çıkmasını 4 gözle bekliyorum gerçekten çok başarılı bir oyuncu

3rd hospital

KORESÖZLÜK
Güney Kore'de Seohan Ulusal Tıp Merkezi açılıyor. Hastane, batı tıbbı ile geleneksel doğu tıbbını birleştiren türünün ilk örneğidir. Hastanenin açılış törenine giderken, Dr. Doo-Hyun ( Kim Seung-Woo ) trafik kazasında yaralanan bir kişiyi kurtarır. Seung-Hyun ( Oh Ji-Ho ) hastanede doğulu bir doktor olarak çalışmaya başlar ve batılı bir tıbbi prosedür uygulayarak bir çocuğun hayatını kurtarır. Seung-Hyun, batılı tıbbi prosedürleri uygulamak için lisanslı olmadığı için, diğer batılı tıp doktorları öfkeyle protesto ediyor. Hastane, batılı eğitimli doktorlarla doğulu doktorlar arasındaki bölünmeden kurtulabilecek mi?
3rd hospital

49 days

KORESÖZLÜK
Shin Ji Hyun nişanlısı ile evlenme planları yaparken bir trafik kazasında ağır şekilde yaralanarak komaya girer. Ruh bekçisi ona 49 günlük son bir şans sayılabilecek bir ömrü ona verir. Ancak bunun tek şartı onun yüzünden incinen üç kişiyi bulmaktır. Ji Hyun bu şartı yerine getirebilmek için yarı zamanlı bir işte çalışan Yi Kyung'un bedenini kullanacaktır.
49 days

dizi

btsdaily
Touch Your Heart, IMDb puanı: 7.6
dizi
ismi bir skandala karışan ünlü bir kadın oyuncunun izleyici tarafından tekrar kabul görmek için yeni bir rol teklifi alması ve bunun için bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapması ele alınıyor.

özel gün

korehayranıyım
14 mayıs günü Sarı gün diye de söylenir bu günde ciftler birbirine gül verir ve bu gunde sarı giymeleri tavsiye edilir ama cok yaygın bilinen bi gün degildir. (Bence yaygınlaşmalı.)

madame antoine

KORESÖZLÜK
Ko Hye-Rim ( Han Ye-Seul ) ünlü bir falcıdır. "Madam Antoine" olarak bilinir ve ruhsal olarak Marie Antoinette'e bağlı olduğu konusunda ısrar eder, ancak bu kısım bir yalandır. Zekası ve keskin sezgisi sayesinde insanların hikayelerini görebilir. Romantik bir filmde sevişmeyi hayal ediyor.

Ko Hye-Rim daha sonra psikoterapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen bir psikolojik test projesinde yer alır. Amacı gerçek aşkın olmadığını kanıtlamaktır. Tesadüfen, psikolojik tedavi merkezinin adı Madam Antoine.
madame antoine

park yoo-na

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Yoo-Na
Hangul: 박유나
Doğum: 23 Aralık 1997
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Instagram: youna_1997

Drama dizisi
Çaylak Polisler | Neowa Naui Gyeongchalsoeob (Disney+ / 2022) - Ki Han-Na
Gerçek Güzellik | Yeoshingangrim (tvN / 2020-2021) - Kang Soo-Jin
Hotel Del Luna (tvN / 2019) - Lee Mi-Ra
SKY Kalesi (JTBC / 2018-2019) - Cha Se-Ri
Kimlik: Gangnam Beauty | Nae Aidineun Gangnammiin (JTBC / 2018) - Yoo-Eun
yabancı | Bimilui Soop (tvN / 2017) - Kwon Min-A / Kim Ga-Young
Paket (JTBC / 2017) - Na Hyun
Tahtın Kökleri | Yookryongi Nareusha (SBS / 2015-2016)
Neşelendirmek! | Balchikhage Gogo (KBS2 / 2015) - Kyung-Eun (Dance Club Real King)

Tv ve filmler
Özel Drama: Çok Yakın, Henüz Çok Uzak | Daeul Deuk Mal Deuk (KBS2 / 2018) - Joo Young-Joo

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol