royal secret agnet

koresozluk
Joseon döneminin sonlarına doğru, Sung Yi-Gyeom ( Kim Myung-Soo ) devlet sınavında birinci oldu ve şu anda Hongmungwan'da (idari ve araştırma departmanı) çalışıyor. Hayatı için bir amacı veya hırsı yoktur. Bir gün, Sung Yi-Gyeom kumar oynarken yakalanır. Ceza olarak, gizli bir kraliyet müfettişi olarak görevlendirilir. Görevi, kamu görevlilerinin yasa dışı eylemlerini ve yolsuzluğunu ortadan kaldırmaktır. Hong Da-In ( Kwon Na-Ra ) ve Park Chun-Sam'ın ( Lee Yi-Kyung ) yardımıyla yeni işini yürütür . Hong Da-In bir kadın müfettiştir ve davaları Sung Yi-Gyeom ile çözmektedir. Park Chun-Sam, Sung Yi-Gyeom'un hizmetkarıdır. Park Chun-Sam konuşkan, sevecen ve ağlamaklıdır.

Bu arada, Sung Yi-Beom ( Lee Tae-Hwan ), Sung Yi-Gyeom'un küçük üvey kardeşidir. Babası bir asilzade, annesi ise bir köledir. Annesinin sosyal statüsünün düşük olması nedeniyle babası onu öz oğlu olarak kabul etmez ve bazı fırsatlara sahip olması engellenir. Büyük üvey kardeşi Sung Yi-Gyeom'a karşı çıkıyor.

k-pop magazin

minny
Heo Yun Jin'in PLEDIS Entertainment'tan HYBE Labels'ın bir parçası olan Source Music'e transfer olduğunu ve Source Music'in yeni kız grubunda çıkış yapacağını bildirdi.
k-pop magazin

red sleeve

KORESÖZLÜK
18. yüzyılda geçen "Kırmızı Kol", Kral Jeongjo ve kraliyet cariyesi Uibin Sung arasındaki bir aşk hikayesini anlatıyor.

Sung Deok-Im bir saray hanımıdır. Veliaht Prens Yi San ile ilişkiye girer ve ona aşık olur. Veliaht prens sonunda Kral Jeongjo olur. Şimdi Sung Deok-Im'in cariyesi olmasını istiyor ama Sung Deok-Im bunu reddediyor. Sung Deok-Im, hayatını özgürce yaşamak istiyor, bu bir cariye olarak mümkün olmayacak bir şey. Ayrıca bir kraliyet cariyesinin hayatının genellikle mutluluk getirmediğini de biliyor. Ancak Sung Deok-Im, Kral Jeongjo'nun cariyesi olur.

seo ın-guk

yezda
10 yaşında Kim Jung-Min'i dinledikten sonra şarkıcı olma hayali kurmuştur. 2009 yılında Mnet'in müzik programı "Superstar" K'de birinci olmuştur. Şarkıcı Park Bo-Ram ile yaklaşık bir buçuk yıldır sevgili olduğu 6 Aralık 2017 tarihinde ayrılmışlardır

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

lost

KORESÖZLÜK
40 yaşında bir kadın ve 27 yaşında bir adam etrafında dönen bir hikaye.

40 yaşında bir kadın hayalet yazar olarak çalışmaktadır. Hayatında hiçbir şey başaramadı ve hayatıyla nereye gideceğini bilmiyor. 27 yaşındaki adam sonunda bir hiç olmaktan korkuyor.
lost

doom at your service

KORESÖZLÜK
Tak Dong-Kyung ( Park Bo-Young ) bir web roman şirketinde editördür. Myul-Mang ( Seo In-Guk ), sıradan hayatında aniden belirir. Myul-Mang ile hayatını ve aşkını riske atarak 100 günlük bir sözleşme yapar.

Myul-Mang, Tanrı ve insanlar arasında bir orta yöneticinin varlığıdır. Tak Dong-Kyung ile bir sözleşme yapar.
doom at your service

seo ın-guk

KORESÖZLÜK
seo ın-guk güney koreli bir şarkıcı ve aktördür. 2009 yılında reality show superstar k'yı kazandıktan sonra şarkıcılık kariyerine başladı ve 2012 yılında kablolu tv dizisi reply 1997 ile oyunculuğa adım attı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol