k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ SUGA•
Gerçek adı: Min Yoon Gi (민윤기)
Gruptaki görevi: Rapçi
Doğum tarihi: 9 Mart 1993
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 59 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Buk-gu – Daegu.
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobileri: Fotoğraf çekmek, boş zamanlarında dinlenmek ve mümkün olduğunca işle alakalı bir aktivite yapmamak.
Eğitimi: Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renk: Beyaz
En sevdiği yemekler: Et yemekleri
k-pop

marriage lyrics and divorce music

KORESÖZLÜK
Üç kadın hayatlarında bir anda talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, çalkantılı zamanlarına dayanmaya çalışırlar.

30'dan Boo Hye-Ryung ( Lee Ga-Ryeong ) eskiden spiker olarak çalışıyordu ve şimdi bir radyo DJ'i olarak çalışıyor. Kendisi ve kocası Pan Sa-Hyun ( Sung Hoon ) için bir iş-yaşam dengesi peşinde koşar . Kocası yargıç olarak çalışıyor. 3 yıldır evliler ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar.

40'lı yıllardan Sa Pi-Young ( Park Joo-Mi ) bir radyo programı yapımcısı olarak çalışmaktadır. İşinde yetkin ve aynı zamanda evde iyi bir anne ve eş. Kocası Shin Yu-Shin ( Lee Tae-Kon ) nöropsikiyatride doktor olarak çalışmakta ve kendi kliniğini işletmektedir. Romantik bir kocadır.

50'lerden Lee Si-Eun ( Jeon Soo-Kyeong ) bir radyo programının baş yazarıdır. 30 yıllık evliliği boyunca işinde, kocasına ve çocuğuna bakma konusunda birçok zorluğa katlandı. Kocası Park Hae-Ryun'dur ( Jeon No-Min ). Lee Si-Eun'un sevgisi ve desteği sayesinde profesör oldu.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

red sky

KORESÖZLÜK
Joseon döneminde geçen Hong Cheon-Ki ( Kim You-Jung ), resim yeteneği gibi dehaya sahip bir kadın ressamdır. Dohwaseo'nun (Kore Kraliyet Resim Akademisi) ilk kadın ressamı olarak seçildi. Hong Cheon-Ki ayrıca güzel bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Onun için resim her şeydir. Bir gün Ha Ram ile tanışır.

Ha Ram ( Ahn Hyo-Seop ), astronomi, coğrafya, kehanet sanatı ve meteorolojiden sorumlu bir ofis olan Seowoongwan'da bir memurdur. Küçükken geçirdiği bir kaza kör olmasına neden oldu. Hong Cheon-Ki ona aşık olur ve onun kör olmasına aldırmaz. Hong Cheon-Ki, Ha Ram'ın önünde belirmeye devam eder ve Ha Ram kendini onu beklerken bulur.
red sky

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol