ındiscreetly fondly

KORESÖZLÜK
Shin Joon-Young ( Kim Woo-Bin ) ve No Eul ( Bae Suzy ) çocukken ayrıldılar ve kalpleri kırıldı.

Yetişkinler olarak tekrar buluşurlar. Shin Joon-Young artık en iyi aktör ve şarkıcı. Zeki ve çekicidir. No Eul, belgesellerin PD'sidir. Paraya adaletten daha çok değer verir ve kendisinden daha güçlü olanları öper.

second husband

KORESÖZLÜK
Sun-Hwa ( Uhm Hyun-Kyung ), Sang-Hyeok ( Han Ki-Woong ) ile yıllardır birliktedir ve bir bebekleri vardır, ancak Sang-Hyeok'un babası bir iş yeri sahibi olan Jae-Kyung ( Oh Seung-A ) ile bir ilişkisi vardır. şekerleme şirketi. Sang-Hyeok, kişisel hırsları için Sun-Hwa'yı ve bebeklerini terk eder. Sun-Hwa için işleri daha da kötüleştiren bebeği ölür ve haksız yere cinayetle suçlanır. Sun-Hwa daha sonra Jae-Kyung'un üvey kardeşi Jae-Min ( Cha Seo-Won ) ile tanışır . Sun-Hwa'ya aşık olur.

kore dizileri

btsdaily
Guardian: The Lonely and Great God (2016-2017)

Kore dizisi deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan ve popüler kültürde Goblin ismiyle bilinen bu dizi, biriyle evlenene kadar ölümsüzlük ile lanetlenmiş bir general olan 'Goblin” Kim Shin ile, yıllar önce kurtardığı bir kadının kızı olan 'Goblin gelini” Ji Eun-tak arasındaki dram ile dolu aşk hikayesini anlatır. Ölümsüz Kim Shin, yaşamını yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederek sürdürür. Peki Eun-tak Kim Shin'e aşık olduğu zaman, göğsündeki kılıcı çıkarıp onun lanetine ve dolayısıyla hayatına son verebilecek midir?

grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

ad genius lee tae baek

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, reklam sektöründe çalışan insanların hayatlarını ve aşklarını anlatıyor.

Lee Tae-Baek ( Jin Goo ) son derece yeteneklidir, ancak kötü özgeçmişi nedeniyle reklam dünyasında başarılı olmaya çalışırken zorluklarla karşılaşmaktadır.

Baek Ji-Yoon ( Park Ha-Sun ), Keumsan Ad Company'de stajyerdir. Görev ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Ji-Yoon tutkuyla doludur ve Lee Tae-Baek ile ilişkiye girer.

Ko A-Ri ( Han Chae-Young ), Keumsan Ad Company'de bir reklam planlamacısıdır. Kendinden emin ve seksi bir kadın. Hayalini gerçekleştirmek için geçmişini ve aşkını bir kenara atar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol