bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Jung Ho Seok
pozisyonu:Rapçi, dansçı, vokal
doğum tarihi:18 Şubat 1994
burcu:Kova
boyu:1.77
kilosu:65
kan grubu:a
doğum yeri:Gwangju
kardeşleri:
hobisi:Dans etmek
eğitimi:Gwangju Global Lisesi, Global Cyber ​​Üniversitesi
favori sayısı:bulamadım
en sevdiği renkler:yeşil
en sevdiği yemekler:bulamadım

kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo
kore dizileri
güneş tutulmasıyla, tarihte geriye, Goryeo Hanedanlığı'na kadar giden IU adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Tarihte geri giden bu kadın, herkesin korktuğu 4. Goryeo Prensi Wang So'ya aşık oluyor ve böylece hikayemiz başlıyor.

k-pop

btsdaily
4Minute
k-pop
4Minute, Cube Entertainment tarafından 2009'da kurulan bir k-pop kız grubu. “Hot Issue” adlı teklileriyle ilk çıkışını yapan grup, daha sonra ilk mini albümü “Muzik” adlı şarkısıyla ödül aldı. Grup, 2016'da dağılana kadar toplamda 8 ödül kazandı. Ayrıca televizyon şovları ve belgeselleri yayımlanan 4Minute grubu, 7 yıllık kariyer hayatına Japon ve Kore dillerinde pek çok şarkı sığdırdı.

4Minute grup üyeleri:
– Ji Yoon (lider Rapçi, ana vokal)
– HyunA (ana Rapçi)
– Ji Hyun (lider, alt vokal)
– Ga Yoon (ana vokal)
– So Hyun (alt vokal)

ghost

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci olarak girdi ve akademiden birinci olarak mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

film

btsdaily
Parasite (2019) - IMDB Puanı: 8,6

Güney Kore sinemasının dünya festivallerinde en çok başarı elde etmiş olan filmi Parasite'dir. Film, yoksulluk içinde yaşayan ve fakir bir hayat süren Kim ailesinin, oldukça zengin ve varlıklı olan Park ailesi ile arasındaki ilginç ve karmaşık hikayeye odaklanmaktadır. Kimliklerini saklayarak Park ailesinin evine yerleşen Kim ailesinin başına bir dizi olay gelir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol