ındiscreetly fondly

KORESÖZLÜK
Shin Joon-Young ( Kim Woo-Bin ) ve No Eul ( Bae Suzy ) çocukken ayrıldılar ve kalpleri kırıldı.

Yetişkinler olarak tekrar buluşurlar. Shin Joon-Young artık en iyi aktör ve şarkıcı. Zeki ve çekicidir. No Eul, belgesellerin PD'sidir. Paraya adaletten daha çok değer verir ve kendisinden daha güçlü olanları öper.

bts

btsxjimin
BTS üyesi jungkook
gerçek adı:jeon jungkook
gruptaki görevi:maknea vokal dansçı
doğum tarihi:1 eylül 1997
burcu:başak
boyu:1.78
kilosu:66
kan grubu:a
doğum yeri:busan
kardeşleri:bir tane abisi var
hobisi:Video montajlama, yeni müzikler keşfetme ve albüm kapağı tasarlama
eğitimi:Seoul Gösteri Sanatları Okulu, Global Cyber Üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler :siyah
en sevdiği yemekler:unlu olan çoğu yemekler

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

just between lovers

KORESÖZLÜK
Lee Gang-Doo ( Lee Joon-Ho ) bir futbolcu olmayı hayal etti, ancak bir kaza bu hayallerini sona erdirdi. Babası kazada öldü ve bacağını kırdı. Lee Gang-Doo rehabilitasyonda 3 yıl geçirdi. Şimdi hiçbir şeyi yok ve sadece günlerini boşa harcıyor. Lee Gang-Doo daha sonra Ha Moon-Soo ( Won Jin-A ) ile tanışır .

Ha Moon-Soo mimari modeller yapıyor. Ha Moon-Soo da küçük kardeşini öldüren aynı kazayı atlattı. Hayatta kaldığı için suçluluk duymuştur. Duygularını bastırırken hayatını ciddiyetle yaşadı. Lee Gang-Doo ile tanıştıktan sonra Ha Moon-Soo, gizli duygularını ifade etmeye başlar.
just between lovers

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

money game

KORESÖZLÜK
Kore hükümetinin hisse senetlerine sahip olduğu bir banka iflasın eşiğinde. Ülke, yakında 1997'de yaşananlara benzer bir mali krizle daha karşı karşıya kalacaklarından endişe ediyor. Mali Hizmetler Komisyonu'ndaki insanlar benzer bir olayı önlemek için mücadele ediyor.

Chae Yi-Hun ( Ko Soo ), Finansal Hizmetler Komisyonu'ndaki Ekonomik Politika Bürosunda bir şeftir. Ekonomi bürokratı olarak elinden geleni yapıyor. Babası Güney Kore'deki en iyi ekonomisttir, ancak Chae Yi-Hun babasının kimliğini gizler.

Heo Jae ( Lee Sung-Min ) Finansal Hizmetler Komisyonunun başkanıdır. O iddialı bir adam. 1997'de Kore Mali Krizini yaşadı. O sırada Kore'nin mali altyapısının güçsüzlüğü karşısında hayal kırıklığına uğradı. Amacı, ülkenin finansal altyapısını ne pahasına olursa olsun iyileştirmektir.

Lee Hye-Joon ( Shim Eun-Kyung ), Ekonomi ve Maliye Bakanlığı'nın Uluslararası Finans Bürosunda çalışmaya başlar. Kore Mali Krizi sırasında, o bir çocuktu ve ailesi bu süre boyunca mücadele etti. Bir binaya sahip olmayı hayal ediyor.

fly again

KORESÖZLÜK
Ünlü olma hayalleri onu sürekli ileriye iten Han Yo Han, dahi bir dansçıdan çok yönlü yetenekli bir idole geçiş yapma zamanının geldiğine karar verir. Hayallerini daha iyi sürdürmek için Hanbit Sanat Lisesi'ne transfer olur. Ne yazık ki, Yo Han için işler yeni okulunda pek iyi gitmez, özellikle de talihsiz bir kazanın ömür boyu hayallerini çalmasından sonra. Kazaya rağmen Yo Hanhayallerini gerçekleştirmenin yeni bir yolunu aramak için elinden gelenin en iyisini yapar. Tesadüfen, "Kötüler" adlı dans kulübünün üyeleriyle sık sık yollarının kesiştiğini fark eder. Dans kulübüyle ne kadar çok zaman geçirirse, ona tamamen yeni bir dünyanın açıldığını o kadar çok fark etmeye başlar. Yo Han bu heyecan verici yeni dünyayı keşfetmeye başlarken, idol olmak için doğmuş onur öğrencisi On Ji Min ile tanışır. Ailesi onu sürekli daha iyi ve en iyi olmaya zorlarken, başarmaktan başka bir şeyi nasıl yapacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Ancak, ilişkileri beklenmedik bir dönüş yaptıktan sonra hem Ji Min hem de Yo Han için işler tamamen değişir. Önlerinde açılan yeni yollar ile Yo Han ve Ji Min, yeni hayaller kurma cesaretini bulmaya başlar. Ama etraflarındaki herkes ve her şey onları tutmaya çalışırken, bu hayallerinin peşinden gidebilecekler mi?

you're beautiful

KORESÖZLÜK
Bir erkek müzik grubundaki ikiz erkek kardeşinin kılığına giren genç bir kadın, uzun süredir kayıp olan annesini ararken bir yandan grubun ve hayranların kalbini kazanır.
Başroldekiler:Jang Keun-suk,Park Shin-hye,Lee Hong-gi
Yaratıcılar:Hong Jeong-eun,Hong Mi-ran
you're beautiful

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol