dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:6
Blue birthday:
10 yıl önce doğum günlerinde hayatını kaybeden ilk aşkının bıraktığı gizemli fotoğraflarla ana karakterin geçmişi yeniden ziyaret edeceği fantastik bir aşk dizisi.

Red Velvet'ten Yeri – Oh Ha Rin
İlk aşkını 10 yıl önce kaybeden Oh Ha Rin erkek arkadaşı Seo Jun'a doğum gününde itiraf etmeye karar vermişti ama sonunda kendi hayatını kendi şokuna ve dehşetine götürdü. Halen terk edilmiş bir evcil hayvan barınağında çalışıyor ancak olayın 10. yıldönümünde ilk aşkının geride bıraktığı bazı fotoğrafları ele geçiriyor.

hope

KORESÖZLÜK
8 yaşındaki bir kız çocuğunun (Re Lee) içsel olarak yıpratan ve duygusal olarak etkileyen korkunç bir tecavüzle baş etmesi, olay sonrasında çevresindekilerin de desteğiyle tüm engelleri aşmaya çalışmasının öyküsü.
Yönetmen Joon-ik Lee başrollerde Kyung-gu Sol, Ji-won Uhm, Kim Hae-sook, Mi-ran Ra
hope

strong heart

KORESÖZLÜK
SBS tarafından yayınlanan Güney Koreli bir talk-show veya talk- war'dır . Salı günleri 11:50'den Çarşamba 00:30'a kadar yayınlandı. Bu ev sahipliği yaptı Kang Ho-dong ve Lee Seung-gi ve daha sonra tarafından Lee Dong-wook ve Shin Dong-yup ile Boom , Süper Genç 'in Leeteuk , Shindong ve EunhyukAltı sabit konuk olarak bilinen Kim Hyo-jin , Jung Ju-ri ve Yang Se-hyung ile birlikte özel bir bölümün ev sahibi ve düzenli misafirleri olarak. Program Şubat 2013'te Shin Dong-yup ve yeni sunucular, aktris Kim Hee-sun ve şarkıcı Yoon Jong-shin ile ikinci sezon olarak yeniden başladı

all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

work later drink now

KORESÖZLÜK
An So-Hee ( Lee Sun-Bin ), Han Ji-Yeon ( Han Sun-Hwa ) ve Kang Ji-Gu ( Jung Eun-Ji ) işten sonra buluşup birlikte içmekten keyif alırlar . Üç kadın bekar ve 30'larında. İşleri, bir yayın yazarı olarak An So-Hee, yoga eğitmeni olarak Han Ji-Yeon ve bir YouTuber olarak Kang Ji-Gu'dur.

Bu arada, Kang Buk-Gu ( Choi Si-Won ) TV varyete şovunun PD'si olarak çalışıyor. 3 kadınla takılıyor.

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

efsane prens jumong

aslimser
İzlediğim ilk Kore dizisiydi. 81 bölümden oluşan bu diziyi yaklaşık 3-4 kere izledim. Arada seneler vardı tabi; ama gene de her izleyisimde zevkle izledim. Hem gerçek tarihi bir dizi, hem de oyuncular çok iyiydi.son izlediğimde gerçek tarihten esinlenildigini anladım. Biraz geç oldu gerçi:) Goguryo ülkesinin kuruluşunu anlatıyor. Kurucusu ve kuruluşu çok güzel bir hikaye.. aksiyon sahneleri bol,taht mücadeleleri ve tabi ki masumane aşk.. dizi yoğunluğu aşk değil tabi. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

red sky

KORESÖZLÜK
Joseon döneminde geçen Hong Cheon-Ki ( Kim You-Jung ), resim yeteneği gibi dehaya sahip bir kadın ressamdır. Dohwaseo'nun (Kore Kraliyet Resim Akademisi) ilk kadın ressamı olarak seçildi. Hong Cheon-Ki ayrıca güzel bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Onun için resim her şeydir. Bir gün Ha Ram ile tanışır.

Ha Ram ( Ahn Hyo-Seop ), astronomi, coğrafya, kehanet sanatı ve meteorolojiden sorumlu bir ofis olan Seowoongwan'da bir memurdur. Küçükken geçirdiği bir kaza kör olmasına neden oldu. Hong Cheon-Ki ona aşık olur ve onun kör olmasına aldırmaz. Hong Cheon-Ki, Ha Ram'ın önünde belirmeye devam eder ve Ha Ram kendini onu beklerken bulur.
red sky

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol