hooray for love

KORESÖZLÜK
Kang Jae Mi ailesiyle mutlu bir hayat sürdü, ancak o 19 yaşındayken babasının bir ilişkisi vardı ve ailesi kısa süre sonra boşandı. Jae Mi, annesine babasını bir daha asla göremeyeceğine dair söz verdi. Daha sonra Jae Mi, Han Jung Soo'ya aşık oldu ve evlendi. 3 yıl sonra, Jae Mi mutlu bir aile kurmak için elinden geleni yapar. Kocasıyla bir restoran işletiyorve tüm niyet ve amaçlar için mutludur. Jae Mi ayrıca kocasının mutlu olduğuna inanıyor. Ebeveynlerinin boşanması nedeniyle, Jae Mi de asla boşanmayacağına kesin olarak karar verdi, ancak Jung Soo'nun başka bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca metresi hamile kalır ve Jung Soo boşanmak ister. Jung Soo, 3. yıldönümlerinde annesi ve teyzesi Jae Mi'ye Guam için uçak bileti hediye eder. Byun Dong Woo, annesi tarafından desteklenen bir avukattır. Her zaman annesinden ve kız kardeşinden etkilenmiştir. Dong Woo her zaman hayatının geri kalanında bekar kalmak istediğini düşündü. Kaderin bir cilvesi sonucu, kız kardeşinin kocası, aynı zamanda tüm taraflarca bilinmeyen Jae Mi'nin babası Kang Hyung Do'dur. Annesini daha iyi hissettirmek için Dong Woo, Guam için uçak bileti aldı. Her iki aile de tatil için Guam'a gider. gerçekleşecek olan kader birlikteliklerinden habersiz. Bu arada, Jae Mi Guam'dayken kocası Jung-Soo yasadışı bir şekilde boşanma davası açma planını uygular.

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

crazy love

KORESÖZLÜK
Noh Go-Jin ( Kim Jae-Wook ) özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

Lee Shin-A ( Krystal ), Noh Go-Jin'in sekreteri olarak çalışmaktadır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliğinden dolayı patronu Noh Go-Jin ve iş arkadaşlarıyla arası pek yoktur. Meslektaşları onu tanımaya başlar, çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli Noh Go-Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

school 2021

KORESÖZLÜK
"School 2021", Gong Ki-Joon ( Kim Yo-Han ) ve Jin Ji-Won da dahil olmak üzere bir meslek lisesindeki öğrencilerin yaşamını ve büyümesini takip ediyor .

Gong Ki-Joon bir zamanlar tekvando oyuncusuydu ve Ulusal Atletizm Yarışmasında bronz madalya kazandı, ancak ciddi bir ayak bileği sakatlığı geçirdi. Bu sıralarda babasının işi iflas etti. Gong Ki-Joon tekvandoyu bıraktı ve meslek lisesine girdi. Yaşına göre olgun bir kişiliğe sahip ama hoşlandığı kızların karşısında ne yapacağını bilemiyor.

moonshine

KORESÖZLÜK
Geç Joseon döneminde, sıkı bir alkol yasağının yürürlüğe girdiği zaman.

Nam Young ( Yoo Seung-Ho ) Saheonbu'da memur olarak çalışmaktadır. Saheonbu'daki görevlerden biri, alkol yasağını çiğneyen insanları bastırmaktır. Nam Young, başarı bulmak için memleketinden Hanyang'a (Seul'ün eski adı) geldi. Çekici bir fiziksel görünüme sahip ve prensip sahibi bir adam. Kang Ro-Seo ( Hyeri ) ile tanışır ve onun kafası karışır.

Kang Ro-Seo, fakir bir asil ailenin kızıdır. Aslında ailesinin geçimini sağlayan kişidir. Para için el emeği yapmaktan çekinmiyor. İçine düştüğü borcu ödemek için, katı alkol yasağı döneminde alkol üretmeye başlar.

dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

dizi

btsdaily
• Vagabond (2019) IMDb: 8,3•
Kore dramaları arasında 2019 yılına damga vurmuş efsanevi bir yapım Vagabond… Başrolde yer alan Lee Seung'un yeğeni bir uçak kazasında hayatını kaybeder. Olayı soruşturmaya başlayan Lee, derine indikçe tehlikeli bir yolsuzluk ve terör ağını deşifre eder.

Tür: Aksiyon, Gizem, Gerilim
Yönetmen: Yu In-sik
Oyuncular: Lee Seung-gi, Bae Suzy, Jung-hee Moon

the great battle

KORESÖZLÜK
Ansi Kalesi kuşatmasını konu alan tarihi-aksiyon Kore filmi, Yang Man-chun ve Goguryeo'nun 88 gün boyunca 500,000 Tang askerine karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. The Great Battle, tarihi-aksiyon filmlerinden zevk alanların keyifle izleyebileceği, kaliteli sinematografisiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Kore filmi.

41.5 milyon dolar hasılat yapan 2018 yapımı Kore filmi The Great Battle için, kalenin bir replikası yapılmış ve çekimler 6 aydan daha kısa sürede bitirilmiş. Bununla beraber The Great Battle'ın, Korean Association of Film Critics tarafından Yılın En İyi 11 Filminden Biri seçildiğini de hatırlatmak isteriz.

kore uyarlaması türk dizileri

aslimser
Şu an izliyorum. Doctors dizisi bizde kalp atışı idi. Başrol öykü Karayel ve Gökhan Alkan. Bizim uyarlamamiz da güzeldi. Biraz abartisal sahnelerde vardı tabi.ama Kore yapımı da gayet iyi. En saçma kısmı da aradan geçen 13 yılda erkek aktörün olduğu gibi kalması😄 gene de tavsiye edebilirim👍

are you human

demo
dizinin ismi bir siteye üye olurken insan olduğumuzu doğrulamak için geçtiğimiz güvenlik sorusu gibi olsa da konusu dikkat çekici izleyeceğim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol