zombi ekspresi

KORESÖZLÜK
Seok-woo (Yoo Gong) kızı Soo-ahn ile birlikte Seul'den Busan'a gitmek üzere bir hızlı trene binmişlerdir. Ancak yolculuk esnasında hızla yayılan bir virüs baş gösterir ve virüse yakalanan herkes kana susamış zombilere dönüşmeye başlar. Virüsten etkilenmemiş yolcular, Busan'a sağ salim varabilmek için son derece tehlikeli bir yolculuğu tamamlamak zorunda kalacaktır.

the last princess

KORESÖZLÜK
Prenses Deokhye ( Son Ye-Jin ), Kore'nin son prensesiydi.

Japon sömürge yönetimi altında, rehin olarak Japonya'ya götürülür. Dönemin zorlu koşullarıyla Kore halkının umudunu korumak için mücadele ediyor. Jang-Han ( Park Hae-Il ), Kore'nin bağımsızlığı için savaşan bir savaşçıdır. Görevi Prenses Deokhye'yi Güney Kore'ye geri getirmek ve o da onu seviyor.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ J-HOPE•
Gerçek ismi: Jung Ho Seok (정호석)
Gruptaki görevleri: Rapçi, dansçı, vokal
Doğum tarihi: 18 Şubat 1994
Burcu: Kova
Boyu: 1.77 cm
Kilosu: 65 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Gwangju
Kardeşleri: Bir ablası var.
Hobileri: Müzik dinlemek ve mağazaların vitrinlerine bakarak alışveriş merkezlerini gezmek.
Eğitimi: Gwangju Global Lisesi ve Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 7
Favori rengi: Yeşil
En sevdiği mevsim: İlkbahar
En sevdiği yemek: Çin lahanasından yapılan geleneksel bir Kore yemeği olan “Kimchi”yi çok seviyor.
k-pop

dr. parks clinic

KORESÖZLÜK
Dr. Park Won-Jang ( Lee Seo-Jin ) yakın zamanda kendi dahiliye kliniğini açtı. Amacı, yetenekli bir doktor olarak tanınmak ve bu süreçte çok para kazanmaktır. Kendi kliniğini açarsa paranın yakında geleceğini düşündü. Park Won-Jang için gerçeklik biraz farklı. Kliniğine çok az hasta geliyor ve iflas etmek üzere. Kliniği kurtarmak için mücadele ediyor. İşleri daha da kötüleştiren, saç dökülmesinden de muzdarip. Bu arada, Park Won-Jang, Sa Mo-Rim ( Ra Mi-Ran ) ile evlidir . Karısı, tıbbi TV programlarının tavsiyelerine kocasından daha fazla güveniyor.

second husband

KORESÖZLÜK
Sun-Hwa ( Uhm Hyun-Kyung ), Sang-Hyeok ( Han Ki-Woong ) ile yıllardır birliktedir ve bir bebekleri vardır, ancak Sang-Hyeok'un babası bir iş yeri sahibi olan Jae-Kyung ( Oh Seung-A ) ile bir ilişkisi vardır. şekerleme şirketi. Sang-Hyeok, kişisel hırsları için Sun-Hwa'yı ve bebeklerini terk eder. Sun-Hwa için işleri daha da kötüleştiren bebeği ölür ve haksız yere cinayetle suçlanır. Sun-Hwa daha sonra Jae-Kyung'un üvey kardeşi Jae-Min ( Cha Seo-Won ) ile tanışır . Sun-Hwa'ya aşık olur.

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

bring ıt on ghost

aslimser
Güzel dizi. Zaten başrol kadın oyuncusunu severim:) bu kızın çoğu dizisini izledim. İlk izledigim dizisi the emperor owner of the mask. Tarihi bir dizi ama konusu muazzam. İzlemenizi tavsiye ederim. Bir de gene aynı kızın the nokdu dizisi de çok iyi. Gene tarihi bir dizi.cok keyifliydi. Yani kim so-hyun dizilerinin çoğu çok iyiydi diyebilirim. 👏

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

memories of murder

KORESÖZLÜK
1986 yılında Güney Kore, askeri bir diktatörlük altındadır. Ülkede yasaklar ve baskılar tüm sıkılığı ile devam ederken bir gün, tecavüze uğrayarak vahşice bir cinayete kurban giden bir kadın bulunur. Hemen başlayan soruşturmanın başına, yerel polis dedektifi Park Doo-man getirilir. Fakat olayı çözmek için kullandığı yöntemler, herşeyi berbat etmekten başka bir işe yaramayacaktır.Başarısızlıkla sonuçlanan soruşturma yöntemleri nedeni ile bir çok tanığın zarar görmesi sonucu, Seul'dan yeni bir dedektif olan Seo göreve atanır. Zeki, kurnaz ve işini bilir tavırlarına rağmen Seo'nun da soruşturmada son derece başarısız olması, olayları iyice sarpa sardıracaktır.
memories of murder

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Jung Ho Seok
pozisyonu:Rapçi, dansçı, vokal
doğum tarihi:18 Şubat 1994
burcu:Kova
boyu:1.77
kilosu:65
kan grubu:a
doğum yeri:Gwangju
kardeşleri:
hobisi:Dans etmek
eğitimi:Gwangju Global Lisesi, Global Cyber ​​Üniversitesi
favori sayısı:bulamadım
en sevdiği renkler:yeşil
en sevdiği yemekler:bulamadım

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol