dizi

btsdaily
Romance is a Bonus Book, IMDb puanı: 8.1
dizi
Dizide başarılı ve yakışıklı bir yazar olan Cha Eun Ho'nun çocukluk arkadaşı Kang Dan Yi ile kesişen öyküsü anlatılıyor. Boşanmış ve işsiz bir anne olan Kang Dan Yi, Cha Eun Ho ile aynı şirkette işe başlayınca ikilinin arasında aşk başlayacaktır.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

k-pop grupları

merakli biri
Kpop grupları 1 :BTS
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden ( Kim Seok-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook) oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular. Etkin yıllar :2013-Günümüz.
k-pop grupları

my wife ıs a gangster

KORESÖZLÜK
2001 yapımı komedi ve aksiyon filmi My Wife Is A Gangster, Kore Box Office verilerine göre, tarihin en çok izlenen Kore filmlerinden bir başkası. Filmin My Wife Is a Gangster 2 ismindeki devam filmi 2003'te, My Wife Is a Gangster 3 ismindeki üçüncü filmiyse 2006'da vizyona girmiştir.

Eun-jin, çok küçükken yetimhanede birlikte kaldığı ablası Yu-jin'den ayrılmak zorunda kalmıştır. Eun-jin büyüdüğünde, bir Kkangpae (Kore'de ganster yerine kullanılan kelime) olmuştur ve Mantis adını almıştır. Ablası Yu-jin'se çok hastadır ve ölmeden önce, kardeşinden kısa sürede evlenmesini ister. Kardeşinin bu son dileğini gerçekleştirmek isteyen Eun-Jin, hemen yanındakilerden biri olan Romeo'dan ona birini bulmasını ister. Çıktığı randevular fiyaskoyla sonuçlanan Eun-Jin, bir gün Kang Soo-il ile tanışır ve olaylar bundan sonra gelişir.

royal secret agnet

koresozluk
Joseon döneminin sonlarına doğru, Sung Yi-Gyeom ( Kim Myung-Soo ) devlet sınavında birinci oldu ve şu anda Hongmungwan'da (idari ve araştırma departmanı) çalışıyor. Hayatı için bir amacı veya hırsı yoktur. Bir gün, Sung Yi-Gyeom kumar oynarken yakalanır. Ceza olarak, gizli bir kraliyet müfettişi olarak görevlendirilir. Görevi, kamu görevlilerinin yasa dışı eylemlerini ve yolsuzluğunu ortadan kaldırmaktır. Hong Da-In ( Kwon Na-Ra ) ve Park Chun-Sam'ın ( Lee Yi-Kyung ) yardımıyla yeni işini yürütür . Hong Da-In bir kadın müfettiştir ve davaları Sung Yi-Gyeom ile çözmektedir. Park Chun-Sam, Sung Yi-Gyeom'un hizmetkarıdır. Park Chun-Sam konuşkan, sevecen ve ağlamaklıdır.

Bu arada, Sung Yi-Beom ( Lee Tae-Hwan ), Sung Yi-Gyeom'un küçük üvey kardeşidir. Babası bir asilzade, annesi ise bir köledir. Annesinin sosyal statüsünün düşük olması nedeniyle babası onu öz oğlu olarak kabul etmez ve bazı fırsatlara sahip olması engellenir. Büyük üvey kardeşi Sung Yi-Gyeom'a karşı çıkıyor.

bts

btsxjimin
uzun zamandır şuraya bir şeyler atacağım ama vakitim olmuyor aktif olduğum diğer yerler:
tiktok:bts.x.jm
instagram:bts.x.jm
twitter:BANGTAN.X.JM
wattpad:bts.x.jm
pinterest.bts.x.jm
youtube:park jimin-Army(en az burada ve wattpad da aktifim diğerlerinde daha sık ve lütfen takip edermisiniz?)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol