k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ J-HOPE•
Gerçek ismi: Jung Ho Seok (정호석)
Gruptaki görevleri: Rapçi, dansçı, vokal
Doğum tarihi: 18 Şubat 1994
Burcu: Kova
Boyu: 1.77 cm
Kilosu: 65 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Gwangju
Kardeşleri: Bir ablası var.
Hobileri: Müzik dinlemek ve mağazaların vitrinlerine bakarak alışveriş merkezlerini gezmek.
Eğitimi: Gwangju Global Lisesi ve Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 7
Favori rengi: Yeşil
En sevdiği mevsim: İlkbahar
En sevdiği yemek: Çin lahanasından yapılan geleneksel bir Kore yemeği olan “Kimchi”yi çok seviyor.
k-pop

dizi

btsdaily
Cheese in the Trap (2016) IMDb: 7,5
üniversite öğrencisi Hon Seol ile Yung Yoo arasında yaşanan komik ve aşk dolu hikayeye anlatmaktadır. Hong Seol üniversitenin sıradan bir öğrencisiyken, Youn Soo ise okulun en popüler öğrencisidir.

monthly home

koresozluk
Na Young-Won ( Jung So-Min ) Monthly House dergisinin editörüdür. 10 yıldır çalışıyor ama hala kendi evinin sahibi değil. Halen aylık kiralık bir evde yaşıyor. Yine de, Na Young-Won kiralık yeri ona aitmiş gibi sahipleniyor. Evi, kişiliğini ve duygularını yansıtır. Evinin yeni sahibi Yoo Ja-Sung'un ( Kim Ji-Suk ) karşısına çıkmasıyla işler değişir . Daha sonra kendi evini satın almakla ilgilenmeye başlar.

Yoo Ja-Sung, Monthly House dergisinin CEO'sudur. Ona göre ev, mal varlığını artırmak için bir araç ve yatacak bir yerdir. Fakir büyüdü ve zengin olmanın tek yolunun gayrimenkul olduğunu düşündü. Şantiyelerde işçi olarak çalışırken geceleri kendi kendine gayrimenkul yatırımlarını incelemeye başladı. Şimdi gayrimenkul yatırımları nedeniyle zengin. Aynı zamanda bir yatırım uzmanı olarak da ünlüdür. Na Young-Won ile tanışır.

film

btsdaily
The Man From Nowhere (2010) - IMDB Puanı: 7,8

Aksiyon, dram ve gerilim türündeki filmin yönetmenliği Jeong-beom Lee yaptı. Filmde Tae-sik adında genç bir erkeği etkilemeye çalışan So Mi'nin, annesi uyuşturucu batağındadır ve bir gün uyuşturucu çaldığı için mafya üyeleri tarafından öldürülür. So Mi ise organ kaçakçıları tarafından kaçırılır. Bir zamanlar hapiste de yatmış olan ve şimdi bir rehin dükkanında yalnız yaşayan Tae-sik, So Mi'yi organ kaçakçılarının elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

undercover

KORESÖZLÜK
Han Jung-Hyun ( Ji Jin-Hee ) NIS'in (Ulusal İstihbarat Servisi) bir ajanıdır. Polis üniversitesinde okurken NIS tarafından seçildi. Daha sonra çok gizli bir dava üzerinde çalıştı ve Choi Yeon-Soo ( Kim Hyun-Joo ) ile tanıştı . Takma adını kullanarak ona aşık oldu ve sonunda evlendiler. Bu arada Choi Yeon-Soo, adalet ve gerçeği arayan bir sivil haklar avukatı olarak çalışmaktadır. Memur Yolsuzluk Soruşturma Birimi Başkanlığı'na aday gösterildi. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliği kontrol edilemez bir duruma karışır.

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Min yoon-gi
pozisyonu: Rapper
doğum tarihi:9 mart 1993
burcu:balık
boyu:1.74
kilosu:59
kan grubu:0
doğum yeri:Daegu
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: basketbol oynamak, çizgi roman okumak,fotoğraf çekmek
eğitimi: liberal sanat lisesi , global cyber üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler: beyaz
en sevdiği yemekler: ET

the great shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol