secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

fly again

KORESÖZLÜK
Ünlü olma hayalleri onu sürekli ileriye iten Han Yo Han, dahi bir dansçıdan çok yönlü yetenekli bir idole geçiş yapma zamanının geldiğine karar verir. Hayallerini daha iyi sürdürmek için Hanbit Sanat Lisesi'ne transfer olur. Ne yazık ki, Yo Han için işler yeni okulunda pek iyi gitmez, özellikle de talihsiz bir kazanın ömür boyu hayallerini çalmasından sonra. Kazaya rağmen Yo Hanhayallerini gerçekleştirmenin yeni bir yolunu aramak için elinden gelenin en iyisini yapar. Tesadüfen, "Kötüler" adlı dans kulübünün üyeleriyle sık sık yollarının kesiştiğini fark eder. Dans kulübüyle ne kadar çok zaman geçirirse, ona tamamen yeni bir dünyanın açıldığını o kadar çok fark etmeye başlar. Yo Han bu heyecan verici yeni dünyayı keşfetmeye başlarken, idol olmak için doğmuş onur öğrencisi On Ji Min ile tanışır. Ailesi onu sürekli daha iyi ve en iyi olmaya zorlarken, başarmaktan başka bir şeyi nasıl yapacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Ancak, ilişkileri beklenmedik bir dönüş yaptıktan sonra hem Ji Min hem de Yo Han için işler tamamen değişir. Önlerinde açılan yeni yollar ile Yo Han ve Ji Min, yeni hayaller kurma cesaretini bulmaya başlar. Ama etraflarındaki herkes ve her şey onları tutmaya çalışırken, bu hayallerinin peşinden gidebilecekler mi?

the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:9
I love revolution:Aşk, dostluk ve lisenin kaosunda gezinen gençler hakkındaki "eşsiz romantizmin" hikayesi. Hikaye esas olarak, soğukkanlı ve popüler Wang Ja Rim'e ilk görüşte aşık olan sevimli ve sevimli bir öğrenci olan Gong Joo Young'a odaklanacak.

love in sadness

korean
Seo Jung-Won ( Ji Hyun-Woo ) plastik bir cerrahtır. O iyi bir insan, akıllı ve yakışıklı. Yoon Ma -Ri'ye ( Park Han-Byul ) aşık olur . Yoon Ma-Ri bir sanatçı ve bir chaebol ailesinin gelinidir. Evlilik hayatı sefildir. Kocası Kang In-Wook ( Ryu Soo-Young ) mükemmel bir koca gibi görünür ama Yoon Ma-Ri'ye takıntılıdır ve ona şiddet uygular. Yoon Ma-Ri, takıntılı kocasından kaçmaya karar verir. Seo Jung-Won ile tanışır ve ona aşık olur.

remember

KORESÖZLÜK
Jin-Woo ( Yoo Seung-Ho ), neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlayan Hiperthymesia durumuna sahiptir. Jinwoo, babasının masumiyetini kanıtlamak için avukat olur. Babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak Alzheimer nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar.

bts

btsxjimin
uzun zamandır şuraya bir şeyler atacağım ama vakitim olmuyor aktif olduğum diğer yerler:
tiktok:bts.x.jm
instagram:bts.x.jm
twitter:BANGTAN.X.JM
wattpad:bts.x.jm
pinterest.bts.x.jm
youtube:park jimin-Army(en az burada ve wattpad da aktifim diğerlerinde daha sık ve lütfen takip edermisiniz?)

yoga class

KORESÖZLÜK
Hyo-Jung ( Eugene ) , görünüşünden dolayı işini aldığında, kendine güvenen ve hevesli bir kadın olan Hyo-Jung ( Eugene ), radikal bir şekilde değişen arkadaşının gitmesini söylediği eski bir aktris tarafından işletilen gizemli bir yoga enstitüsünü ziyaret eder. 7 günlük yoğun eğitim kursunda, genç bir yoga ustası olan Nani ( Cha Su-Yeon ), Hyo-jung'a ve diğer dört kıza, kursu en başarılı şekilde uygulayan yalnızca bir kişinin nihai ve ölümsüz güzelliğin sırrını alabileceğini açıklar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol