naver

KORESÖZLÜK
Güney Kore merkezli bir arama motoru ve internet portalıdır. Site, Haziran 1999 tarihinde eski Samsung çalışanları tarafından kurulmuş olup Güney Kore'nin kendi arama motoruna sahip ilk internet portalıdır. Günümüzde Naver Corporation bünyesinde faaliyet göstermektedir.
naver

jung soo-jung

koresozluk
Profil
İsim: Kristal
Hangul: 크리스탈
Doğum Adı: Jung Soo-Jung (정수정)
Doğum: 24 Ekim 1994
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Yükseklik: 165 cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: vousmevoyez

Filmler
Tatlı ve Ekşi | Saekomdalkom (2021) - Han Bo-Yeong
Aileden Daha Fazlası | Aebigyuhwan (2020) - To-Il

Drama dizisi
Çılgın Aşk (KBS2 / 2022) - Lee Shin-A
Polis Üniversitesi | Gyeongchalsoeob (KBS2 / 2021) - Oh Kang-Hee
Arama (OCN / 2020) - Son Ye-Rim
Oyuncu | Oyuncu (OCN / 2018) - Cha A-Ryeong
Hapishane Oyun Kitabı | Seulgirowoon Gambbangsaenghwal (tvN / 2017-2018) - Kim Ji-Ho
Habaek'in Gelini | Habaekui Shinboo 2017 (tvN / 2017) - Moo Ra
Mavi Deniz Efsanesi | Pooreun Badaui Junsul (SBS / 2016-2017) - Uçuş Görevlisi Bae Min-Ji (ep.1)
benim güzel kızım | Naegen Neomoo Sarangseureowoon Geunyeo (SBS / 2014) - Yoon Se-Na
Patates Yıldızı 2013QR3 | Kamjabyeol 2013QR3 (tvN / 2013-2014) - Soo-Jung (ep.81)
Mirasçılar | Sangsokjadeul (SBS / 2013) - Lee Bo-Na
Yüksek tekme! 3 (MBC / 2011-2012) - Ahn Soo-Jung
tatlı turta | Bolsurok Aegyomanjeom (MBC / 2010) -Jung Soo-Jung

Ödüller
En Popüler Kadın Oyuncu (" My Lovely Girl ") - 2015 (51.) BaekSang Sanat Ödülleri - 26 Mayıs 2015
Yorumlar

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:9
I love revolution:Aşk, dostluk ve lisenin kaosunda gezinen gençler hakkındaki "eşsiz romantizmin" hikayesi. Hikaye esas olarak, soğukkanlı ve popüler Wang Ja Rim'e ilk görüşte aşık olan sevimli ve sevimli bir öğrenci olan Gong Joo Young'a odaklanacak.

dizi

btsdaily
Find Me in Your Memory (2020) – IMDb: 7,4
yaşadığı her şeyi an be an hatırlayan bir adam ve son derce unutkan bir kadının arasındaki aşk ilişkisini anlatıyor. Romantizm ve komediyi bir arada izleyicisine sunan dizi aynı zamanda Kore'de bu yılın en çok izlenen kore dizileri sıralamasında birinci sırada gösteriliyor.

eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

madame antoine

KORESÖZLÜK
Ko Hye-Rim ( Han Ye-Seul ) ünlü bir falcıdır. "Madam Antoine" olarak bilinir ve ruhsal olarak Marie Antoinette'e bağlı olduğu konusunda ısrar eder, ancak bu kısım bir yalandır. Zekası ve keskin sezgisi sayesinde insanların hikayelerini görebilir. Romantik bir filmde sevişmeyi hayal ediyor.

Ko Hye-Rim daha sonra psikoterapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen bir psikolojik test projesinde yer alır. Amacı gerçek aşkın olmadığını kanıtlamaktır. Tesadüfen, psikolojik tedavi merkezinin adı Madam Antoine.
madame antoine

her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol