spring waltz

KORESÖZLÜK
Jae-Ha ( Seo Do-Young ), yetenekli bir piyanist olarak onurlu bir hayat yaşayan zengin bir genç adamdır. Ancak Jae-Ha çocukken dolandırıcı olan babasıyla yaşadı ve sefil bir çocukluk geçirdi. Üvey annesi Hyun Ji-Sook ( Geum Bo-Ra ) kendi oğlunu kaybettiği için onu büyüttü.

Eun-Young ( Han Hyo-Joo ) annesiyle birlikte Chungsan adasında mutlu bir şekilde yaşıyordu. Jong-Tae ( Lee Han-Wi ) ve oğlu Soo-Ho göründüğünde karanlık geldi . Adam, Eun-Young'un ameliyatı için ayrılan Eun-Youn'un annesinden para çaldı. Eun-Young'un annesi, Jong-Tae'yi aramak için Seul'e gittiğinde bir kazada ölür. Eun-Young'ın hastaneye kaldırıldığı hastanede ameliyat olacak parası yoktur. O sırada, Jae-Ha'nın üvey annesi Hyun Ji-Sook, kendi oğlunun ölümüyle başa çıkamaması nedeniyle oradaydı. Diplomat kocası Yoon Myung-Hoon ( Jeong Dong-Hwan) Soo-Ho'dan oğulları olmasını ister. Bunu yaparsa, Eun-Young'un ameliyat masraflarını ödeyeceklerdi. Soo-Ho şimdi oğulları Jae-Ha (ölen oğullarının adı) olur ve Avusturya'ya gider. Bu arada, Eun-Young ameliyatını başarıyla alır. Eun-Young yeni bir aile ile büyür. Artık aksesuar yapıyor ve sokaklarda satıyor.

Bir gün, Eun-Young bir sergi yarışmasını kazanır ve ödül olarak Avusturya'ya gider. Orada Jae-Ha ve arkadaşları Phillip ( Daniel Henney ) ve Lee-Na ( Lee So-Yeon ) ile tanışır . Jae-Ha ve Eun-Young ilk tanıştıklarında birbirlerinden pek hoşlanmazlar ama yavaş yavaş birbirlerine çekilirler. Jae-Ha daha sonra Eun-Young'un geçmişte tanıştığı kız olduğunu ve babasının Eun-Young'un annesini öldürdüğünü şok edici bir şekilde keşfeder. Jae-Ha, bunu Eun-Young'dan saklamaya çalışır ama Eun-Young bir şekilde öğrenir. Daha sonra ayrılırlar.

Jae-Ha bir basın toplantısında karanlık geçmişini ortaya çıkarır ve yurt dışına gider.

Eun-Young, Jae-Ha'yı unutup hayatını yaşamaya çalışır. Avusturya'ya geri döner. Orada, Jae-Ha tekrar belirir...

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
•Who Are You: School 2015 (IMDb Puanı: 7.8)•
Sam Hammington, Mi-seon Jeon ve So-hyun Kim'in başrollerinde olduğu 2015 yapımı 16 bölümlük Kore dizisinin konusu şöyle: Bir okul gezisinde ilk kez ikiziyle tanışan Go Eun-Byul, zor durumda olan ikizinin hayatını kurtarmak için onunla yer değiştirir. Şimdi ikisi de herkese yalan söylemek ve birbirlerinin hayatını yaşamak zorundadırlar.
dizi önerileri (okul konulu)

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

got7

yukiko
2014'te “7 şanslı insanın bir araya gelmesi” anlamına gelen bir isimle çıkış yapan bu 7 adamın, dünyanın dört bir yanındaki insanların dikkatini çekmek için şansa ihtiyacı yoktu.

Farklı bir ses ve deneysel stil ile donanmış ve dövüş sanatlarından hile yapmaya, müzik yazmaya ve üretmeye kadar her şeyi içeren bir beceri setine sahip, sizi bir sonraki adımda neyle şaşırtacaklarını asla bilemezsiniz.
got7

true beauty

KORESÖZLÜK
Im Ju-Kyung bir lise öğrencisidir. Küçüklüğünden beri görünüşüyle ​​ilgili bir kompleksi vardı. Çıplak yüzünü saklamak için Im Ju-Kyung her zaman makyaj yapar. Mükemmel makyaj becerileri onu güzel kılıyor ve çıplak yüzünü başkalarının önünde saklıyor. 2 erkekle ilişkiye girer; Lee Soo-Ho ve Han Seo-Joon.
true beauty

blue birthday

KORESÖZLÜK
Oh Ha Rin ve Ji Seo Jun ilkokuldan beri yakın arkadaşlardır.Oh Ha Rin'in, Ji Seo Jun'a karşı birtakım hisleri vardır ve bunu ona doğum gününde söylemeyi düşünmektedir.Ancak Ji Seo Jun doğum gününde intihar eder ve hayatını kaybeder.Bu olayın üzerinden 10 sene geçmiştir.Oh Ha Rin şimdilerde bir hayvan barınağında çalışmaktadır.İlk aşkını kaybettiği günün 10. yıldönümünde Oh Ha Rin, Ji Seo Jun'a ait bazı fotoğraflara ulaşır ve üzüntüden onları yakmak ister.Fotoğrafları yakma esnasında Oh Ha Rin, 10 sene önce fotoğrafın çekildiği zamana geri döner.
blue birthday

park gyu-young

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Gyu-Young
Hangul: 박규영
Doğum: 27 Temmuz 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 168 cm
Kan grubu:
Instagram: lavieenbluu

Filmler
Aşk+Sling | Reseulreo (2018) - Çok Genç
sefiller | Gwoemouldeul (2018) - Ye-Ri / Bo-Young

Drama dizisi
Ünlü (Netflix / 2022)
Dali ve Ukala Prens | Dalriwa Gamjatang (KBS2 / 2021) - Kim Da-Li
Şeytan Yargıç | Akmapansa (tvN / 2021) - Yoon Soo-Hyun
Tatlı Evim (Netflix / 2020) - Yoon Ji-Su
İyi Olmamak İyidir | Saikojiman Gwaenchanha (tvN / 2020) - Nam Joo-Ri
Nokdu Çiçek | Nokdu Kkot: Saram, Haneulyi Dweda (SBS / 2019) - Hwang Myung-Sim
Romantizm Bir Bonus Kitaptır | Romaenseuneun Byulchaekboorok (tvN / 2019) - Oh Ji-Yul
3. Tılsım | Je3ui Maeryeok (JTBC / 2018) - Ri-Won'da
Gizem Kraliçesi 2 | Chooriui Yeowang 2 (KBS2 / 2018) - Jang Se-Yeon
Yağmur veya Parlatıcı | Geunyang Saranghaneun Sai (JTBC / 2017-2018) - So-Mi
Sihir Okulu | Masulhakgyo (Naver TV-JTBC / 2017) - Woo-Ri
Şüpheli Ortak | Soosanghan Pateuneo (SBS / 2017) - Park So-Young
Süleyman'ın Yalancı şahitliği | Solromonui Wijeung (JTBC / 2016-2017) - Baek Hye-Rin
Haydi, Hayalet | Ssawooja Gwishina (tvN / 2016) - Jeong Soo-Ah

Tv ve filmler
Özel Drama: Tuna ve Yunus | Chamchiwa Dolgorae (KBS2 / 2018) - Kang Hyun-Ho
Özel Drama: Kang Duk-Soon'un Aşk Tarihi | Kang Duk-Soon Aejeong Byeoncheonsa (KBS2 / 2017) - Na Aae-Hyang

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol