dizi

btsdaily
W - Two Worlds Apart (2016) IMDb: 8,1

dizi
30 yaşlarında iki insanın yaşadığı aşk hikayesini anlatmaktadır. Bu hikaye aynı zaman diliminde ancak farklı dünyalarda geçmektedir.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

at a distance spring is green

KORESÖZLÜK
Yeo Joon ( Park Ji-Hoon ), Kim So-Bin ( Kang Min-Ah ) ve Nam Soo-Hyun ( Bae In-Hyuk ) dahil olmak üzere genç üniversite öğrencilerinin hikayesi .

Yeo Joon üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Sevimli bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. İnsanlara sadece iyi bir imaj göstermeye çalışır. Zengin ebeveynleri var, ancak ebeveynlerinden yeterince sevgi görmedi.

Kim So-Bin 3. sınıf bir üniversite öğrencisidir. O samimi ve dürüst. Anne ve babası boşandıktan sonra babasıyla yaşamaya başlamıştır.

Nam Soo-Hyun zeki, mükemmeliyetçi bir üniversite öğrencisidir. İyi görünümlü bir görünüme sahip ve mükemmel akademik notlar alıyor. Ama maddi olarak zor durumda. Kendisinin yanı sıra ailesinin annesi ve küçük kardeşinin geçimini sağlamak için çeşitli yarı zamanlı işler yapmaktadır. durumu nedeniyle insanlara karşı alaycıdır.
at a distance spring is green

kore uyarlaması türk dizileri

aslimser
Şu an izliyorum. Doctors dizisi bizde kalp atışı idi. Başrol öykü Karayel ve Gökhan Alkan. Bizim uyarlamamiz da güzeldi. Biraz abartisal sahnelerde vardı tabi.ama Kore yapımı da gayet iyi. En saçma kısmı da aradan geçen 13 yılda erkek aktörün olduğu gibi kalması😄 gene de tavsiye edebilirim👍

boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol