dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:8
The 100%Era :Gençlerimiz, dünyanın artık insan eline ihtiyaç duymadığı daha rekabetçi bir dünyada yaşıyor. İnsanlar için zirveye çıkma rekabeti yoğunlaşıyor. Okulların ortadan kalktığı ve temassız kaldığı bir çağda çocukları gizlice sevmenin yolları. Hee Jae ve Shi Dae aynı üst düzey eğitim akademisine katılır.

lady of the storm

KORESÖZLÜK
Han Jung Im, kocası Moo Yeong ve ailesiyle birlikte Jeju'dan Seul'e yeni taşınan genç bir kızı olan evli bir kadındır. Kayınvalidesinin stresine rağmen, Jung Im bir eş ve anne olarak elinden gelenin en iyisini yapar. Seul'de zengin bir ailenin gayri meşru kızı olan arkadaşı Do Hye Bin ile tekrar bir araya gelir. Hye Bin de genç bir kız çocuğu annesidir ve onun şirketinde kardeşi Do Jun Tae ile birlikte çalışan Park Hyeon Seong ile evlidir . Park Hyoen Wu, avukat olarak çalışmaktan çok film yapmakla ilgileniyor, ancak ağabeyi Park Hyoen Seong'a karşı güçlü bir sevgisi var. Han Jung Im'in fakir ama basit mutlu hayatı, bir gün Hye Bin'in karşısına yıkıcı bir haberle çıkmasıyla parçalanmaya başlar

topik sınavı

bangtanman
Bugün 10 Temmuz'da gerçekleştirilen 77. Korece Yeterlilik Sınavı'nın (TOPIK) sonuçları topik.go.kr web sitesinde açıklandı. Giren arkadaşlar varsa sınav hakkındaki düşünceleriyle başlığı yeşillendirirse sevinirim. Fikir alışverişi yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben henüz sertifikamı indirmek için sırada bekliyorum.

kore dizileri

btsdaily
Sky Castle (2018)

Kore'nin üst kesim hırslı ebeveynlerini eleştiren satirik bir dizi olan Sky Castle, gözlerini hırs bürümüş ve çocuklarının iyi bir üniversiteye yerleşmesi için canını dişine takmış annelerin savaşını anlatıyor. Başarıyı göz odağı yapıp çocuklarının duygularını umursamayan bu ailelerin bu başarı için feda edebildiklerinin sınırını sorguluyor.

zombi ekspresi

KORESÖZLÜK
Seok-woo (Yoo Gong) kızı Soo-ahn ile birlikte Seul'den Busan'a gitmek üzere bir hızlı trene binmişlerdir. Ancak yolculuk esnasında hızla yayılan bir virüs baş gösterir ve virüse yakalanan herkes kana susamış zombilere dönüşmeye başlar. Virüsten etkilenmemiş yolcular, Busan'a sağ salim varabilmek için son derece tehlikeli bir yolculuğu tamamlamak zorunda kalacaktır.

the hanmaiden

KORESÖZLÜK
Hizmetçi, bir dolandırıcı tarafından kiralanan bir hizmetçinin hanımefendisine duyguğu gizli aşkı konu ediyor. 1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır... Film, Sarah Waters'nın Fingersimth adlı romanının modern bir Kore uyarlamasıdır. Filmin yönetmenliğini Chan-wook Park üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jung-woo Ha, Min-hee Kim, Jin-woong Jo ve Tae Ri Kim gibi isimler yer alıyor.
the hanmaiden

high class

KORESÖZLÜK
Danny Oh ( Ha-Joon ) gelecek vaat eden bir buz hokeyi oyuncusuydu ama yaralandı. Daha sonra buz hokeyi bıraktı. Şimdi, Jeju adasındaki prestijli uluslararası bir okulda öğretmen olarak çalışmaya başlar. Yakışıklı öğretmen Danny Oh yüzünden, okuldaki kadın öğretmenler, öğrencilerin anneleri ve kız öğrenciler de dahil olmak üzere kadınlar ortalığı karıştırır. Yine de Danny Oh, sır saklayan gizemli bir kişidir.
high class

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:3
Back to the 2008:Lise. Yujin (Lee Gu Seul) arkadaşlarının üzerinden senaryo yazan normal bir lise öğrencisidir. Bir gün senaryoyu yazdığı defteri kaybolunca. Sorunlar ard arda gelmeye başlar ve bir süre sonra kendisini de yazdığı senaryonun içinde bulur.

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol