undercover

KORESÖZLÜK
Han Jung-Hyun ( Ji Jin-Hee ) NIS'in (Ulusal İstihbarat Servisi) bir ajanıdır. Polis üniversitesinde okurken NIS tarafından seçildi. Daha sonra çok gizli bir dava üzerinde çalıştı ve Choi Yeon-Soo ( Kim Hyun-Joo ) ile tanıştı . Takma adını kullanarak ona aşık oldu ve sonunda evlendiler. Bu arada Choi Yeon-Soo, adalet ve gerçeği arayan bir sivil haklar avukatı olarak çalışmaktadır. Memur Yolsuzluk Soruşturma Birimi Başkanlığı'na aday gösterildi. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliği kontrol edilemez bir duruma karışır.

shadow beauty

KORESÖZLÜK
Ae-Jin ( Shim Dal-Gi ) bir lise öğrencisidir. Öğrenciler ona çirkin diyor ve onlar tarafından zorbalık ediliyor. Okulda sahip olduğu tek arkadaşı Jin-Sung'dur ( Yang Hong-Seok ). Ae-Jin'in de kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Sırrı, 770.000'den fazla takipçisi olan ünlü ve popüler sosyal medya fenomeni Genie olmasıdır. Ae-Jin, fotoğraflarını photoshoplayarak ve ardından onları Genie olarak sosyal medyada yayınlayarak özçekimlerinin güzel görünmesini sağlıyor.

Bir gün, Ae-Jin bir kısa mesaj ve kendisinin dokunulmamış bir fotoğrafını alır. Bu kişi Ae-Jin'in Cin olduğunun farkındadır.

dizi

btsdaily
Romance is a Bonus Book, IMDb puanı: 8.1
dizi
Dizide başarılı ve yakışıklı bir yazar olan Cha Eun Ho'nun çocukluk arkadaşı Kang Dan Yi ile kesişen öyküsü anlatılıyor. Boşanmış ve işsiz bir anne olan Kang Dan Yi, Cha Eun Ho ile aynı şirkette işe başlayınca ikilinin arasında aşk başlayacaktır.

dal jas spring

KORESÖZLÜK
'Dalja'nın Baharı' 33 yaşındaki bekar Dalja'nın, yaşlanmadan önce bekar kalmak mı yoksa evlenmek mi arasında bir yol ayrımında olan Dalja'nın hikayesidir. Drama, otuz yaşında bekar bir kadının gerçekliğini ve bitmeyen romantizm arayışını komik ve samimi bir şekilde tasvir etmeyi amaçlıyor.

Dalja, Taebong ve Gijoong'un aşk üçgeni, aşka karşı evliliğe dair çatışmalara yol açar. Dalja'dan altı yaş küçük olan Taebong, yedek flört olarak çalışır ve Dalja'nın sahte erkek arkadaşı olur. Gijoong, ideal ve rasyonel bir kur yapmayı hayal eden tiptir. Drama ayrıca bir ev alışveriş kanalında yetenekli bir genel müdür olan Dalja aracılığıyla otuzlu yaşlarındaki kadınların hayatını ve çalışmalarını vurgular.

Aktris Chae Rim 'Oh Dalja'yı oynuyor, aktör Lee Min-gi ise yedek flört olarak serbest çalışan ve son müşterisi Dalja için hisler geliştiren 'Taebong'. Lee Hyeon-woo, 'Yeom Gijoong'u oynayacak ve Gong Hyeong-jin, özgür bir romantist ve Dalja'nın eski sevgilisi 'Shin Sedo' için rol alacak. Aktris Lee Hye-young, muhteşem bir flört duygusuna sahip 33 yaşındaki bir ev alışveriş programı sunucusu olan 'Wi Seon-joo'yu oynuyor.

a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:9
I love revolution:Aşk, dostluk ve lisenin kaosunda gezinen gençler hakkındaki "eşsiz romantizmin" hikayesi. Hikaye esas olarak, soğukkanlı ve popüler Wang Ja Rim'e ilk görüşte aşık olan sevimli ve sevimli bir öğrenci olan Gong Joo Young'a odaklanacak.

queen seon deok-muhteşem kraliçe

koresozluk
Deokman (Kraliçe Seondeok'un çocukluk adı) bir ikiz olarak doğdu ama bebekken terk edildi. Daha sonra Silla sarayına geri getirildi ve burada gücü ele geçirmek isteyen Mi-shil'e karşı ikiz kız kardeşi Prenses Chonmyong ile güçlerini birleştirdi. Mi-shil, iki Silla prensesini krallıktan sürgün ettirmek için uğursuz planlar tasarladı ve gizli bir savaşta Prenses Chonmyong, Mi-shil tarafından öldürüldü. Ama Prenses Deokman kurnazca General Kim Yusin'in yardımına başvurdu ve onun baş düşmanı Mi-shil'i ortadan kaldırdı. Silla krallığının ilk kadın hükümdarı oldu.
queen seon deok-muhteşem kraliçe

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol