9 end 2 outs

KORESÖZLÜK
Hong Nan-Hee ( Soo-Ae ) hayatında hiçbir zaman evden kaçmadı, 30 yaşına geldiğinde tek bir bekardan bahsetmiyorum bile. Hayatta ilerlemek için çok çalıştığını düşündü ama sahip olduğu tek şey banka hesabındaki küçük bir birikim. ve evlenmesi için dırdır eden bir anne. Ama hayatında mutlu olacağı bir şey var. Şu anki erkek arkadaşı, Amerika'daki büyük liglerde oynamayı hedefleyen ve kendisinden sekiz yaş küçük olan yetenekli bir beyzbol atıcısı olan Jung-joo'dur. Ancak annesi, kızının çılgın seçimini onaylamaz.

Bir gün Nan-Hee'nin çocukluk arkadaşı hayatında belirir. Ve o Hyung-Tae ( Lee Jung-Jin ). Hyung-Tae, Nan-Hee'yi unuttuğunu düşünüyor ama bu gerçekten doğru mu? Bir arkadaşı Hyung-Tae'ye hayatın dokuzuncu devrenin sonunda iki çıkışla başladığını söylerken, hayat oyununun nasıl gelişeceğini göreceğiz.
9 end 2 outs

train to busan

KORESÖZLÜK
Sok-woo, yoğun iş temposundan dolayı sürekli kızını ihmal etmektedir. Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, onu eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.
train to busan

stayc

KORESÖZLÜK
StayC (Korece:스테이씨, açılımı: Star To A Young Culture) High Up Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız grubu. Grup altı üyeden oluşmaktadır: Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon ve J.

Yapımcı Black Eyed Pilseung tarafından oluşturulan grup, High Up Entertainment'ın ilk grubudur.

Grup, 12 Kasım 2020'de ilk single albümleri "Star to a Young Culture" ile çıkışını gerçekleştirdi.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Monstar (IMDb Puanı: 7.3)
2013 yapımı bu okulda geçen Kore dizisindeyse psikolojik olarak derin yaraları olan öğrencilerin müziğin gücüyle iyileşmeleri anlatılıyor. Başrollerde Joon-hyung Yong, Yeon-Soo Ha ve Ha-Neul Kang başrollerde.
dizi önerileri (okul konulu)

beethoven virus

KORESÖZLÜK
Müzik kariyerinden farklı nedenlerle emekli olan iki müzisyen, her şeye rağmen zorlu ve zorlu bir dahi şefle bir araya gelerek bir orkestra oluşturur. Orkestralarını oluşturmak için çok çalışmak gerekse de, dünyada en çok sevdikleri şeyi yapma hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyorlar ve bu onlara büyük bir memnuniyet veriyor. Farklı kişiliklere ve yaşam deneyimlerine sahip üç genç ve yaşlı, ortak bir rüyada bir araya gelirler ve sonunda birbirlerinin saygısını kazanırken sevgiyi ve birbirlerini affedebilecekleri odayı bulurlar. Drama pozitif bir enerji yayıyor.

mr. queen

KORESÖZLÜK
Günümüzde, Jang Bong-Hwan, Başkanın Mavi Evinde şef olarak çalışmaktadır. Özgür bir ruhu var ama ruhu bir şekilde Joseon döneminde Kraliçe Kim So-Yong'un ( Shin Hye-Sun ) bedenine girmenin yolunu buluyor .

Kral Cheoljong'un ( Kim Jung-Hyun ) sırları vardır. Nazik ve kolay davranan bir figür gibi görünüyor. Aslında güçlü yönlerini gizler. Kraliçe Sunwon ( Bae Jong-Ok ), merhum Kral Sunjo'nun karısıdır. Ülkedeki gerçek gücü elinde tutuyor ve bu nedenle Kral Cheoljong'u sadece bir figür olarak görüyor. Kim Jwa-Geun ( Kim Tae-Woo ) Kraliçe Sunwon'un küçük erkek kardeşidir. O son derece iddialı.

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol