page turner

KORESÖZLÜK
Yoo-Seul ( Kim So-Hyun ) bir sanat lisesi öğrencisidir. Yetenekli bir piyanist ve çeşitli yarışmalar kazandı, ancak annesi tarafından yönlendiriliyor. Yoo-Seul'ün annesi, gençken piyanist olmak istiyordu. Bir gün Yoo-Seul bir kaza geçirir. Yoo-Seul kaza yüzünden bir daha asla piyano çalamayabilir. Yoo-Seul, arkadaşı Cha-Sik ve Yoo-Seul'ün rakibi Jin-Mok'un yardımıyla yeni bir hayat yaşamaya başlar.
page turner

tale of fairy

KORESÖZLÜK
Goryeo döneminde Sun Ok-Nam bir periydi. Bu dünyaya geldi ve Gyeryong Dağı'ndaki bir şelalede banyo yaptı. O banyo yaparken bir oduncu peri kıyafetlerini alıp saklamış. Bu nedenle Sun Ok-Nam Cennete geri dönemedi. Daha sonra oduncuyla evlendi ve iki çocukları oldu, ancak kocası uçurumdan düşerek öldü. Sun Ok-Nam peri kıyafetlerini bulmaya çalıştı ama yine de bulamadı. Peri kıyafetlerine ihtiyacı olduğu için kocasının reenkarne olmasını beklemeye karar verir.

Şimdi günümüzde Gyeryong Dağı'ndaki bir kafede kahve yapıyor ve reenkarne olmuş kocasını bekliyor. Sonunda, 699 yıl sonra, Seul'den kafesini ziyaret eden iki adamdan birinin reenkarne kocası olduğu hissine kapılır. Sun Ok-Nam, iki adamdan hangisinin kocası olduğundan emin değil. Öğrenmek için onları Seul'e kadar takip etmeye karar verir.

kore dizileri

btsdaily
Creating Destiny

Başrol kızımız Avustralya'da yaşayan Amerika'da okumuş bir kız ve ailesinin zoruyla Kore'ye bir nevi beşik kertmesi diyebileceğimiz adamla tanışmaya gelir.

dizi

btsdaily
Mystic Pop-up Bar, IMDb puanı: 8.0
dizi
Eğer rüyalarla ilgili dizileri, filmleri izlemeyi seviyorsanız Mystic Pop-up Bar'a da bir şans verebilirsiniz. Dizide eşsiz bir yeteneğe sahip genç bir adamın müşterilerinin duygusal sorunlarını hayallerine girerek çözen asırlık bir bar sahibi için çalışmaya başlamasıyla gelişen olaylar ele alınıyor.

topik sınavı

koreanturk
Aramızda giren arkadaşlar varsa umarım hepsi çok iyi geçmiştir. Kore dilini öğrenmek İngilizce, Alamanca kadar artık rağbet görüyor. Asyaya yoğunlaştıkça asya dilleri önemi de artıyor. her sene giren sayısıda artıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol