monthly home

koresozluk
Na Young-Won ( Jung So-Min ) Monthly House dergisinin editörüdür. 10 yıldır çalışıyor ama hala kendi evinin sahibi değil. Halen aylık kiralık bir evde yaşıyor. Yine de, Na Young-Won kiralık yeri ona aitmiş gibi sahipleniyor. Evi, kişiliğini ve duygularını yansıtır. Evinin yeni sahibi Yoo Ja-Sung'un ( Kim Ji-Suk ) karşısına çıkmasıyla işler değişir . Daha sonra kendi evini satın almakla ilgilenmeye başlar.

Yoo Ja-Sung, Monthly House dergisinin CEO'sudur. Ona göre ev, mal varlığını artırmak için bir araç ve yatacak bir yerdir. Fakir büyüdü ve zengin olmanın tek yolunun gayrimenkul olduğunu düşündü. Şantiyelerde işçi olarak çalışırken geceleri kendi kendine gayrimenkul yatırımlarını incelemeye başladı. Şimdi gayrimenkul yatırımları nedeniyle zengin. Aynı zamanda bir yatırım uzmanı olarak da ünlüdür. Na Young-Won ile tanışır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

papatya (deiji)

demo
Amsterdam'da geçen DAISY, genç bir kız ile hayatındaki iki erkek arasındaki aşk üçgeninin hikayesini anlatıyor. Hye-young (Jeon Ji-hyun), Amsterdam'da hafta boyunca büyükbabasının antika dükkanına bakan ve hafta sonları sokak ressamı olarak ekstra para kazanan bir ressamdır. Onun resmi sayesinde bir suçluyu kovalayan Interpol polisi Jeong-woo (Lee Sung-jae) ile tanışır, ancak Hye-young'u gerçek işi hakkında karanlıkta tutar. Diğer adam, Park Yi (Jung Woo-sung), onun için bir zaaf bulan ve onu bir süre uzaktan izleyen bir tetikçidir.

Ancak, utangaç ve profesyonel kariyerinin tehlikelerine karşı her zaman dikkatli olan Park Yi, hala gölgede kalırken ona sadece küçük jestler yapabilir. Hye-young, her gün kapısının önüne çiçek bırakan ve bir kez düştükten sonra onun için bir derenin üzerine bir köprü inşa eden adamla tanışmak için can atıyor. Her iki adam da kimliklerini saklarken uzaktan onu etkilemeye çalışıyor, çünkü o hala orada. yalnız ama ona yaptığı bu inanılmaz jestlerden etkilenmişti. Bu aksiyon dolu aşk hikayesinde tetikçi ve Interpol ajanının yollarının kesişmesi ve her şeyin gerçekten çözülmeye başlaması an meselesi.

to all the guys who loved me

KORESÖZLÜK
İki adam, webtoon yazarı olmak isteyen bir kadının kalbini kazanmak için yarışır. Ama kadın, evliliğe tövbe etmiş ve tek hayat arkadaşının kendisi olduğunu ilan etmiştir.
Başroldekiler:Hwang Jung-eum,Yoon Hyun-min,Seo Ji-hoon
Yaratıcılar:Choi Yoon-seok,Lee Ho,Lee Eun-young
to all the guys who loved me

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

kore dizileri

btsdaily
Lim Ju-kyung okuduğu lisede çirkin diye dalga geçilen ve çirkin olduğu için zorbalığa uğrayan bir kızdır. Artık bu duruma daha fazla dayanamayacağı bir anda ailesi taşınmaya karar verir. Bu karar neticesinde Lim Ju-kyung'unda okulu değişir. Esas kızımız eski okulunda yaşadıklarını tekrar yaşamamak için makyaj yapar ve bambaşka birine dönüşür. Yeni okuluna gittiğinde güzelliği ile okulun popüler ve havalı kızlarından biri haline gelir. Okulda güzel ve dikkat çekiciyken evde eski çirkin ördek yavrusu haline geri döner. Bu arada okulun iki popüler erkeği Su-ho ve Seo-jun ile tanışır. Bu iki erkek normalde de birbirlerinin karşısında yer alırken şimdide esas kızımız için karşı karşıya geleceklerdir. İşin ilginç yanı bu erkeklerden biri Lim Ju-kyung ile okul dışında da, onun gerçek hali ile de görüşmektedir. Peki ikisinin aynı kişi olduğundan haberdar mıdır?

Dizi bize çirkin olduğu için mutsuz olan ve bu yüzden makyaj yaparak başka biri haline gelen, iki farklı görüntüde, iki farklı hayat yaşayan bir lise öğrencisinin yaşamını anlatmaktadır.
kore dizileri

blue birthday

KORESÖZLÜK
Oh Ha Rin ve Ji Seo Jun ilkokuldan beri yakın arkadaşlardır.Oh Ha Rin'in, Ji Seo Jun'a karşı birtakım hisleri vardır ve bunu ona doğum gününde söylemeyi düşünmektedir.Ancak Ji Seo Jun doğum gününde intihar eder ve hayatını kaybeder.Bu olayın üzerinden 10 sene geçmiştir.Oh Ha Rin şimdilerde bir hayvan barınağında çalışmaktadır.İlk aşkını kaybettiği günün 10. yıldönümünde Oh Ha Rin, Ji Seo Jun'a ait bazı fotoğraflara ulaşır ve üzüntüden onları yakmak ister.Fotoğrafları yakma esnasında Oh Ha Rin, 10 sene önce fotoğrafın çekildiği zamana geri döner.
blue birthday

bts

btsxjimin
BTS üyesi RM
gerçek adı:kim nam-joon
pozisyonu: lider, ana rapçi
doğum tarihi .12 eylül 1994
burcu.başak
boyu.1.81
kilosu:67
kan grubu:a
doğum yeri: ılsan ,gyeonggi-do
kardeşleri:1 kız kardeşi var
hobisi: bisiklet sürmek, parkta yürüyüş yapmak, internette sörf yapmak
eğitimi: apgu jeong lisesi, global cyver üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler:siyah, pembe ve mor
en sevdiği yemekler:et yemeklerini çok seviyor. özellikle samgyeopsal (domuz göbeği) kalguksuya bayılıyor

a poem a day

KORESÖZLÜK
Hikaye bir grup fizyoterapist, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve kursiyeri takip ediyor.

Ye Jae-Wook fizyoterapist olarak çalışıyor ve aynı alanda ders veriyor. Bir hastanede ekip lideri olarak çalışmaya başlar.

Woo Bo-Young, 3 yıldır fizyoterapist olarak çalışıyor. Şair olmak istedi, ancak fakir aile geçmişi nedeniyle fizyoterapist olmak için okudu.

Shin Min-Ho bir stajyer ama fizik tedaviyle ilgilenmiyor. Notları tıp fakültesi için yeterince iyi değildi ve ikisi de doktor olan ebeveynleri ona fizik tedavi okuttu.
a poem a day

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol