the sweet blood

KORESÖZLÜK
İnsan bir anne ve bir vampir baba arasında doğan Yeon Seo, sıradan bir insan hayatı yaşamaktan başka bir şey istemeyen 118 yaşında bir yarı vampirdir. Doğal güzelliği ve bir dizi vampir yeteneği ile Yeon Seo istediği her şey olabilirdi, ancak yaşına en yakın görünenlerle uyum sağlamayı seçti. Sonuç olarak, Yeon Seo şimdi kendini hayatın en önemli sorunlarından biriyle karşı karşıya buluyor.en zor zorluklar: liseden mezun olmak. Yeon Seo, vampir dürtülerine karşı savaşarak okula uyum sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapar; çoğunlukla oldukça kolay olan bir görev. Ancak sınıf arkadaşı Song Meo Roo'nun tatlı kanı hem vampirlerin hem de kurt adamların dikkatini çekince işler biraz daha karmaşık hale gelir. Meo Roo'nun kanının siren çağrısını umutsuzca görmezden gelmeye çalışan Yeon Seo, sınıf arkadaşını onu avlayanlardan korumayı kendine görev edinir. Yeon Seo ve Meo Roo hayatlarını kurtarmak için koşarken, damarlarındaki kan onu çağırır. Aile görevi ve kendi kalbinin arzuları arasında kalan Yeon Seo'nun içinde bir savaş patlak verir. İnsanlığını kucaklayabilecek ve bu çocuğun tatlı kanının cazibesine karşı koyabilecek mi yoksa sonunda vampir tarafı galip mi gelecek?

hücre 7 mucizesi

KORESÖZLÜK
Kızını çok seven zihinsel özürlü bir baba (Ryoo Seung-Ryong), yanlışlıkla bir suçla suçlanır ve cezaevine gönderilir. Daha sonra hukuk fakültesi öğrencisi olan kızı Ye-Sung (Park Shin-Hye) babasını kurtarmak için çalışır. 1997 ; Yong-Goo kızı Ye-Seung (Kal So-Won) ile zeka özürlü olmasına ragmen mutlu mesut yaşarlar. Onlar hergün bir dükkana uğrayıp kızına sarı Sailor Moon sırt çantası alacağına dair söz veriyor. Bir gün, son sarı Sailor Moon sırt çantasının satılmakta olduğunu farkederler. Yong-Goo satışı engellemek için magaza içine gider, ama çantayı satın alan babanın tokat atmasıyla olay biter.Ertesi gün çalıştığı otaparkta sarı Sailor Moon sırt çantası almış bir kız görür. Kız çantanın satıldığı bir magazayı bildiğini söyler. Yong-Goo kızı geleneksel açık pazara kadar takip eder. Kısa bir süre sonra kız bilinçsizce yere yığılır ve Yong-Goo kıza CPR yapmaya çalışır. Yanlarından geçen bir kadın polis çağırır. Yong-Goo Çocuk kaçırmak ve cinayetle suçlanır. Ölen kızın babası da Ulusal Polis Ajansı şefidir. Yong-Goo'ya ölüm cezası verilir ve hapsedilir. Hapishanede 5 mahkumla Yong-Goo bir hücreyi paylaşır. Bir gün, Yong-Goo hapishane çete lideri So Yang-Ho (Oh Dal-Su)'nın hayatını kurtarır. So Yang-Ho minnettarlığını elinden geldiğince göstermekte ve Yong-Goo'ya her şekilde yardım etmektedir. Yong-Goo kızını görmek istediğini So Yang-Hoya söyler. Beş tutuklu bir muzice gerçekleştirmek için plan yapmaya başlarlar.
hücre 7 mucizesi

homemade love story

KORESÖZLÜK
Woo Jae-Hee ( Lee Jang-Woo ) bir mimar olarak çalışmaktadır. Babası Woo Jung-Hoo ( Jung Bo-Suk ) büyük bir şirket yönetiyor, ancak Woo Jae-Hee yıllar boyunca onunla kavga etti. Üniversiteye girdikten sonra Woo Jae-Hee bağımsız yaşadı ve babasından destek görmedi. Şimdi yakışıklı, akıllı ve mimar olarak iyi işler yapıyor. Lee Bit Chae Woon ( Jin Ki-Joo ) ile ilk kez bir evin tadilat yerindeyken tanışır .

Lee Bit Chae Woon bir iç tasarım mağazasında çalışıyor. Görevi, müşterileri ziyaret etmek ve perde, aydınlatma ve diğer tasarım seçeneklerinin seçilmesine yardımcı olmaktır. Lee Bit Chae Woon ve Woo Jae-Hee evin tadilat alanında tartışırlar. İkisi de Samgwang Villası'nın sakinleri. Woo Jae-Hee sakinlere karşı sıcak duygular besliyor ve oradaki genel atmosferi seviyor. Lee Bit Chae Woon, mekanın farklı bir manzarasına sahip. Annesi Lee Soon-Jung ( Jeon In-Hwa ) ve iki küçük kardeşi de dahil olmak üzere ailesini desteklemektedir . Onları her zaman desteklemek zorunda olduğu için kendini yüklenmiş hissediyor. Bir gün tekstil tasarımcısı olmayı hayal ediyor ama bu onun için kolay değil. Ayrıca Samgwang Villa'dan ayrılmayı ve hane reisi olma sorumluluğunu hayal ediyor.
homemade love story

matrimonial chaos

KORESÖZLÜK
Jo Seok-Moo ( Cha Tae-Hyun ) prestijli bir üniversiteden mezun olmuştur, ancak geleneksel bir iş bulmak yerine müzisyen olma hayalinin peşinden gitmiştir. Jo Seok-Moo müzisyen olmadı ve ileri yaşı nedeniyle düzgün bir iş bulamadı. Daha sonra bir güvenlik hizmeti şirketinde çalışmaya başladı. Orada, müşterisi olarak ilk kez Kang Whee-Roo ( Bae Doo-Na ) ile tanıştı . 3 yıldır evliler ama Jo Seok-Moo boşanmak istiyor. Çok fazla ortak noktaları yok. Jo Seok-Moo inatçı bir kişiliğe sahip ve yalnız vakit geçirmekten hoşlanırken, Kang Whee-Roo kolay huylu ve olumlu bir kişiliğe sahip.

Önlerinde Jin Yoo-Young ( Lee El ) ve Lee Jang-Hyun'un ( Son Suk-Ku ) evli çifti belirir. Jin Yoo-Young, Jo Seok-Moo'nun ilk aşkıdır.

liar game

KORESÖZLÜK
hinobu Kaitani'nin aynı adlı Japon mangalarına dayanan 2014 Güney Kore televizyon dizisidir. Kim So-eun, Lee Sang-yoon ve Shin Sung-rok'un oynadığı film, 20 Ekim - 18 Kasım 2014 tarihleri ​​arasında Pazartesi ve Salı günleri 12 bölüm için 23:00 zaman diliminde TVN'de yayınlandı.
liar game

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol