taxi driver

KORESÖZLÜK
Kim Do-Ki ( Lee Je-Hoon ) Deniz Harp Okulu'ndan mezun oldu ve bir UDT (sualtı yıkım ekibi) Yetkilisi oldu. Annesi bir seri katil tarafından öldürüldü ve sonrasında hayatı değişti.

Kim Do-Ki artık lüks bir taksi şoförüdür ve Rainbow Taxi Company için çalışmaktadır. Şirket sadece sıradan bir taksi şirketi değil. Şirket özel bir "intikam çağrısı" hizmeti sunuyor. Müşteriler onlardan intikam almalarını isterse, hizmeti Kim Do-Ki ve iş arkadaşları yapacak.

kill heel

KORESÖZLÜK
UNI Home Shopping'deki 3 kadının bitmeyen arzularının ve mücadelelerinin hikayesi.

Woo Hyun ( Kim Ha-Neul ) evde alışveriş şovunun sunucusu olarak çalışmaktadır. Bir alışveriş programı sunucusu olarak sicili ne iyi ne de kötü. En iyi alışveriş programı sunucusu olmayı hedefliyor, ancak dipsiz bir kuyuya düşüyor. Bu onun değişmesine neden olur.

Gi Mo-Ran ( Lee Hye-Young ), UNI Home Shopping'in başkan yardımcısıdır. Kariyerine düzenli bir çalışan olarak başladı ve yönetici pozisyonuna kadar yükseldi. Başarı hikayesi diğer insanlar için efsanevidir. Hatalara izin vermez ve ne düşündüğünü belli etmez ama karizması vardır.

Bae Ok-Sun ( Kim Sung-Ryoung ), UNI Home Shopping'de en iyi ev sahibidir. Yüksek sınıf bir ailede doğdu. Başkalarına karşı cömerttir ve şirketindeki çalışanlar tarafından saygı duyulur, ancak gerçekte düşündüğü şey örtülüdür.

dizi

btsdaily
•Sweet Home (2020) IMDb: 7,4•
dizi
Korku türünde harika bir Kore dizisi Sweet Home… Netflix'in Kore dizileri kategorisinde oldukça dikkat çekici konuya sahip olan yapım, özellikle zombi türünü sevenler için iyi bir tercih olacaktır. Cha Hyun-Soon bir trafik kazasında ailesini kaybetmiş ve apartman dairesinde tek başına yaşamaktadır. Her şey bir anda değişmeye başlamış ve şehirdeki insanlar korkunç birer varlılara dönüşmüştür. Cha, kendisi gibi halen daha dönüşüme uğramayanlarla bir araya gelmek zorundadır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:5
Twenty Twenty Dizi Konusu
Yirmi Yirmi, yetişkin olduklarında karşılaştıkları gerçekçi sorunları paylaşan yirmi yaşındaki çocukların hayalini ve sevgisini anlatıyor. Lee Hyun Jin ve Chae Da Hee tanışır ve kendi sınırlarını oluşturarak birlikte olgunlaşmaya başlar.

bad guy

KORESÖZLÜK
Geon Ok ( Kim Nam-Gil ) seksi ve hırslı bir adamdır. Geon Ok, ölümcül cazibesini ve kurnaz zihnini kullanarak bir Chaebol grubu elde etmeye çalışır. Jane ( Han Ga-In ), erkeği Geon Ok'un yanında duran güçlü bir kadındır. Aşklarını korumaya çalışacak.

Tera ( Oh Yeon-Su ) bir Chaebol ailesinin ilk kızı olarak dünyaya geldi. Ailesine asla hayır demedi ve görücü usulüyle evlendi. Hayatını tipik bir üst sınıf ev hanımı gibi yaşıyor. Daha sonra Geon Ok ile tanışır ve kendini ateşli bir ilişkiye atar.

dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol