mr. sunshine 2

KORESÖZLÜK
1800'lerin son çeyreğinde Kore henüz Japonya işgaline uğramamışken küçük bir çocuk olan Eugene Choi, Jaseon'a sefere gelen Amerikan askerleri tarafından savaşın içerisinden alınır kurtarılarak Amerika'ya getirilir.Yıllar sonra Eugene Choi, bir yetişkin olduğunda çocukken kaçtığı memleketi Jaseon'a bu sefer yeni bir kimlikle bir Amerikan askeri olarak geri döner.Yeniden Jaseon'a döndüğünde burada Ae-Shin isminde soylu bir kadına gönlünü kaptıracaktır.Diğer ismi Bay Sean Shine olan dizi APAN Star'ın 2018 ödüllerinde yılın en iyi dizisi seçilmiştir.

my spring days

kore
Lee Bom-Yi ( Sooyoung ) bir kalp nakli ameliyatı geçirir. Daha sonra kalbini ona bağışlayan kişi için hayatını olumlu bir şekilde yaşamaya çalışır.

Kang Dong-Ha ( Kam Woo-Sung ) sığır yetiştirmektedir. Eşini bir kazada kaybettiğinden iki çocuğunu tek başına büyütmüştür.

Bir gün Lee Bom-Yi, Kang Dong-Ha ile tanışır. Eski karısı kalbini Lee Bom-Yi'ye bağışladı.
my spring days

k-pop

btsdaily
2PM
k-pop
2008'de kurulan erkek k-pop grubu 2PM, JYP Entertainment tarafından yönetiliyor. “10 Jeom Manjeome 10 Jeom” (Türkçesi “10 Üzerinden 10” demek) şarkısıyla ilk çıkışını yapan grup, “Again & Again” adlı şarkısıyla ilk defa liste başı oldu. Zaman zaman anlaşmazlıklarla gündeme gelen 2PM grubu, her şeye rağmen günümüzde bile ayakta olan k-pop grupları arasındaki yerini koruyor💪! Ayrıca 2Pm'in bu zamana kadar 10 adet konser turu bulunuyor.

2PM grup üyeleri:
– Jun.K (baş solist)
– Nichkhun (vokalist)
– TaecYeon (baş Rapçi)
– Wooyoung (solist)
– Junho (solist)
– Chansung (vokalist, Rapçi)
– Jaebum (baş solist, Rapçi) (gruptan ayrıldı)

boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo
kore dizileri
güneş tutulmasıyla, tarihte geriye, Goryeo Hanedanlığı'na kadar giden IU adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Tarihte geri giden bu kadın, herkesin korktuğu 4. Goryeo Prensi Wang So'ya aşık oluyor ve böylece hikayemiz başlıyor.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:6
Blue birthday:
10 yıl önce doğum günlerinde hayatını kaybeden ilk aşkının bıraktığı gizemli fotoğraflarla ana karakterin geçmişi yeniden ziyaret edeceği fantastik bir aşk dizisi.

Red Velvet'ten Yeri – Oh Ha Rin
İlk aşkını 10 yıl önce kaybeden Oh Ha Rin erkek arkadaşı Seo Jun'a doğum gününde itiraf etmeye karar vermişti ama sonunda kendi hayatını kendi şokuna ve dehşetine götürdü. Halen terk edilmiş bir evcil hayvan barınağında çalışıyor ancak olayın 10. yıldönümünde ilk aşkının geride bıraktığı bazı fotoğrafları ele geçiriyor.

the k2

kore
Millet girin izleyin muazzam bir diziydi çok geç kaldım izlemek için her sahnesi her dakikası şahaneydi o dövüş sahnelerindeki gerilim müziği off efsaneydi
Karakterler desen zaten on numara herkes çok güzel oynamış ahh K2 sen var ya kralsın
Hanımefendi rolündeki kadın yeri geldi delirtti beni sinirlendim lakin şahane bir oyunculuk ve finaldeki sahneleri bayılıyorum sana
İzleyin kardeş izlettirin aksiyon isteyenler buyurun önden başlayın

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol